Asus Lyra (3-pack)

Asus Lyra (3-pack)

  • 2.4GHz
  • 5GHz
  • Trådlöst nätverk
Rank 7 i Routrar
Jämför pris på alla Asus Routrar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Asus

Asus Lyra (3-pack)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • 2.4GHz
  • 5GHz
  • Trådlöst nätverk
Asus

2.6 av 5 stjärnor

Baserat på 33 omdömen

Sorterat efter datum
2019-04-27
g
gordis(2 omdömen)
Plötsligt kräver routern att få samla in all trafik och sälja den vidare.. Förra året slutade den fungera i en vecka, både för mig och de andra jag känner som har samma. Kontaktar man då supporten så har dom aldrig hört talas om problemet..
2019-04-15
C
Christoffer83(2 omdömen)
Detta är min upplevelse. Produkten funkar inte som utlovat över huvud taget. Jag har en som är kopplad med kabel (Huvudenhet) sen 2 satelliter på detta. Det går bra att konfigurera allt. Men när väll allt är igång så funkar det max 5 min sen tappar satelliterna kopplingen till huvudenheten. Har kollat så alla köra den senaste firmwaren resetat alla Lyra enheterna gjort om samma uppsättning 2 gånger. Bara för skojs skull drog jag kabel mellan alla och då funka allt som det var tänkt men det var ju precis detta jag ville bli av med. Så något knas är det med backhaul-band bevisligen 2 stjärnor endast för den bra supporten jag fick från ASUS, fick återlämna produkten utan problem.
2019-03-16
1
14(1 omdöme)
Efter firmware-uppdatering fungerar systemet precis lika bra som det utlovas!
2019-03-11
janeypie(18 omdömen)
Dålig: - Det ska enligt instruktion gå att ha alla 3 enheter att bara extenda befintligt nätverk, istället för att den första fungerar som egen router. Detta har vi inte lyckats med. - Radien på i appen på bra anslutning är något optimistisk och man behöver ha dem rätt nära varandra för bra effekt. - Behöver man uppdatera en puck så måste man konfigurerar om alla (i alla fall enligt vår erfarenhet). Bra: + Går att vägghänga, enkla att placera. + Belysning går att stänga av. + Stabilt wifi när man väl får det i rullning, inga problem med övergångar mellan enheterna. Det negativa med dessa påverkar en rätt så sällan, och därmellan så är det stabilt.
2019-03-09
SimonDirGe(69 omdömen)
Fungerade helt felfritt att installera och konfigurera. Nu är det bara upp till den långvariga användingen som kan förändra betyget. Vet inte varför den har fått så många dåliga betyg, måste vara enheter med day 1 firmware.
Sida 1