Sony CyberShot DSC-RX10 IV

Sony CyberShot DSC-RX10 IV

 • Design: Systemkameraformat
 • Optisk zoom: 25 x
 • Sensorformat: 1"
Rank 34 i Kompaktkameror
Jämför pris på alla Sony Kompaktkameror
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony CyberShot DSC-RX10 IV

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Design: Systemkameraformat
 • Optisk zoom: 25 x
 • Sensorformat: 1"

3.4 av 5 stjärnor

Baserat på 4 omdömen

Sorterat efter datum
2019-04-28
  N
  NisseNisseNisse(1 omdöme)
  Jag har haft den mycket dyra Sony RX 10 IV, men efter några veckors användande så sålde jag den. Den är inte värd det höga priset. Den ger bra bilder och video, och är allround. Men den är inte fantastisk. Jag har köpt en Nikon P 900, och är faktiskt nöjd med den! I mina ögon så har den bra resurser!
  2018-10-12
   R
   ReadMe(9 omdömen)
   Fantastiskt kamera, efter ca sex månaders användning kan jag utan att tveka säga att den i allt väsentligt motsvarar precis det jag betalade för. Visst är den dyr, men det är optiken som gör den värt priset, tillsammans med dess autofokus. Det finns inte någon annan superzoomare på marknaden som är i närheten av vad denna kamera kan prestera. Kameran är inte den minsta, inte heller den lättaste, men den är allt-i-ett och den presterar! Det är det enda kamera jag har i väskan numera; systemkameran och alla objektiv var till slut bara tungt och bökigt att bära med sig. Visst ger systemkameror potentiellt sett bättre bildkvalitet men det är verkligen inte utan besvär, grejerna blev kvar hemma allt oftare efter att jag köpt min RX10 IV och till slut så sålde jag av allt annat. Om det är något jag saknar på kameran så är det möjligen makro 1:1, men det kan jag stå ut med. Kameran är också något framtung tack vare det rejäla objektivet, men det löste jag genom att sätta dit en 1 cm tjock skena/stativfäste (Arca Swiss-typ) som även utökar handgreppet undertill så att lillfingret får plats. 100 gram tyngre blev kameran men stabiliteten i greppet känns riktigt bra. Avslutningsvis; i fågelskådarkretsar är denna kamera en smygande succé, trots priset. Det säger en hel del om vad denna kamera presterar. Alla superzoomare innebär kompromisser, men denna superzoomare är den bästa kompromissen på marknaden. Utan konkurrens.
   2018-10-01
    johnnythefox(41 omdömen)
    Är tyvärr inte värd sitt pris, är groteskt prisöversatt. Nu har man köpt den men med facit i hand så vore ett korrekt pris vara MAX 10 000kr , nte öre mer.
    2019-07-02
     p
     persom
     Om du vill knäppa fram nya motiv på impuls så kan du göra det väldigt bra med den här kameran. Är du seriös och vill arbeta med ett precisionsinstrument som producerar bilder som talar för sig själva så att du kan göra det bra med den här kameran också. Jag är en hobbyfotograf och nu använder den här kameran cirka 80% av tiden. I svagt ljus (astro, vinter, kväll, etc.) använder jag en full-frame kamera med mer ljus optik.

     Google