Samsung C49HG90

Samsung C49HG90

  • Max upplösning: 3840x1080
  • Bildstorlek: 49 tum
  • Uppdateringsfrekvens: 144 Hz
Rank 12 i Bildskärmar
Jämför pris på alla Samsung Bildskärmar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung C49HG90

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Max upplösning: 3840x1080
  • Bildstorlek: 49 tum
  • Uppdateringsfrekvens: 144 Hz
Samsung

4.2 av 5 stjärnor

Baserat på 38 omdömen

Sorterat efter datum
2018-11-20
s
simonemancino
Jag mottog bildskärmen snabbt och jag satte den omedelbart på jobbet :). Jag är en stor fläkt av videospel med både PS4 och Wii och jag måste säga att resultaten är fantastiska. Jag har alltid använt bildskärmar lite "billigare och skillnaden är allt där. Jag fördjupade mig själv med hörlurar och jag upplevde genast upplevelsen av flera spel, särskilt krigsspelen. Jag kände mig bra emotioner, jag verkade vara närvarande i spelet, aldrig försökt en sådan sak. Spektakulära bilder, verkligen. Sedan flyttade jag till videoredigeringsprogram i olika hus och även där var jag väldigt imponerad, förvisso är den här produkten också lämplig för dem som gör det av yrke och jag är inte förvånad över att de bara använder det. Tack vare sina unika egenskaper som 144 Hz Refresh Rate, Ultrawide 32: 9 HDR-formatet och 1 ms responstid är du helt nedsänkt i spelet karaktär som ser ut som alla riktiga! Jag trodde inte att du kunde få det så långt! Slutligen, tack vare böjningsradiusen vid 1800R, har jag synfältet helt nedsänkt i spelet och inte påverkat av yttre faktorer, mycket bra! Synd att det inte är 4K, det skulle ha varit toppen, men det är okej. Dessa är huvudfunktionerna • Storlek: 49 "• Upplösning: 3840x1080 • Uppdateringshastighet: 144Hz 144Hz-skärmar kan hantera upp till 144 bilder per sekund. Detta är en siffra som är mycket högre än till exempel vid 60fps, vilket säkerställer en högre flöde av bilderna. Upplösningen 3.840 × 1.080 pixlar är inte Ultra HD (4096 x 2160) men i spelets prestanda finns det inga skillnader!

Google

2018-11-18
CHG90 är en 49 "super ultra bred (32: 9) krökt bildskärm som marknadsförs för spelare. Det beror främst på att HDR, snabb svarstid, 144Hz uppdateringshastighet, AMD Freesync 2 stöd och det är krökt super Ultrawide-formatet skapar en uppslukande spelupplevelse - och allt detta gör det till en riktigt bra spelmonitor, tro mig. Vänligen låt inte spelmonikern ta av dig om du inte klassar dig själv som en spelare. Jag fann att bildskärmen passar perfekt för produktiviteten. Den stora storleken i ett bildförhållande på 32: 9 innebär att det kan stödja flera fönster på ett sätt som en multipla bildskärm inte kan. Med en uppspelning av flera bildskärmar begränsas du av monitorens fysiska begränsningar kanter - du kan inte arbeta med ett kalkylblad över kanten av två sida vid sida bildskärmar. Den här skärmen ger dig frihet att placera fönster där du vill, utan begränsning. Innan du köper bör du dock vara medveten om två saker: 1. Se till att du har tillräckligt med utrymme a s den här saken är massiv 2. 3840 X 1080-upplösningen kanske inte passar alla, särskilt de som används för en högre vertikal upplösning. Om du är medveten om dessa två specifikationer och de passar dina krav så är jag säker på att det här förmodligen kommer att bli den bästa bildskärmen du någonsin kommer att använda.

