Metro: Exodus (PS4)

Metro: Exodus (PS4)

 • Genre: Äventyr, FPS, Sci-fi, Skräck, Överlevnad, Shooter
 • Lanseringsår: 2019
 • Rek. åldersgräns: 18 år
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Metro: Exodus (PS4)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Genre: Äventyr, FPS, Sci-fi, Skräck, Överlevnad, Shooter
 • Lanseringsår: 2019
 • Rek. åldersgräns: 18 år

4.3 av 5 stjärnor

Baserat på 4 omdömen

Sorterat efter datum
2019-06-15
  c
  cenatron(7 omdömen)
  Ett av mina favorit spel i världen. Grafiken, storyn och spänningen är att dö för.
  2019-05-13
   E
   Enfernia(8 omdömen)
   Mycket spelvärt släpp igen av denna franchise, de förtjänar verkligen en större spelar bas än nu, gör denna studio inte rättvisa! Grafiskt ett av de snyggaste till konsol, sensitivity är något jag inte hittar dit jag vill på inställningar, men utöver det är gameplay extremt underhållande :) Skulle säga att detta är ett reaköp (349kr typ)
   2019-04-15
   Redigerades 2019-04-27
    GreeeenfroG(112 omdömen)
    Riktigt bra spel som är slutet på trilogin, här får du svar på hur världen ovan jord verkligen ser ut! Grafiskt är spelet enormt snyggt på Ps4 Pro med 4k och HDR och det flyter också på bra, på vanliga Ps4 är det såklart lite sämre på alla punkter men även här riktigt snyggt! Storyn är bra, vapen finns det många av och de går att bygga de lite som man vill. Fienderna är också väldigt varierande med både mänskliga och mutanter av många slag där alla är olika svåra att ta kål på. Världen utgår från ganska stora (lagomt stora) openworld-delar som du kan utforska som du vill men ofta går även spelet över till den klaustrofobiska korridor-skjutaren som de två föregående Metro spelen är kända för! Här får du skräck och äventyr när det är som bäst! Det grafiska på Ps4 PRO om du kör på 4K tv med bra HDR är riktigt snyggt! Det ser väldigt bra ut med skuggor och rök mm. Detta är godis för ögonen! //Spelat på Ps4 Pro/ 60 tum 4K HDR Tv **Vad innebär HDR och varför är det så bra? Den enkla förklaringen är "bättre pixlar istället för fler pixlar" där HDR erbjuder ett utökat kontrastomfång med mycket bättre detaljrikedom i mörka/ljusa scener samt en förbättrad färghantering med mer nyanser och djup i bilden. Tanken är helt enkelt att göra bilden mer realistisk och återskapa hur vi människor ser i verkligheten där tex en bländade sol ska ge samma effekt som när vi tittar ut genom fönstret.
    2019-05-30
     H
     Häfnero
     En bra utgångspunkt för ett av de bästa dystopierna som finns tillgängliga på marknaden. Övergången till "Open World" -konceptet har tydliga spelutvecklare, nu när Artyom, tillsammans med ett utbrott av gäng som jagar efter civilisationen utanför tunnelbanan. Dina val skapar en helt egen historia och kommer att utforma slutet av spelserien men starten på Artyoms nya existens.

     Google