Beats by Dr. Dre Studio

 Lägg i lista  Jämför
Beats by Dr. Dre Studio. Hörlurar som ska vara utvecklade av artisten och musikproducenten Dr. Dre. Lurarna i sig har aktiv förstärkning (batteridrivet) och är förberedda för Iphone. Lanserade 2009. Stäng
Beats by Dr. Dre Studio. Hörlurar som ska vara utvecklade av artisten och musikproducenten Dr. Dre. Lurarna i sig har aktiv förstärkning (batteridrivet) och är förberedda för Iph... Läs mer
Jämför pris på alla Beats by Dr. Dre Hörlurar (25)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.64)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

  Sorterat efter datum

 • Usel

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Så otroligt dåliga... plastiga, distande bas, mellanregistret är obetyligt och slocknar. Du kan köpa AKG K701 billigare ifrån Thomann.de och få så mycket mer hörlurar för mindre pengar. Vill ni ha objektivitet? Se på dessa mätningarna, de ljuger inte. Alla som kan något om ljud och har någon form av intresse ser att detta är helt uppåt väggarna fel!

  http://tinyurl.com/K701vsDre1
  http://tinyurl.com/K701vsDre2
  http://tinyurl.com/K701vsDre3
 • Dålig

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Fy fanken för dessa lurar alltså, det länge sedan jag kände mig sååå besviken!
  Gör inte detta dyra misstag om du ser dig själv som en krävande person, njuter av välljud osv. Inom hifi så är allt oftast kompromisser, bra och mindre bra egenskaper måste samsas m.m. Men dessa lurar är inte starka någonstans, förutom utseendet och svarsmöjligheten för iphone då. (som i sig själv är en totalt värdelös källa för uppspelning av musik!)

  Dom låter ju helt instängda, beslöjade och musiken öppnar aldrig riktigt upp sig. "Högupplöst" känns väldigt avlägset, dessutom så är inbyggda förstärkaren lite klen och det upplevs som att den inte har någon riktig kontroll?

  Den elektroniska reduceringen är också ett stort skämt, lurar som BOSE QC 3 & 5 totaldominerar Beats på detta område, hur kan man misslyckas så totalt? Marknaden har flertalet andra slutna lurar/IEM´s som passivt isolerar ljud bra/bättre än dessa, Beats kräver alltså att du konstant måste krångla med att byta batterier manuellt stup i kvarten (inte ens uppladdning direkt i luren???) för att över huvud taget kunna använda dom? Hur värdelöst som helst, speciellt med tanke på hur dåligt dom isolerar samt hur dålig den inbyggda förstärkaren faktiskt är. Jag tippar på att de elektroniska komponenterna i Beats är både underdimensionerade samt av tveksam kvalitet, men har inte öppnat och kikat efter själv pga garantin!

  Jag ger dom en 1 stjärna för att dom dels (i mina ögon) ser riktigt bra ut, och den andra stjärnan får dom för kompatibilitet/bekvämligheten att kunna svara i luren direkt ihop med iphone. Fast passar ju såklart "bättre" ihop med tex en RWA imod än vad dom gör med en ipone!

  Mer så en så kan jag inte sträcka mig trots att jag så väldigt gärna ville tycka om dessa lurar. Jag ville verkligen ha dom och kunde leva med att de är en produkt ifrån Monster, försökte t.o.m tvinga mig att gilla dom och lura mig själv att dom låter bättre en vad dom gör. Tyvärr kan ingen "burn in" i hela världen få dessa överprisade plastbitar att låta bra, ska vara ifall man "uppgraderar" ifrån Skullcandy då kanske?

  Man får ett par Ultrasone Pro 900 för nästan samma peng från UK och jag tänker inte skriva här vad dom gör med Beats Studio efter att ha greppat tag i dom riktigt hårt bakifr..

