Intel Core i7 8700K 3,7GHz Socket 1151-2 Box without Cooler

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Intel Processorer (999)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  + Bästa gaming CPU:n på marknaden. Dock inte märkbart bättre än intel i7 7700K ifall man endast spelar. Men behöver man flera kärnor och trådar t.ex. vid multitasking av tyngre, som att spela Destiny 2 och streama med Twitch samtidigt och tabba mellan Google Chrome så sure, då är 8700K ett bättre val än 7700K.
  +Klockar bättre än intel i7 7700K.

  - Tokigt varm. Att de använder kylpasta istället för att löda processorn är ett skämt. Min blir närmre 85 C vid ett par timmars spel på en luftkylare (Cooler Master V8 GTS).
  - Dyr jämfört med intel i7 7700K (som ibland går för 2899:- på Dustinhome).
  - Lång väntetid på att få hem prollen.
  - Ryzen ger mer prestanda per krona.

  Jättenöjd med prestandan på processorn. Den hade fått full poäng ifall den inte var så fasansfullt varm. Hoppas Intel börjar löda sina processorer igen då de nya varit usla temperaturmässigt. Min f.d. Intel 4690K låg på 45C load medans min nya intel 8700K ligger på 85C load.
  18 dagar sedan
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  Riktigt nöjd fick tills slut tag på en.
  Lätt att överklocka till ca. 5ghz kräver dock bra kylning då, kärntemperaturerna i windows är stabila hoppar inte som i 7700k gjorde.
  Blev en rejäl uppgradering mot min gamla i7 2600k ,även i 1440p är det betydligt mer fps
  i spel
  19 dagar sedan
 • Perfekt
  @EkteWiener
  Gör en recension utan att ha använt processorn (osläppt) bara för att hen använder AMD. Känns lite omoget.

  Intel släpper sin nya 8000 serie i i7 kategorin. Nu för första gången med 6 kärnor och presterar grymt därefter som man kan se i alla benchmarks runtöver nätet. Trots AMDs väldigt prisvärda Ryzen serie så anses i7 8700k som den bästa CPUn för Gaming, plus man slipper höga temperaturer och därefter mindre ljud från fläktarna i datorn. Priset faller in på detsamma som de tidigare i7 processorna i samma kategori, så att de inte höjer priset är ett stort plus. Tack till AMD för att ni tvingade Intel släppa en bättre i7 processor, och det gjorde Intel verkligen.
  19 dagar sedan