Electrolux EUO9GREEN

Electrolux EUO9GREEN

 • Typ av dammsugare: Golvdammsugare
 • Dammbehållare: Påse
 • Ljudnivå: 65 dB
Rank 1 i Dammsugare
Jämför pris på alla Electrolux Dammsugare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Electrolux EUO9GREEN

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Typ av dammsugare: Golvdammsugare
 • Dammbehållare: Påse
 • Ljudnivå: 65 dB

3.1 av 5 stjärnor

Baserat på 10 omdömen

Sorterat efter datum
2019-07-16
  t
  thorre(3 omdömen)
  Köpte en EUO9GREEN hos Net on Net i februari 2019. Nu, 5 månader senare, har effektvredet gått sönder. Resultatet är att den alltid kör på lägsta effekt. Enligt Net on Net kräver Electrolux att dammsugaren repareras och dem måste därför skickas in. Reparationen tar 1 - 2 veckor :-( Det är tredje Electroluxdammsugaren på 5 år som gått sönder för mig. Jag åkte och handlade mig en Miele istället och hoppas på att den håller bättre. Personligen kommer jag aldrig mer handla en dammsugare från Electrolux då kvalitén inte motsvarar priset.
  2019-05-21
   C
   Cyberax2(2 omdömen)
   Köpte den ny på Netonnet 2018-11-23 för 1 490kr. Idag slutade vredet att fungera där man ställer sugeffekten. Den har funkat bra för övrigt men borde hålla bättre än ca 6månader. :(
   2019-04-06
    G
    Griffgraff(3 omdömen)
    Denna dammsugare funkar klockrent för mig. Dammsugarmunstycket är enkelt att koppla på och gå runt och städa känns bra med ett bra ergonomiskt handtag.
    2019-03-14
     pjappelq(72 omdömen)
     Tyst dammsugare med bra sugförmåga som klarar av att göra rent mina gamla trägolv. Plastdetaljerna upplevs billiga men vet man att de är gjorda på återvunnen plast så känns det bättre.
     2019-02-11
      m
      mange1978(5 omdömen)
      Fick dammsugaren idag. och dammsög 250kvm. lika bra och testa den i hela huset. den har ett starkt sug, Och den skjuter inget skit framför sej. ganska följsam. främre hjulet kunde varit lite mer följsamt. tycker den låter en hel del när man kör på max. vi hade en electrolux ulta one som blev 9år, den var lite tystare. Kan ju tycka att man borde fått ner ljudnivån lite mer på 9 år. men skit i det, jag har oftast musik i öronen så det funkar för mej. Funkar fint på alla sorters mattor tycker jag. har inte testat parkettmunstycket än. helt klart värt priset. får ta och skriva lite till om några veckor.
      Sida 1