Electrolux EUO9GREEN

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Electrolux Dammsugare (136)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Jag tycker att det här är en jättebra dammsugare! Fin kvalité är det, estetisk, stark och tyst! Jag har alltid tyckt att det är lite bohem-aktigt med plastiga/lätta trasmattor och liknande. Jag och min tidigare sambo (som fick den här) har stora, tunga och långhåriga ryamattor. I det fallet lämpar sig denna dammsugare utmärkt. Lägsta trycket funkar absolut! Fastnar inte... Tills vidare har jag just nu en lite äldre Mielle dammsugare hos min nya flickvän. Mielle är absolut inte det billigaste, för sin tid säkerligen klart dyrare än denna Elektrolux... men ändå är Elektrolux:en så mycket bättre på de flesta punkterna. Jag kommer troligtvis skaffa en ny inom kort. Vilken modell får jag funta lite på, kanske jag inte nöjer mig med EUO9GREEN men den är helt klart värd att ha som alternativ.
 • Dålig
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Helt värdelös till mattor. Suger tag i mattan och släpper inte även på den lägsta trycket, så du får med dig mattan. Du måste hålla i mattan med foten eller handen.

  Till golv funkar den bra.
 • Dålig
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Fullständigt hopplös.

  Suger bra och är hyfsat tyst men slangen är alldeles för hård och handtaget oergonomiskt.
  Ni som är vana vid att även damma med munstycket kan glömma det. Efter ett par minuter är era handleder trötta och slangen har antagligen åkt runt och slagit ner halva inredningen.

  Efter ett par veckor började den även tjuta högt mellan slang och handtag.

  Betyg: UNDVIK dessa slangar och handtag från Electrolux!
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Köpte dammsugaren idag och har dammsugit lägenheten en gång med den. Lägenheten (55kvm) har genomgående parkett och klinkergolv så jag använde parkettmunstycket till hela lägenheten.

  Den dammsuger bättre än någon av de dammsugare jag har haft/använt tidigare (i stor utsträckning dammsugare under 800kr dock). Vi har en korthårig hund hemma och jag upplevde inga problem med att få med allt hår, även sten och grus följde med utan problem. Upplevde heller inte att man plogar smutsen framför sig vilket alla mina tidigare dammsugare/munstycken har gjort.

  Munstycket suger tag i golvet men jag upplevde det inte som ett problem och testade därför aldrig att sänka sugstyrkan vilket troligtvis skulle avhjälpa ”problemet”. Både maskinen och munstycket rullade bra och verkar skonsam mot parketten.

  Skönt grepp och mycket tyst dammsugare (jämfört med mina tidigare erfarenheter).
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Grym. Skapad av män kanske, men vemmsom.helst klarar av den annars är man klen som en bebis. Suger grymt utan att suga fast i golvet, väldigt tyst och skön att hålla i. Bra köp
 • 11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning