HP Omen 27

HP Omen 27

 • Max upplösning: 2560x1440
 • Bildstorlek: 27 tum
 • Uppdateringsfrekvens: 165 Hz
Rank 277 i Bildskärmar
Jämför pris på alla HP Bildskärmar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

HP Omen 27

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Max upplösning: 2560x1440
 • Bildstorlek: 27 tum
 • Uppdateringsfrekvens: 165 Hz

2.4 av 5 stjärnor

Baserat på 3 omdömen

Sorterat efter datum
2019-01-08
  Roudii(65 omdömen)
  Har använt den en månad. Till en början mycket nöjd med skärmen, snygg pjäs och en väldigt bra bildkvalité för TN och den ger en känsla av kvalité jämfört med många konkurrenter. Menyn är inte så svårmanövrerad som den tycks vara om man kollar diverse recensioner ang skärmen. Den är dock extremt ostabil med buggar, det började med simpla fel som att en pixelrad mitt i skärmen försvann. Ganska svårt att upptäcka förutom när du har ett sikte mitt i skärmen. Detta problemet kändes dock okej för min del, det försvann efter man startat om skärmen och jag hann bara se det ett fåtal gånger under min månad med skärmen. Nästa problem började efter ca 3v, efter ca 2h spelande började det dyka upp konstiga fenomen och färgskiftningar när jag rörde mig snabbt i spel (även ute i windows) efter lite undersökning så kom jag fram till att det var inverted ghosting. Riktigt tråkigt och jag fick ställa ner input lag till default (5ms gtg) nu känns skärmen oerhört långsam, ingen smooth upplevelse alls, jag gissar att black-to-white inputen inte är alls bra. Tycker det är väldigt fel av HP att gå ut med att den är 1ms när man inte ens kan använda den i det läget. Inte heller gick det att köra den i 165hz då det också uppstod en del problem som små små lagg till o från. Jag har nu valt att lämna tillbaka den på öppet köp, känns oerhört trist då det i övrigt har varit en väldigt bra produkt. Nöjer du dig med 5ms och 144hz så är skärmen bra, men med den specen finns det också andra alternativ i samma prisklass som är bättre. Och för att styrka tidigare omdömme om stativet, jag uppleved också att skärmen inte satt stabilt nör jag klickade i den första gången, tog loss den och klickade i den igen och det kändes genast mer stabilt.
  2018-12-12
   Benedict(41 omdömen)
   Dålig kvalité på stativet ledde till att skärmen gick sönder i samband med att jag stoppade i sladdar på baksidan. Hann inte ens använda skärmen. Även fast skärmen hade "klickat" fast på stativet gled den av utan förvarning och föll ca 10 cm innan den träffade kontorsbordet av trä. Det ledde till en liten liten skada på översta ytterkanten av skärmen. Detta innebar att hela skärmen gick sönder och uppvisar enbart sträck över hela ytan. Komplett hävdar handhavande fel, jag menar att det är fel på produkten.
   2018-08-29
   Redigerades 2018-10-02
    G
    Gooran45(5 omdömen)
    Verkligen rekomenderar denna skärm. Tycker att den har högre kvalitetskänsla än konkurrenterna. Smarta lösningar såsom hörluruttag mm. Håller inte med om att skärmen är svår att ställa in för att alla knappar är på baksidan.