Apple iPad Pro 10.5" 64GB

Apple iPad Pro 10.5" 64GB

  • Skärmstorlek: 10.5 tum
  • Operativsystem: Apple iOS 12
  • Internt lagringsutrymme: 64 GB
Rank 3 i Surfplattor
Jämför pris på alla Apple Surfplattor
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Apple

Apple iPad Pro 10.5" 64GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Skärmstorlek: 10.5 tum
  • Operativsystem: Apple iOS 12
  • Internt lagringsutrymme: 64 GB
Apple

4.3 av 5 stjärnor

Baserat på 17 omdömen

Sorterat efter datum
2019-01-19
D
DArtagnan100(8 omdömen)
Mkt nöjd! Snabb, klarar multitasking, grym skärm, bra ljud. Bra tillsammans med Apple pencil, grymt att skriva på speciellt tsm med ett skärmskydd som Paperlike.
2018-06-20
a
axed(4 omdömen)
Behöver (intalar jag mig själv iallafall) en platta för att främst plugga/anteckna, men även för att redigera foto och liknande. Köpte först en ”new iPad 9.7 2018” som jag lämnade tillbaka (öppet köp är bra!) efter att ha testat en ”iPad Pro 10.5”. Skillnaden är värd de extra pengarna. Bara skärmen gör plattan så mycket trevligare att arbeta med. Apple Pencil tillsammans med Notability är grymt. Affinity Photo, SketchBook och Udemy är andra galet prisvärda appar. Det enda är väl att iCloud är sådär när man har utrustning med andra plattformar, men det finns andra molntjänster... Är inte alls någon Apple-fanatiker. Men svårt att klå den här maskinen.
2018-06-14
lajnk(14 omdömen)
Nästan helt perfekt. + - Den är sjukt snabb när man tex surfar - Overkligt snabb i menyer osv. - 120hzskärmen är silkeslen när du skrollar. Du kommer ha svårt att gå tillbaka till "vanliga" skärmar - Funkar perfekt med pennan. Inga eftersläp. - Vikten. Den är rätt tung så den är svår att hålla med en hand (om du kommer från ipad mini är den betydligt tyngre...)
2018-05-12
WithFieryTruth(125 omdömen)
Har haft denna underbara pryl i snart ett år och kan inte hylla den nog. Skärmstorleken är alldeles perfekt, och efter att ha upplevt en surfplatta med 120 Hz så skulle jag aldrig kunna gå tillbaka till en med lägre uppdateringsfrekvens. Om man sysslar med tungt grafiskt arbete kan jag tänka mig att man behöver byta ut hårdvaran med jämna mellanrum, men för mig som främst använder plattan till slösurfande och läsning (framförallt spelguider när jag spelar TV-/datorspel) så känns detta som en fulländad produkt. Jag kommer troligen kunna behålla och känna mig nöjd med den ända fram tills den dag den går sönder.
2018-04-15
A
AlissaNyberg(5 omdömen)
Glöm att du skulle kunna hantera simpla filer så som pdf. Måste konverteras till jpg för att du skulle kunna göra något överhuvudtaget
Sida 1