Apple iPhone 8 Plus 64GB

Apple iPhone 8 Plus 64GB

(15)
4(15 omdömen)
Apples iPhone 8 Plus har skärmstorleken 5,5 tum, baksida i glas och finns i färgerna silver, guld samt rymdgrå. Nytt från föregående modell är stöd för trådlös laddning, bättre prestanda, True Tone-skärm med stöd för HDR10/Dolby Vision samt videoinspelning i 4K/60fps. Modellen har också bluetooth 5.0 och snabbladdning.
  • 5.5 tum
  • Apple iOS 12
  • 4G (LTE)
  • Pekskärm (touchscreen)
  • 2670 mAh
  • 64 GB
  • Skärmstorlek: 5.5 tum
  • Operativsystem: Apple iOS 12
  • 4G (LTE)

4 av 5 stjärnor

Baserat på 15 omdömen

Sorterat efter datum
2018-12-28
s
Favorit iPhone. Bra kamera, snabb telefon. Gillar att ha Touch ID och en ha hemknappen. Något tung för en telefon.
2018-10-25
M
Älskar mjukvaran. Älskar hårdvaran på min 8+. Kvaliteten däremot...Hade min 8 plus i framfickan på mina normala jeans. Inte som många tjejer har; tajta jeans och mobilen i bakfickan. Ändå så blev min mobil böjd ca 2-3 mm när jag cyklade iväg. Helt otroligt. Hade lika gärna kunna köpt en valfri android på Jula för 799 i plast och den hade hållit bättre. Kommer aldrig köpa Apples skräp till mobiler mer. Och detta kommer från en som älskar Mac, Ipad och Iphone. Gör om gör rätt Apple!
2018-03-14
Redigerades 2018-10-17
P
Stor skärm bra batteritid bra flyt. Uppdaterad Nu har jag haft den i en månad och måste säga att den är grym. Batteriet går inte att göra slut på, med normal användning så har jag 50 % kvar när jag går och lägger mig. Skärmen är jättebra stor och tydlig. Uppdatering 2 Sålde denna och köpte en iPhone X. Den var bra men väldigt liten skärm. Visst större på höjden men mindre på bredden vilket gör att det blir svårare att läsa text på IPhone X. Ja man kan zooma och greja men iPhone 8 Plus är bättre helt enkelt. Nu har jag köpt tillbaka iPhone 8 Plus och kommer behålla denna en lång tid framöver.
2018-10-03
Lik alla andra apple-telefoner och därefter ingenting speciellt att klaga på. Detta är första gången jag köpt en plus och det blev jag väldigt tacksam över, mest på grund av att man använder telefonen så mycket i vardagen och då gör det där lilla extra mycket. Hade en 6s tidigare men övergav den eftersom 12v-laddaren(kinaskräp, köp aldrig det) fick för sig att skicka på mer ström än vad den skulle vilket resulterade i att telefonen gick sönder.
2018-06-27
P
Nöjd med den. Men det finnen grej som drar ner betyget, batteriet, blir fan tokig så jävla dåligt batteri. Hade IPhone 6s Plus innan och där funka batteriet riktigt bra, och batteriet var tom lite kraftigare i den gamla modellen som kom 2 år tidigare. Nu kommer det en ny iphone med mer finesser som drar extra mkt batteri, då slänger man in ett klenare batteri. Så jävla dumt :(
Sida 1