Amega Q-comp 60

Amega Q-comp 60

 • Signalseparation: 2-vägs
 • Diskantelement
 • Effekt: 100 W
Jämför pris på alla Amega Högtalarsystem för bilar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Amega Q-comp 60

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Signalseparation: 2-vägs
 • Diskantelement
 • Effekt: 100 W

4 av 5 stjärnor

Baserat på 4 omdömen

Sorterat efter datum
2013-06-12
Redigerades 2013-08-24
  S
  ScoobyBear(646 omdömen)
  Mitt slutsteg på 2x55W från Focal är nog inte kralligt nog att driva dessa fullt ut men faktum är att det Alpine 4x45W jag provade först spelade klart högre! Focal-steget har problem att utnyttja högtalarens fulla kapacitet låter det som. Sen föredrar jag nog ljudet i de Focal Polyglass 165VB jag hade i förra bilen. De hade ett renare ljud med mer detaljer. De kostade dessutom mindre än hälften av Amegorna... Men Amega-högtalarna spelar mer bas. Största fördelen med dessa är annars att de flyttar upp ljudbilden väldigt bra. Ett ganska lågt inbyggnadsmått gjorde att de var enklare att installera än Focal:erna. De låter iaf ljusår bättre än de sunkiga originalhögtalarna som satt i bilen.
  2010-02-01
   Illuminatus(37 omdömen)
   Helt sanslöst bra högtalare. Delar vid 50hz och har sub för de lägre frekvenserna. Lirar tillsammans med sub & förstärkeri från JL Audio, samt alpine spelare. Är grymt nöjd med ljudet och kommer aldrig byta dessa middar. Mer kraft möjligtvis och kanske en bättre sub tex W7-serien från JL Audio. Helt lyrisk över ljudet för det priset. Lägg dock ner mycket tid & pengar på installationen, dessa högtalarna kräver det!
   2005-07-26
    P
    Passerati(133 omdömen)
    Bra ljud, rent & fint. Delar vid 40Hz. Det är ett kit som annars används mest (antar jag, har ej hört om någon annan) för att bygga med i bil. Har haft dom i bil tidigare & har man bara ett stort strömstarkt steg så behövs det faktiskt ingen baslåda. Någon av er kanske hade förmånen att höra Amegas Demobil en BMW kombi som först hade dubbla kit i dörrarna fram drivna av RF steg modell störst och spelade rejält med bas,
    2005-11-14
     _FredriK_(323 omdömen)