JBL E65BT NC

JBL E65BT NC

 • Hörlursdesign: Over-ear
 • Trådlös
 • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
Rank 61 i Hörlurar
Jämför pris på alla JBL Hörlurar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

JBL E65BT NC

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Hörlursdesign: Over-ear
 • Trådlös
 • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)

3.3 av 5 stjärnor

Baserat på 18 omdömen

Sorterat efter datum
2019-09-05
  r
  rcederlund(1 omdöme)
  +Ok ljud, -Problem med Noise cancelling som släpper igenom ljud om man bara roterar huvudet lite grann. Trasig mikrofon som hanterar NC? - Klent byggda, har fått laga dem en gång genom att trycka tillbaks sprinten i "gångjärnet" som höll ena luren på plats. Nu har plasten gått av på ungefär samma ställe, Har haft ytterliggare ett par JBL lurar som också gick sönder på liknande sätt (användes enbart vid datorn). Använd silkesvantar när du hanterar dessa, annars riskerar de att gå sönder...
  2019-07-19
   A
   Anonym87(14 omdömen)
   Jag köpte ett par av dessa lurar efter att ha läst bara positiva kommentarer men de var inte alls så bra som jag hoppats på, varken inom ljud eller bekvämlighet. + Bra pris. + Ganska snygg design. + Har alla multimedia knappar man behöver. + Okej ljud, men inte mer än så. - Ljudet är okej men väldigt fattigt på detaljer och stundvis väldigt grötigt och tråkigt. Jag jämförde lurarna med mina Sennheiser HD555 och det är som natt och dag, HD555 är kristallklart och JBL är lite basigare men låter stundvis som tomtegröt. Visst att ljudkvaliteten i billiga trådlösa hörlurar är sämre än de med sladd men det var ingen rolig skillnad. - Hörlurarna känns som ett par instängda hörselkåpor och det spelar ingen roll om du har brusreducering eller ej. Jag testade att diska när jag hade på mig lurarna och hörde saker genom kroppen in i lurarna, troligtvis för att vadderingen mellan öron och högtalare är så gott som icke existerande. - NC fungerade okej men ljudet blev sämre och hörlurarna kändes fortfarande som ett par hörselkåpor. Jag förstår dock inte riktigt meningen med NC då de istället hade kunnat förbättra ''hörselkåpan'' så att den stängt ute ljudet utan NC. - Största problemet jag hade med hörlurarna var att de inte har någon vettig vaddering i kåporna mellan öron och högtalare. Du har en fånigt tunn tygbit som sitter över en hård plastyta och om dina öron inte passar så kommer de att gnida mot tygbiten + plasten så att man får ont i öronen. Jag äger även ett par HyperX hörlurar och de har ungefär samma design men de har en tjock vaddering mellan öron och högtalare så att öronen vilar skönt mot vadderingen. Jag testade att lägga bomull i lurarna och det fungerade men då blev ljudet ännu sämre, man ska inte behöva modda hörlurar för att inte få ont i öronen.. Detta är min upplevelse av hörlurarna som jag trodde skulle vara superbra, många verkar dock vara jättenöjda så man ska nog ta min recension med en nypa salt.
   2019-06-19
    s
    stroem1894(12 omdömen)
    10/10. Riktigt bekväma, sitter bra runt öronen och känns inte klumpiga. Ljudet är mycket bra även det, NC funkar som det ska och stänger ute mycket ljud. För 990:- kan jag inte vara annat än nöjd!
    2019-05-04
     H
     Håkan S(2 omdömen)
     Mycket bra lurar! Slår de flesta i denna klass i både ljud och kvalitet.
     2019-05-03
      J
      Johan(1 omdöme)
      Första med NC. Otroligt nöjd! Kör med Pioneer HDJ2000 och Sennheiser HD25 samt ett par AKG lurar då jag DJar och letar musik, men som lyssningslurar på jobb och på resa är dessa ett grymt alternativ till Bose35:orna. Bra balanserat ljud och bra tryck i basen utan att den tar över. Bra kvalitetskänsla, snygga och sköna. För det priset jag gav (990:-) kan jag inte ge annat än högsta poäng! Att betala flera tusen till för ett par Bose tycker jag inte är värt pengarna kontra vad man får för produkt.
      Sida 1