Harman Kardon Onyx Studio 4

Harman Kardon Onyx Studio 4

(20)
4.2(20 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Bluetooth
  • Batteridrift
  • 60 W
  • Mobilapp för styrning av funktioner, Stöd för multiroom, Inbyggd mikrofon
  • Bluetooth
  • Batteridrift
  • Effekt: 60 W
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

4.2 av 5 stjärnor

Baserat på 20 omdömen

Sorterat efter datum
2019-05-19
s
saydankim(2 omdömen)
Läste mycket gott om denna hur prisvärd den är och det tycker jag att den är. Harman Kardon har bra kvalitet på sina högtalare med ett bra tryck i bassegmentet. Medelsegmentet kanske inte är det bästa, men fungerar bra till musik. Fin design är det också!
2019-04-21
T
Tobias(3 omdömen)
Alltså, det finns bara ett ord för denna fantastiska pjäs: Magnifik! Med underbar, välbalanserad ljudbild, fyllig bas, klar diskant, tilltalande design och bra batteri, så kan jag bara ge en rekommendation - köp! Några få minusposter: Lite tung och inte helt kompakt, saknar batteriindikator, all justering av ljud sker i den sändande enheten. Men det allra viktigaste när det gäller en högtalare, är ju givetvis ljudet och där finns inte mycket att anmärka på, bättre portabelt ljud i denna prisklass står inte att finna!
2018-08-20
m
mr*proper(4 omdömen)
Gillar! Bra och prisvärt ljud för 1300 spänn!
2018-08-15
Jankyjedi(7 omdömen)
Köpte min för 1300 riksdaler (Som de flesta verkar ha gjort!) och för den summan tycker jag det är sjukt bra. Pros: +Designen! Många håller nog inte med mig. +Lätt att bära med pga bär-hålet +Ljudet! BASEN! (Drev en hel fest med denna rackare med gott resultat!) +Stabil blåtand Cons: -Högtalarfötterna. Hade en HK Onyx 2 vars ben lossnade vid en liten knuff. *Ska tilläggas att Hk Onyx 4 har betydligt stabilare och bättre ben!* -Basen. - Alla lyssnar kanske inte på bastung hiphop eller trance. (Enkelt att justera med flertalet appar, och i Spotify (?)). - Inte alls så smidig att ta med sig i väskan pga storleken samt de utstickande benen.
2018-07-12
W
Wasti(19 omdömen)
Grymt bra ljud för 1300 kr. Stort plus att man kan parkoppla flera stycken. Använder två stycken ute på verandan dock fungerar dom bäst i mindre rum när man kan placera högtalarna i hörn eller mot en vägg. //W
Sida 1