Electrolux EUP8GREEN

Electrolux EUP8GREEN

  • Typ av handdammsugare: Skaftdammsugare
  • Typ av dammsugare: Handdammsugare
  • Dammbehållare: Utan påse
Rank 7 i Dammsugare
Jämför pris på alla Electrolux Dammsugare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Electrolux EUP8GREEN

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Typ av handdammsugare: Skaftdammsugare
  • Typ av dammsugare: Handdammsugare
  • Dammbehållare: Utan påse

4.2 av 5 stjärnor

Baserat på 42 omdömen

Sorterat efter datum
2018-12-14
S
SeventySix(3 omdömen)
Supernöjd! Köpte den mest för att enkelt kunna städa bort grus, kattsand och smått. Men den drar även damm och katthår superbra. +enkel att använda +bra batteritid +suger upp bättre än väntat +helt ok för katthår +enkel att tömma -lite lite lite bökigt att ta bort hår och annat som fastnar i borsten. Verkligen ett pyttelitet minus. Hade gett 9.5 stjärnor om jag kunde.
2018-11-30
fredrik11(44 omdömen)
Vilket drag det är i denna maskin! Suger riktigt bra samt otroligt lättkörd. Den låter en hel del (mer än vår ”vanliga” dammsugare) men inget jag tar bort någon stjärna för. Jag hade riktigt höga förväntningar på denna maskin. Det jag skulle kunna klaga på efter några dagars användande är att den känns lite skör, otroligt plastig så vi får se hur länge den håller. Långa hårstrån snurrar in sig i rullen vilket oxå kanske skapar irritation längre fram. Sammantaget är jag nöjd med maskinen och kanske ändrar betyget efter mer användande.... Köpte dammsugaren på årets BF för 1290:- Å du, belysningen i framkant är riktigt bra!
2018-04-11
h
hollowm4n(12 omdömen)
Bra om den fungerar, tyvärr har 2st dammsugare lagt av helt plötsligt, varje höll ca 2 veckor, helt plötsligt under dammsugningen började ladd lamporna blinka som den gör när batterierna är fulladdade och den går inte starta, ringt och frågat men dom verkar inte veta vad det är så blir reklamation på båda och pengar ar tillbaka, så köp inte denna om ni vill ha en som fungerar i längden också.
2018-03-06
a
alfoerster(1 omdöme)
Blev positivt överraskad av denna smidiga lilla maskin. Sugförmågan är fantastisk, framförallt på mattorna. Lätt att använda, enkel att tömma. Ljuset fram på munstycket gör städning enklare.Man missar absolut ingenting. Den är lättanvänd eftersom att munstycket är vridbart. Bra batteritid. Tappar inte kraft under dammsugningen. Rekommenderar starkt.
2018-03-04
B
Bjärven8(3 omdömen)
Electrolux Ultrapower är en smidig dammsugare som är lätt att plocka fram. Även om den inte helt ersätter andra typer av dammsugare, tänker då främst på rengöring under möbler som exempelvis soffor, så har den här dammsugaren nästan helt ersatt vår vanliga, och är i vissa avseenden till och med bättre tack vare den roterande borsten i munstycket och sugkraften. Den gör jobbet och det blir en tumme upp!
Sida 1