Kategorier
Prisjakt

Yamaha WXAD-10

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
3 år sedan*
Ett utmärkt sätt att modernisera din gamla stereo utan nätverksanslutning. Stram design i matt grå plast med bra kvalitetskänsla. Utvändigt syns endast tre lysdioder, de knappar som finns sitter på undersidan och används endast vid installationen. Anslutningen till det trådlösa nätverket ville först inte fungera. Det visade sig dock bero på att jag var lite för snabb. Efter att ha följt bruksanvisningen till punkt och pricka, funkade allt som det skulle. Jag har hittills testat med ett gammalt mikrosystem och en hembioreceiver, båda via RCA-utgången. Ljudet har varit mycket bra (som förväntat). Som ljudkälla har jag primärt använt Spotify och internetradio. Airplay gör det möjligt att streama ifrån i stort sett vilken källa som helst på iPhone, men jag tycker att det blir mer stabilt med MusicCast-appen. Tillsammans med MusicCast-appen funkar den även som multiroom-högtalare om man (som jag) har flera MusicCast-produkter
*Redigerades 3 år sedan
F
Finnt

1 omdöme

3 år sedan*
Funkar fin fint. Har länge funderat på att skaffa en möjlighet att spela direkt till stereon men har inte orkat införskaffa ny utrustning. Älskar att ha skivor men det blir inte av att det spelas så ofta. Denna funkar enkelt och bra och hela familjen njuter nu av musik igen dagligen.
*Redigerades 3 år sedan
3 år sedan*
Få liv i gamla högtalare och styr musiken från mobilen med appen. Önskar mig dock Google music som tjänst där också. Men kört en del från Spotify (gratis versionen på mobilen) Men jag använder mest Google music. Stort plus för wifi ihopkoppling! Gör hela skillnaden, dock bra att även kunna koppla ihop med Bluetooth. Plus för att kunna seriekoppla rum men inget jag fick chans att testa i och med att jag bara har en.
*Redigerades 3 år sedan
3 år sedan*
Funkar bra med Spotify, använder Yamaha förstärkare. Inga problem med nerkopplingar eller annat.Enkel att installera och fungerar stabilt. Gillade även ljudet.
*Redigerades 3 år sedan
3 år sedan*
Lätt att installera och använda. Passar mig och min familj. Önskar bara att jag kunde koppla till någon ljudbokstjänst på samma sätt som Spotify.
*Redigerades 3 år sedan
J
JennyI

1 omdöme

3 år sedan*
Lätt att använda, lätt att installera med hjälp av appen. Skönt ljud tillsammans med vår förstärkare.
*Redigerades 3 år sedan
3 år sedan*
Svår att sätta igång, kopplade ifrån ganska ofta. Säkert bättre kompitabel med andra produkter från Yamaha.
*Redigerades 3 år sedan
L
Luppen

10 omdömen

3 år sedan*
Löjligt enkel installation. Ett par minuter efter uppackning är man igång och lyssnar på musik, med en firmware-uppdatering inkluderad. Har den inkopplad till stereo-anläggningen i vardagsrummet och har kopplat på Yamaha-receivern i biorummet via Musiccast. Kör bara Spotify när jag streamar och har ingenting att anmärka på gällande appen eller Musiccast generellt. Funkar riktigt bra utan att det släpar efter någonstans. Blir att köpa fler högtalare efterhand och placera på olika ställen i huset :) Till kritiken då. Tycker det är trist att man inte kan justera volymen från appen om man kör RCA-kabel mellan enheten och förstärkaren. Dom skickar med en 3,5 mm-kabel som det funkar att justera volym från app med, men ingen adapter från 3,5 mm till RCA. Ett "bekymmer" för oss som bara har RCA in på förstäkaren. Produkten ser premium ut men känns rätt plastig. Den glider runt rätt lätt på min tv-bänk som är högblank. Lite mer tyngd i produkten eller klistrigare fötter hade inte skadat. Kanske är något i dyraste laget med.
*Redigerades 3 år sedan
O
Olovsson123

1 omdöme

3 år sedan*
Enkel installation med lättlästa instruktioner. Felfri funktion och drift. Appen är självklar i design och kan inte hitta något fel under tiden jag haft den. Är lite avancerad för mitt användningsområde och priset reflekteras därefter. Ångrar mig inte nu med facit och produkten i hand.
*Redigerades 3 år sedan
C
Cracksnack

1 omdöme

3 år sedan*
Enkel installation. Appen är mycket lättanvänd. Ger en ny dimension till min gamla reciever som saknar dessa anslutningsmöjligheter. Vid uppgradering blir det inbyggd musiccast
*Redigerades 3 år sedan
Sida 2