Samsung Gear Sport

Samsung Gear Sport

 • Operativsystem: Tizen OS 3.0
 • Funktioner: Barometer, USB-kontakt, Inbyggd pulsmätare, Inbyggd högtalare, Inbyggd trådlös laddning, Vibrationslarm, Inbyggd mikrofon, Gyroskop/Accelerometer, Inbyggt urverk (Hybrid)
 • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Rank 18 i Smarta klockor
Jämför pris på alla Samsung Smarta klockor
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Gear Sport

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Operativsystem: Tizen OS 3.0
 • Funktioner: Barometer, USB-kontakt, Inbyggd pulsmätare, Inbyggd högtalare, Inbyggd trådlös laddning, Vibrationslarm, Inbyggd mikrofon, Gyroskop/Accelerometer, Inbyggt urverk (Hybrid)
 • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Samsung

4.2 av 5 stjärnor

Baserat på 58 omdömen

Sorterat efter datum
2019-04-06
  j
  jgjgjg(10 omdömen)
  Har notifikationer som inte går att stänga av och stör än hela tiden tex senaste nytt. Den okej innan en uppdatering men efter den hade en app installerats som ger notifikationer hela tiden och som olikt andra appar inte går att stänga av stöd än konstant (senaste nytt)
  2018-12-24
   D
   Dwellington(3 omdömen)
   Älskar denna! + Riktigt snygg + Väldigt lätt + Gps och pulsmätare + Spotify UTAN att ta med sig mobilen. Älskar detta! + Gillar navigering genom att snurra på uret + Riktigt bra skärm och ljusstyrka
   2018-03-20
   Redigerades 2018-10-16
    J
    Johanww(168 omdömen)
    Testat ut, samsung gear S3, huawei watch 2 och Samsung gear sport. Huawei blev dock utklassad av båda gear-klockorna, både i skärpan på skärmen vilket man märkte tydligt, kvalitet och batteritid. Därav var Huawei den första som rykte. Batteritiden varade i ca 1 dag. Samsung gear S3 funkade bra och samsung pay var en rolig funktion den hade. Dock var den på tok för klumpig för att använda som en sportklocka. Jag har även relativt smala handleder så denna såg otroligt stor ut. I jämförelse med Huawei var denna snäppet större. Därav blev detta den andra klockan som rök. Och så Samsung gear sport. Batteritiden för denna och Gear S3 var ungefär samma, 3-4 dygn beroende på om jag körde långa träningspass men ett 1h pass varje dag klarar den sig mellan 3-4 dagar och då har jag haft den på handleden hela dagarna och puls mäts varje 10 min, ingen Power saving på men "Always display on" avslagen så displayen går bara igång när jag kollar på klockan. Passar perfekt på handleden också och inte för stor, perfekt träningsklocka som man kan simma med dessutom. Summering: Huawei höll inte måttet, billigare men det märks av tydligt. Plastig osv...Ingen klocka att ha till vardags. Samsung gear S3, suveränt med samsung pay men den är väldig bulkig och ingen klocka jag föredrar att träna med precis, dock snäppet snyggare än sport. Samsung Sport får nästintill toppbetyg! Tål att simma med vilket man inte bör göra med dem andra. Smidig och lättnavigerad klocka. Tyvärr har den ingen samsung pay...hoppas det kommer så småningom. Edit: Nu finns samsung pay även för gear sport!
    2018-08-15
     K
     KirbyYo(2 omdömen)
     Ej nöjd, mestadels pga HR sensor och återkommande lagg. Har haft Gear Sport i strax över ett halvår och har sedan start haft återkommande problem med HR sensorn. Visar ca 50 bpm lägre än verkligheten återkommande, och vid både cykling och vandringsaktivitet fungerar den en kort stund för att sedan inte läsa av alls på ~30 minuter (ger endast ett långt streck). Att man dessutom är så bunden till Samsungs appar gör tyvärr inte saken bättre. Kan tyvärr inte rekommendera denna om man är ute efter en smartwatch för träning.
     2017-11-15
     Redigerades 2017-11-18
      n
      narr3h3h3(17 omdömen)
      Chansade lite och köpte klockan innan några riktiga tester hade trillat in på webben. Intrycket är blandat men generellt positivt. + Skärmen är riktigt bra. Jämfört med suunto spartan trainer och garmin vivoactive 3 och tycker skillnaden är stor. + Design och byggkvalite. Tittade på en hel del träningsklockor innan köp och denna känns överlägset mest premium. Stort plus för att den passar oss med smala handleder också. + Interaktion. Snurrande bazel tycker jag funkar hur bra som helst. Touchen funkar även den väldigt bra trots att skärmen är såpass liten. / Fick tanka två appar till min android lur för att komma igång (samsung gear + samsung health). Tycker det känns rimligt men är lite besviken på att man även måste skapa ett samsung konto och således hålla sig i samsungs värld. - Inte helt övertygad att Tizen OS är ett minus jmf med Android wear. Tycker gränsnittet är fint, intuitivt och flyter på bra. Vad man saknar är såklart apputbudet men det finns inget jag saknar... med ett STORT undantag: Samsung health saknar för tillfället stöd för intervallträning. Räknar med att det löses i framtiden när fler tredjepartsappar portas över till gear sport. När det händer kommer jag höja betyget något.
      Sida 1