Apple iPhone X 256GB

 Lägg i lista  Jämför
Apple iPhone X har en 5.8-tums OLED-skärm som går från kant till kant på telefonen. Telefonen har stöd för trådlös laddning, använder nya generationens Apple A11-processor och kan spela in video i 4K/60fps. Skärmen har upplösningen 2 436 x 1 125 pixlar, stöd för HDR10/Dolby Vision samt ett kontrastförhållande på 1 000 000:1. Stäng
Apple iPhone X har en 5.8-tums OLED-skärm som går från kant till kant på telefonen. Telefonen har stöd för trådlös laddning, använder nya generationens Apple A11-processor och kan... Läs mer
Produktgeneration: Apple iPhone X. 10 föregångare och inga efterföljare
Jämför pris på alla Apple Mobiltelefoner (48)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  Apples bästa iPhone någonsin!

  Redan när jag startade telefonen infann sig en känsla av ”wow”. Skärmen är så vansinnigt skarp, detaljrik och ljusskarp. Den lilla flärpen upptil stör inte det minsta. Redan efter en dags användning så har jag vant mig. Samma sak med att knappen i nederkant som försvunnit, jag saknar den knappt. Visst trycker jag som att den hade varit kvar ibland, men det ör vanesak. Allt som oftast kommer jag ihåg att svepa.

  Face ID funkar bra, det är i vissa dumma vinklar den kan krångla, men det är när jag inte har ansiktet framför telefonen ordentligt, typ om den ligger på en bänk. Annars reagerar den snabbt.

  Telefonen är storleksmässigt något större än iPhone 7, men mindre än Plus-varianten. Absolut gränsfall enligt mig, men kompenseras av den grymma skärmen.

  Det enda som går att gnälla på hittills är det vansinnigt höga priset, men ny teknik kostar. Samsungs flaggskepp är inte direkt billiga heller...

  De senaste åren när jag köpt senaste iPhone så har ingen riktig wow-känsla infunnit sig. Designen har ju mer eller mindre varit identiskt med fjolårets modell. Det här är något helt annat. Vill du ha en riktigt snabb och grym telefon så är väntan över. Satan vilken lur det här är ????????
  14 dagar sedan
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  Kortfattat: en bra telefon med en alltför hög prislapp. Skillnaden mot min gamla 6s är förvånansvärt liten. AR och ansiktsigenkänning är mer av gimmickar och påverkar inte mitt dagliga användande.

  Lite surt att bli av med 3,5mm-pluggen men det var jag medveten om.

  Lite tankar:

  + fantastisk skärm.
  + riktigt snabb. Laggar aldrig någonsin.
  + formfaktorn är underbar. Plusversionens skärmstorlek i den vanliga modellens skal. Helrätt i handen.
  + nya kontrollrörelser överlag mycket bra (se ett undantag nedan). Att öppna telefonen och byta program är enklare än förr.
  + kameran levererar riktigt bra bilder även när en klåpare som jag använder den.

  - ansiktsigenkänning fungerar inte med BankID ännu. Och funktionen kan vara seg ibland (verkar bero på vad som finns bakom mig). Frustrerande.
  - det går inte lika fort att öppna telefonen om den till exempel ligger på bordet. Där det förr räckte med en snabb knapptryckning krävs nu ofta flera moment.
  - inbuktningen längst upp är ganska störig i en del program (till exempel Pocket).
  - svepa för få ner ovandelen av skärmen fungerar sämre än gamla dubbelklicket. Att behöva klicka på på-knappen för att ladda ner appar är direkt märkligt.
  - batteriet på sin höjd sådär. Klarar en hel dag men inte mycket mer. Och då varken spelar jag eller kör några tyngre grejer på den.
  5 dagar sedan
 • Perfekt
  Formen är helt underbar. Kommer från en +modell och iPhone X känns så mycket mer premium och framförallt så är den mycket skönare att hålla i. Att skärmen går helt utan i kanterna är också helt fantastiskt.

  Skärmen är wow. OLED is the shit helt enkelt.

  Snabbheten på enheten är grym. Allt flyter på tycker jag.

  Paniken över utebliven hemknapp försvann ganska snabbt. Det gick ganska snabbt att vänja sig med att "swipa upp" istället för att trycka på en knapp.

  Högtalarna tycker jag är super. Riktigt bra ljud.
  10 dagar sedan
 • Detta omdöme är under utredning
  10 dagar sedan
 • Detta omdöme är under utredning
  10 dagar sedan
 • Perfekt
  Bästa iPhonen, klart värd sitt högre värde!
  Kul att läsa samsung användarnas avundsjuka som måste sätta 1 i betyg för de sitter i 24 månaders abonnemang med sina leksakslurar från br :)
  Ljusstyrkan i iPhone X är betydligt högre än One och S8 trots Samsung skryter med 1000+ nits! Läs mer på tons hardwares där iPhone X blev king or Oled!
  Grym lur utan tvekan, skulle aldrig byta mot en sunkig Android lur
  11 dagar sedan
 • Detta omdöme är under utredning
  11 dagar sedan