Epson EcoTank ET-7750

Epson EcoTank ET-7750

 • Skrivartyp: Bläckstråleskrivare
 • Färgutskrift
 • Gränssnitt: USB, Nätverk (RJ45), Trådlöst nätverk
Jämför pris på alla Epson Multifunktionsskrivare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Epson EcoTank ET-7750

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

4.2 av 5 stjärnor

Baserat på 5 omdömen

Sorterat efter datum
2019-02-27
  o
  oscarkjellberg(3 omdömen)
  Jag testar denna som en utvald grupp av testare för Reviewclub. Jag ville testa denna primärt för att skriva ut foton. Och detta gör den galant. Fin kvalitet på bilderna och det går riktigt fort. Nackdelen med denna skrivare hittills är dess storlek. För den är stor. Jag trodde den skulle vara liten och behändig, men storleksmässigt så passar den typ ett mindre kontor. Jag bor själv i en mindre lägenhet och har inte riktigt plats för den. Just nu står den på en byrå som är standard djup och den sticker ut lite grann och inte mycket annat får plats. Storleksmässigt skulle jag jämföra den med en bänkdiskmaskin, kanske inte riktigt lika hög. Men bilderna blir riktigt bra, skriver ut på fotopapper. kanske lite väl mkt "Sepia" på bilderna från iPhone appen. Men det är förmodligen en inställning jag missat. För den avancerade användaren är den säkert fantastisk, jag har mer kört plugg n play och skriver ut över wifi och det funkar relativt smärtfritt. Är man beredd på storleken så absolut ett bra köp.
  2019-02-20
   p
   patrickkharma(29 omdömen)
   Har nu haft min skrivare i drygt en vecka men ändå hunnit med en del olika arbetsuppgifter. Kan med handen på hjärtat säga att detta är den helt klart bästa bläckstråleskrivare jag någonsin ägt, utskriftskvalitén på foton är av labbkvalitet, om man använder fotopapper, självfallet. En helt otrolig detaljnivå och upplösning som lämnade mig mållös efter första utskrifterna. Installation via WiFi går superenkelt och påfyllning av bläck tar sammanlagt högst 10 minuter och utan strul, lätt för vem som helst,även nybörjare. Användning via dator och Windows går som förväntat smärtfritt men framför allt stor eloge för Epson iPrint Android-app, som gör fotoutskrifter av bilder från mobilen superenkelt och med flertalet val, såsom papperskvalite, automatisk förbättring, m.fl, appen gjorde jobbet riktigt enkelt och smidigt och resultatet blev fantastiskt. Skrivaren är relativt snabb och övriga funktioner såsom kopior eller scanning fungerar perfekt. Storleksmässigt är skrivaren ganska stor, men detta är förståeligt, då den skriver ut hela vägen upp till A3-format, vilket är fantastiskt! Hade gärna sett att skrivarens färgdisplay och knappar andades lite mer Premium-känsla, kanske en lite pixeltätare pek-display hade varit något och knapparna är i plastigaste laget. Hursomhelst är de sistnämnda de enda negativa sakerna jag kan nämna om skrivaren och därför får den såklart ett riktigt högt betyg av mig. Detta är utan tvivel en fantastisk men även en ekonomisk skrivare på många, tack vare Eco Tank-systemet, alla funktioner man kan tänkas behöva och helt superba utskrifter. Kan varmt rekommenderas!
   2019-02-17
    L
    Lock3t(7 omdömen)
    Jag har nu testat skrivaren under ca 3veckor och är mycket nöjd! Installationen gick mycket smidigt, jag använder endast wifi för utskrifter, har ej provat kabel. Mycket smidigt att fylla på bläcktankarna med de medföljande flaskorna. Har under dessa nästan 3 veckor skrivit ut ca 40st foton i A4-storlek ca 60st 10x15cm och 5st A3. Bildkvaliteten är bättre än någon annan skrivare jag tidigare använt. En liten nackdel jag sett är att de hjul som matar fram pappret trycker ganska hårt på pappret. När jag skrivit ut på lite billigare fotopapper, 240 g/m2 märks det små "tryckspår" efter rullarna. Dessa syns i vissa vinklar mot ljuset. (se bild)Linjerna syns inte när jag använder papper av något högre kvalitet, 260 g/m2. Det som är mest imponerande är bläckbehållarna. Jag fyllde bläcktankarna när jag fick skrivaren, skrivit ut den mängd foton enl ovan i högsta kvalitet. Fortfarande har tankarna ca 80%bläck kvar.(se bild) Jag använder inte EPSONS egen programvara för utskrift, upplevde den yxig. Jag använder Lightroom för alla utskriftsjobb. Via mobilen har jag skrivit ut från appen Epson iprint och enstaka bilder i storlek 10x15 funkar ok. Utskriftskvalitetsmässigt mycket bra skrivare. Priset ligger kanske lite för högt för att vara en kontorsskrivare i hemma kontoret men om man, som jag, fotograferar mycket på hobbynivå tycker jag ändå att priset är ok med tanke på hur mycket man kan skriva ut på de medföljande bläckflaskorna. Stort + för möjligheten att skriva ut i A3-storlek!
    2019-02-17
     p
     palex84(7 omdömen)
     Den här skrivaren passar utmärkt till den som är lite kräsen men vill ändå inte lägga ner flera tusen på en proffsskrivare. Jag har använt mig av både Adobe Photoshop och mobilappen för att skriva ut bilder och jag är mer än nöjd. Färgåtergivningen är superbra, speciellt om man skriver ut på riktigt fotopapper (har använt mig av Epsons egna) Enda negativa är att när man skriver ut större utskrifter, som en A4, så kan man ibland se tecken av hjulen som skjuter fram pappret. Bläcken fylls på individuellt, vilket gör att det blir väldigt ekonomiskt då man fyller bara på den färgen som är slut. Stort plus att det finns två behållare för svart förg (en vanlig svart och en som heter PhotoBlack). Jag har skrivit ut mer än 40 bilder och har inte behövt fylla en enda gång och det är mer än 90% kvar av bläcken. Enda jag önskar är att instruktionera för att installera skrivaren kunde vara skrivna på ett enklare sätt. Trots att jag anser att jag är tekniskt kunnig så tog det 1 tim för mig att installera och få igång den. Stort plus är att man har många möjligheter att skriva ut; WiFI, kabel eller minneskort. Då den tar plats så är det skönt att kunna placera den vart man vill i hemmet och sedan skriva ut via WIFI.
     2019-03-11
      G
      Greeven
      äntligen en skrivare där jag inte behöver tänka --- en syd nu kostar det bläck igen " Den levereras med 10 stora flaskor bläck. Och nya flaskor kostar inte heller heller. så ... bara använd det för alla det är värd. högkvalitativ utskrift av bilder. fina färger. svartvitt är lite mindre. (eller kanske jag borde skriva ut annorlunda.) ändå. rekommenderas starkt

      Google

      Sida 1