Bose QuietComfort 35 II

Bose QuietComfort 35 II

(64)
3.9(64 omdömen)
 • Mycket effektiv brusreducering
 • Sluten konstruktion med over-ear-design
 • Fungerar med både Android och iOS
 • Inbyggd mikron och kontrollknappar på kåporna
 • Klarar upp till 20 timmars batteridrift
 • Lanserades under 2017
 • Over-ear
 • Trådlös
 • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
 • Huvudbygel
 • Svart, Silver, Blå
 • Play/Pause, Nästa låt, Föregående låt …
 • Hörlursdesign: Over-ear
 • Trådlös
 • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)

3.9 av 5 stjärnor

Baserat på 64 omdömen

Sorterat efter datum
2018-12-02
Redigerades 2019-04-20
k
Mäktigt är ordet! Gick ifrån ett par Marshall Monitor BT till dessa. Dessa Bose-lurar är ett av mitt livs bästa köp! Jag använder dessa under resorna, hemmet såväl som till xboxen. När hemmabion inte kan användas på kvällen av respekt för familjen så åker dessa på. KOMFORTEN är superb. Hörlurskuddarna är så otroligt komfortabla att de saknar motstycke. Efter en stund känns dessa nästintill viktlösa. Proteinlädret på kåporna är i en klass för sig! BRUSREDUCERING i absoluta världsklass. Man sluts verkligen in i sin egna lilla sfär med dessa. Surrande Tåg och vrållande bilar och massa annat öväsen bara försvinner! LJUDET är i mina audiofil-öron lysande. Dessa har en väldig naturlig balans. Diskanten ger lagom lyster, mellanregistret fullt närvarande och basen skönt svängande. En ”flat-curve” med andra ord som puristerna skulle sagt. Inga register springer mer ut än andra och ”boostas” på! Naturelt var ordet! PRÖVA, Köp och häpna!
2019-03-31
a
Mina QC35 gick sönder, NC på höger lur la av efter drygt 2 år, var väldigt nöjd med dem. Trots att garantin hade gott ut med några månader gav BOSE mig nya utan större krångel, kanonsupport! Så vad är då skillnaden mellan version 1 och 2?: Komfortmässigt inget alls, lika sköna som tidigare och funkar fint med glasögonbågar. Ljudmässigt kan jag inte heller märka av någon skillnad. Här kanske det finns lite förbättringspotential, de är dock inte dåliga på något sett. Brusreduceringen då? Här märker jag av en skillnad att man hör mer fån vilket håll insläppt ljud kommer i från, inte helt fel när man är ute i trafiken. Annars släcker de ut lika bra som tidigare modell. Nu finns också en dedikerad knapp på vänster lur som du kan styra brusreducering med eller aktivera röststyrningen med. Du väljer det själv med inställningar i appen. BOSE får nog akta sig lite. Kände och lyssnade på senaste modellen från SONY,Sony WH-1000XM3, och det kännes lika sköna, funkade med glasögon och lät mycket bra, kanske bättre en BOSE. Brusreduceringen hade jag dock inte möjlighet prova i lämplig miljö.
2019-03-30
Har två lurar med NC, ett par Bose QuietComfort 35 II som jag köpte för 2995 kr och ett par Urbanista New York som jag köpte för 990 kr. Jag började med Urbanista New York och jag var främst ute efter NC-funktionen. Efter en tids användning så kände jag dock att NC-funktionen var lite klen för det kontor jag arbetar på, jag hör allt för mkt omgivanad ljud med dessa så jag köpte ett par Bose. Brucreducering hos Bose-lurarna är inte riktigt så bra som jag trodde, men ändå väldigt bra. Har snabbtestat ett par Sony WH-1000XM2 och jag tror de var bättre på brucreduceringen. Det jag tycker att Bose-lurarna är väldigt bra på är att komforten, makalöst lätta och sköna. De fungera även ypperligt som headset för samtal utan att man behöver använda någon kabel. Väljer man svenska som språk så får man en svensk röst som talar om hur många % batteritid det är kvar varje gång man startar lurarna vilket jag tycker är väldigt bra. Lurarna har bluetooth-koppling till både min dator och min telefon samtidigt och det verkar fungera sömlöst. Det enda riktiga minuset är att det är micro-USB och inte USB-C...
2019-03-30
a
+ Bra komfort Tillräckligt bra ljud Tillräckligt bra ljudisolering - Ingen USB-C Ingen EQ Helt klart värda, för de sitter bäst av alla hörlurar som jag har prövat.
2019-03-24
k
Fan va gött att kunna skärma av sig från omvärlden! Dessa lurar gör verkligen detta möjligt. Har provat Sony's konkurrerande lurar och jag tycker dessa sitter myyyyyyycket skönare (hatar när hörlurar sitter hårt åt), bättre mikrofon, lika bra ljudkvalitet, men bosen har något sämre bas (vilket jag inte bryr mig så jättemycket om). Är nöjd med mitt köp, hoppas bara dessa håller ett antal år...
Sida 1