Fitbit Ionic

Fitbit Ionic

 • Operativsystem: Fitbit OS
 • Funktioner: USB-kontakt, Inbyggd pulsmätare, Vibrationslarm, Gyroskop/Accelerometer
 • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Rank 34 i Smarta klockor
Jämför pris på alla Fitbit Smarta klockor
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Fitbit

Fitbit Ionic

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

3.2 av 5 stjärnor

Baserat på 11 omdömen

Sorterat efter datum
2019-04-22
  h
  heartsteered(4 omdömen)
  Har haft min Fitbit Ionic som jag köpte direkt från Fitbit i 3 veckor nu. Den med bränd orange-färg är så sagolik vacker och fungerar helt utsökt utmärkt samt har många bra funktioner som relax-träning (andningsövningar), alla appens funktioner samt tack och lov inbyggd GPS så att man kan lägga mobilen hemma på träningspass. Har dessutom i appen laddat ner en mycket snyggare urtavla och den är helt suverän samt sen så gillar jag påminnelsen om att man ska röra på sig varje timme som man satt som rörelse-aktiv.
  2019-03-25
   P
   Peter(2 omdömen)
   Varning köp ej! Batteriet är i princip trasigt efter ett och ett halvt år. Det var samma sak på föregående modell, skulle egentligen inte köpt en ny men fick denna i present. Mitt batteri räcker ungefär 3 timmar, och då har jag inte träningsläget på.
   2018-12-23
    m
    martinkarlsson1981(1 omdöme)
    Undvik! Stora problem finns med instabil programvara och backend-problem hos fitbit. Problemen innebär att under långa perioder så kommer synkningen ej att fungera. Under långa perioder kan du inte ens para ihop klockan med telefonen. Det är alltså inget du kan påverka eller lösa på egen hand, även om du gillar att nörda ner dig i dina prylar. Gör en google-sökning på exempelvis "ionic trouble connecting to fitbit.com" och fråga dig sedan om du vill sitta i timtal, kanske dagar och försöka få något väldigt instabilt att fungera? När du väl har fått det att fungera så har du inte löst problemet, det kommer nämligen inte dröja länge innan allt blir instabilt igen. Problemen har funnits i åratal och kommer med största sannolikhet inte att lösas inom någon snar framtid. Jag tänker lämna tillbaka min Ionic då den endast tar upp värdefull tid, jag behöver inte ett till heltidsjobb med att buggsöka fitbits amatörmässiga programvara. Satsa på något annat märke som vet vad de sysslar med.
    2018-09-29
     z
     zsh(56 omdömen)
     Problem med: -Android app som är bedrövligt och utvecklarna lyckas sabba mer saker än de fixar med de flesta uppdateringar -Tappar GPS ofta, värdelös att tracka sina rundor med pga detta -Batteri tid från OK till kass. Beror på hur hårt utvecklarna gör bort sig med updates. -HR som lever sitt eget liv Allt som allt är den väl acceptabel, men inte värt pengarna!
     2018-08-13
      A
      Aristoteles(29 omdömen)
      Min nya bästa vän! Att betala trådlöst i affärer är grymt och funkar väldigt bra med SEB och Eurocard. Klockan känner av om du tar av dig den då den inte får någon puls och då får man även knappa in pinkoden igen. Känns säkert. Mycket bra app för att synka träning och ha koll på sömn, kaloriförbrukning etc Funkar även bra om man har flera mobiler etc Bra integration med Strava Mycket bra batteritid Finns inte mycket negativt att säga om den. Hade varit trevligt med trådlös laddning. Spotify stöd saknas men inget jag personligen behöver. Men vill man kunna springa med musik så kan funktionen vara bra. I övrigt en mycket bra smart watch !
      Sida 1