Buffalo LinkStation Live LS-CHL 2TB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Buffalo NAS-servrar (144)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  5 år sedan
  Väldigt dålig överförningshastighet. Kommer upp i 10mb/s när jag kör med kabel, och trådlöst kommer jag upp i 5mb/s. Vet dock inte om detta har med min router att göra eller om det är NASens fel.

  Annars väldigt smidigt med inbyggd torrentklient och att streama till HTPC med XBMC funkar väldigt bra. Kan dock 1-2 gånger per film uppstå störningar i bilden. Men återigen, kan vara min router som är orsaken till detta.

  Ska byta router om 1-2 månader då det blir klart med fiber här, så återstår att se vart problemet ligger.

  Utöver detta har den en smidigt storlek och är väldigt tyst. Står på dygnet runt hos mig och jag märker inte av den överhuvudtaget.
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Blir bättre å bättre :)

  Vill du inte lägga ut massa pengar så köp denna, den är helt klart värd de !

  Uppdatering:

  På nåt sätt så kraschade hela s****n, så köp inte denna !
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Fungerar riktigt bra, smidigt med 2 TB extra utrymme som kan uttnyttjas av alla mediaenheter. Något långsam över trådlöst nätverk men inget som begränsar min användning förutom då man flyttar över mycket data på den. Streaming av högupplöst musik och film flyter på utan problem.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Inte gjort prestandatest än, men känns inte som att det behövs. Den klarar av att maxa mitt 100Mbps-nätverk hemma. Jag ska testa ansluta en 1Gbps-switch för att se om den maxar även den.
  OBS! Den har även inbyggd printserver samt stödjer anslutning av en extern hårddisk via USB! Riktigt bra med tanke på en 2TB NAS för 999kr.

  Skit i ev. firmwareuppdatering så länge du inte kör TimeMachine. Det var bara uppdateringar för den programvaran med i senaste FW.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  har fungerat perfekt för mig och den var billig!
  Bittorrent, dlna,cifs funkar utan bekymmer. Har inte orkat bry mig om webaccess:en och inte testat schemalagda backuper. Funkar det bra kan jag ge en tia
 • Dålig
  6 år sedan
  Den korta versionen... Vid första installationen ville webgränssnittet ladda ner en ny firmware vilket misslyckades. Hittade på Buffalos hemsida (FAQ) att man kunde återställa detta själv via en nedladdningsbar TFTP exe fil. Men det fungerade ändå inte...

  Nu till problemet, supporten på Buffalo meddelade mig att jag förbrukat garantin då jag följt deras FAQ, det var tydligen den Amerikanska Buffalo som hade detta på sin hemsida och inte den Japanska vilket Europa tillhörde. Jag förklarade med all tydlighet på Engelska att de inte kunde mena att jag skulle veta detta men de stod på sig, varför de får en två:a istället för en etta är att de ändå hjälpte mig att få igång den men nu har jag ingen garanti...

  Varning för oseriös hantering av tillverkaren...