Google

2018-11-14
y
yabeweb
Katastrofalt Samsung-hjälp, det är så jag måste börja, produkten kom fel och jag kontaktade omedelbart The Insiders för att rapportera problemet. De blev upptagna genast, men Samsung har aldrig hört sig och jag är gisslan av din "hjälp", de säger att de vill byta bildskärm men efter en månad fortfarande inget, och nu kan jag inte ens göra produkten i den färdiga kampanjen, historiens moral för nu är jag med en bildskärm som inte är användbar och kan inte returneras. Produkten själv har god kvalitet, 144 Hz frekvens, en radie på 1,8 och en 49 tum från 32: 9, ett bra HDR och 1 ms svar, alla vackra funktioner som gör den till en anmärkningsvärd bildskärm, men en produkt Det är lika bra som dess svagaste komponent, i det här fallet hjälp (speciellt om du använder det för arbete!). Hur gisutificare ett sådant pris om du då inte kan vara lugn om det är problem? Men låt oss gå till bildskärmen, för det är rätt att du pratar om honom, det som intresserade mig var att förstå om efter WOW-effekten av storleken skulle det vara en bildskärm som jag ville behålla, jobbar jag ofta med Affinity (Designer och Photo) några videor redaktör, men framför allt spel. Upplösningen med 3840 x 1080 pixlar i höjd är väldigt klaustrofobisk med breddstorlek, du ser mycket i perifer vision men har fast i höjd på många spel (första skytten där det är viktigt att se sidorna men också upp och nedan). Bilderna är flytande och färgerna är bra för spel, och monitorn erbjuder ett dyk aldrig någonsin haft, spelar är verkligen ett nöje och med en upplösning som är kvalitativt tillräcklig. Bättre på bil- eller flygspel, där perifer vision är viktigare och som en positiv anteckning behöver 3840x 1080-erna inte den senaste generationens grafikkort för att njuta av bildskärmen, så det är en 50-50 Olika tal för jobbet, färgerna är mindre exakta vad gäller den professionella sidan, det är inte dåligt, men det måste anses att dessa siffror kan köpas en mycket bättre bildskärm (eller snarare 2). Att övervägas förutom om panelen bryts ner helt förlorar möjligheten att använda datorn i produktion, så även i detta fall är 2 skärm "bättre än uan". Många I / O-portar och den utmärkta möjligheten att "dela upp" bildskärmen och använda den med olika ingångar samtidigt gör den här skärmen utmärkt för dem som vill göra allt med en eller enbart skärm, Kanske är den enda användningen som jag ser honom låna över spel i videoproduktionen, där det kan vara bra att ha en lång tidslinje och fortfarande se förhandsgranskningsvideoen vid 1080. Naturligtvis hade jag en dålig upplevelse, men trots detta rekommenderar jag monitorn, men ENDAST om du bara använder den för spel (och kontrollera att spelen du vill använda stöder 32: 9), är de få stjärnorna för obefintlig hjälp !

