Oral-B (Braun) Pro 2900 CrossAction Duo

Oral-B (Braun) Pro 2900 CrossAction Duo

(5)
3.6(5 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
  • 2 st
  • 2-minuters timer, Trycksensor, Roterande rörelser
  • Svart, Vit, Blå
  • 8800 ggr/min
  • 56 min
  • Antal enheter: 2 st
  • Funktioner: 2-minuters timer, Trycksensor, Roterande rörelser
  • Tillgängliga färger: Svart, Vit, Blå
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

3.6 av 5 stjärnor

Baserat på 5 omdömen

Sorterat efter datum
2018-08-25
Redigerades 2018-09-24
s
smpsmp(1 omdöme)
Laddaren som medföljer är Type: 3757, 0.9 Watt. För er som kanske behöver använda sin gamla laddare till tandborste nummer två. Min gamla laddare med samma typ nummer har 1.2 Watt och fungerar. Om detta kan vara dåligt för batteriet med det högra watt-talet är ju upp till dig själv och alla andra experter på nätet.
2018-08-02
N
Naderiano(67 omdömen)
perfekt, rent och fint
2018-08-01
x
xianox(1 omdöme)
Detta är två extremt prisvärda tandborstar. -Vem använder egentligen alla onödiga extrafunktioner som finns på andra, betydligt dyrare varianter egentligen?
2018-06-22
susP(27 omdömen)
Överlag riktigt bra, nackdelen är att det finns bara två lägen, snabb och långsam. Borstarna finns i olika utföranden som vanligt men jag tycker det blir som att köra in en stor toalettborste i munnen, det är för stort, tar mycket plats. Nu köpte vi dessa för resande fot då priset är bra men ska man satsa på en eltandborste för dagligt bruk av kvalitet med fler funktioner rekommenderar jag att man går upp i pris. Betyget är satt då den fyller sin funktion, varken mer eller mindre, du får vad du betalar för helt enkelt men det är ingen komfort i tandborstningen och det gäller nästan alla som har samma borsthuvud. Tänderna känns rena men på bekostnad av mycket ljud och en stor borste i munnen.
2018-03-14
s
stefunge(78 omdömen)
Många år sedan jag hade eltandborste, så jag kan inte göra jämförelser utan bara beskriva produkten och hur den är att använda. Pro 2900 är greppvänlig med gummi på delar av greppytan så att den inte halkar ur handen. Kvalitetskänslan är bra och det finns indikator för laddning/svagt batteri samt om man trycker för hårt - då sänks även hastigheten. Hastigheten går att ändra i 2 lägen varav det lågsammare är avsett för tandköttsmassage. Jag använder bara snabbaste läget. Ljudnivån när den är igång är mycket hög tycker jag, barnens billiga oral-b eltandborstar för barn är tystare! Jag och min fru köpte duo vilket innebär 2 elborstar som levereras med 1 laddare (samma som till barnens borstar) köpte för ca 700kr vilket jag tycker är prisvärt. 2000 serien är fullvärdig vad jag förstått och skillnaden mot de dyrare är framförallt att de dyrare har uppkoppling till app på mobiltelefon för att få överblick på borstningen. Och ja, tänderna känns härligt rena!
Sida 1