Google

2018-11-13
D
Donatello82
Samsung CHG90 är en 49-tums Quantum Dot-skärm med HDR, 144Hz uppdateringshastighet, FreeSync 2 och Ultrawide 32: 9-format. Förpackningen ger redan en känsla av kvalitet och instruktionerna låter dig enkelt montera (vikt tillåter) detta monster. Med en 49-tums skärm och en djup 1800R-krökning fyller denna skärm visuellt fält på ett omslutande sätt. Det är så brett att det är omöjligt att titta på hela skärmen utan att ta några steg tillbaka. QLED Vertikal Alignment-panelen är fantastisk. Färgreproduktion är utmärkt och med High Dynamic Range (HDR) kompatibla spel är det svårt att inte dyka in i alla pixlar. Designen av CHG90 är nykter, med en plastring skruvas till stödet som lyser i blått. Ramarna är supertunna med en något större nederkant där vi hittar Samsungs logotyp i relief. Denna skärm erbjuder också möjligheten att täcka kablarna med stödets baksida. I / O-portar är lättillgängliga från baksidan av bildskärmen. Det finns två USB-portar, två HDMI 2.0-portar (som via inställningar kan bli HDMI 1.4-portar), en DisplayPort och en Mini DisplayPort som är nödvändiga för att få maximal frekvens på 144Hz. Det finns också ett 3,5 mm ljuduttag. Samsung har placerat en joystick och tre knappar under bottenkanten för att komma till menyn som erbjuder ett bra utbud av justeringar, inklusive spelinställningar och sRGB-läge. Individuella inställningar för ljusstyrka, kontrast och färger finns också tillgängliga. CHG90 har ett kontrastförhållande på 3000: 1 som ger utmärkta, djupa svarta nivåer. De mörka och ljusa tonerna är perfekta och nyanser av vitt är synliga även i de ljusaste bakgrunderna. Samsung hävdar att CHG90 har en svarstid på 1ms, och med tanke på de enklaste övergångarna (grå till gråtoner) är det definitivt sant. CHG90 är extremt snabb i alla övergångar, även om det i mörkare är svarstiden upp till ca 5-10 ms. Samsung CHG90 erbjuder mjukvaran EasySettingBox som gör att du enkelt kan konfigurera multitasking på CHG90-bildskärmen. I fullskärmsläget är produktivitetsprogram verkligen något exceptionellt. Används med Xbox OneS, spel som körs med 21: 9-upplösning, till exempel FIFA2018, fungerar bra, trots de svarta staplarna på skärmens sidor, spelar det faktiskt på denna enorma ultraljudskärmen verkligen fantastisk.

Google

2018-11-13
A
Alexia29
Utmärkt spelmonitor och multitasking Samsungs CHG90-skärm anlände i ett stort paket, perfekt förpackat. Så snart jag öppnade förpackningen märkte jag omedelbart de instruktioner som skrivits ut på samma sätt som visade hur man monterade stödet till bildskärmen utan att förstöra delarna. Samsung, för den här Ultrawide 49-tumsskärmen, har antagit ett 32: 9-format som låter dig se hela scenens scener, precis som de designades av utvecklarna. Dessutom omger den 1800R-böjda panelen spelaren så att du kan fördjupa dig helt i Upplösningen på skärmen är 3840 × 1080 pixlar, vilket är lite "som de är synliga. Den här" fel "är försumbar tack vare 144hz-uppdateringshastigheten som garanterar en mycket jämn spelbarhet även under mycket snabba spel- eller videoscener Denna parameter, tack vare AMDs FreeSync 2-teknik, anpassas beroende på antalet tillgängliga ramar. Uppdateringshastigheten kan dock anpassas till dina behov genom att ställa in den till 60 Hz / 120 Hz. CHG90 adopterar Quantum Dot-tekniken som erbjuder mer realistiska färger, med intensiva svarta och otroligt levande vita. Panelen är en VA som kan reproducera innehåll som stöder HDR-teknik återkommer bilder med ett brett spektrum av ljusstyrka. Den statiska kontrasten är 3000: 1 med en svarstid på 1ms vilket, med tanke på typen av bildskärm, är ett exceptionellt resultat. När det gäller estetiken är monitorn finbehandlad: runt kroken för piedestallen finns en stor cirkulär blå LED. Piedestalen har en avtagbar krok på toppen för att lagra hörlurarna och inuti den kan passera kablarna på enheterna. Rammen är i satinfärdig aluminium, mycket elegant resultat. I slutändan såg CHG90-skärmen verkligen på att det möjliggör en fullständig nedsänkning i spelet, spelbarheten är flytande och färgerna är levande och fulla. Tyvärr för spelkonsolen som jag äger (PS4) är det inte möjligt att få en optimal upplösning eftersom 32: 9 inte stöds. Av denna anledning kunde jag inte leva den fulla potentialen hos monitorn. En sak som kan vara "obekväma" är fotavtrycket eller piedestalen som skjuter ut över skärmen. Jag rekommenderar absolut CHG90-bildskärmen till spelälskare (som kan utnyttja upplösningen 32: 9) och till dem som, för arbete eller nöje, använder datorn i multitasking-läge.

Google

Sida 2