  Är man "bassjunkie" så kika på Beyer´s DT770 Pro serie, man får en begagnad portabel förstärkare av hög kvalitet + ett par 770 Pro för kostnaden av ett par Beats Studio, resten får ni som sagt räkna ut själva.

  Hur som helst så borde Dr. Dre skämmas, han är en framgångsrik producent och borde inte sälja ut sig så här för lite extra stålar då han redan har gått om dom.

  Trust me! Det finns massor av lurar där ute som är totalt överlägsna Beats inom varje litet område, med god marginal dessutom! Detta oavsett viket typ av ljudbild man är ute efter, Monster råkar bara vara bra på den detalj som verkar räknas, marknadsföring!

  Enough said!
 • Dålig

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  När jag testade dessa med iPhonen var de väl bättre än original headsetet, men nu när jag hemma har testat dessa på allvar så måste jag säga att det är ett skämt. Att dessa kostar 2000kr är ett skämt, jag har ett par AKG 518 sen tidigare och jag måste säga de slår dessa på alla plan utom kanske bekvämligheten. Men jag värdesätter ljudet och priset före bekvämligheten. AKG lurarna kostar 500kr köp dem istället, du får så mycket mer för pengarna.
 • Alla omdömen

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  2 år sedan
  De bästa jag har haft. Man får leka lite med EQ för att få en bra bas.
  Priset kan vara lite väl hög men Beats är ett märke också och presenterar sig över hela världen. De flesta vet vad Beats är.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Helt otroligt dåliga!
  Inte ett rätt!
 • Usel
  3 år sedan
  Jag var på väg att köpa dessa lurar innan jag insåg att dom bär namnet av en gängkriminell svart man som sjunger sånger om att våldta och misshandla kvinnor, förhärligar missbruk av narkotika och dödligt våld med vapen.

  Jag förstår inte hur någon kan köpa lurar av en person som står för ett sådant budskap.
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Har testat dessa i några dagar nu.
  Vet inte riktigt vad jag tycker, initialt var det bara en jäkla massa bas i dem.
  Har nu spelat in dem i några dagar, de har legat på i typ 24 timmar på medelvolym i en garderob och en gammel ipod.
  Efter inspelning låter de lite bättre, men man får mixtra med eq inställningar osv för att få ut ok ljud ur dem.

  Mellanregistret är lite fattigt dock.

  Finns bättre lurar i denna prisklassen.

  men urusla är de inte.
 • Bra
  4 år sedan
  Jag är inget ljudfreak men har lyssnat lite med min polares studios,tycker faktiskt de låter bra till många olika musiksorter. Bara priset som är sämre.
 • Dålig
  4 år sedan
  Var ute på jakt efter ett par hörlurar och gjorde ett gediget förarbete. Det landade tillslut på ett par ATH-M50 som jag är otroligt nöjd med.

  Under resans gång testade jag även ett par Beats Studio under en dag. Har även jämfört direkt mellan andra modeller i prisklassen 1000-2000kr.

  Är inte designen viktig för dig så ska du inte köpa dessa lurar. De är betydligt sämre än samtliga lurar jag testade mellan 1000-2000kr. "Men basen då?" Jo basen är hög och svulstig. Men det låter inte speciellt bra ändå.

  Jämförde för skojs skull lurarna med ett par http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=214635 och jag kan utan tvekan meddela att dessa Creativelurar höll samma standard om inte bättre än Beatsen.

  Jag tror tyvärr att de positiva recensionerna här beror på att man vill rättfärdiga de tusenlappar man bränt på en produkt som inte alls är värd priset.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  * Bra för dem som gillar bastung musik.

  * Bekväma och bra design

  - Lite plastiga så man måste vara försiktig med de.
 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  köpte en kopia i kina för 400 spänn, jämförde me de i affärn, samma ljud, går ej att jämföra med AKG i samma prisklass. men värd 400 spänn :)
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Köpte dessa lurar efter jämförelse med Bose QC3 i affären. Bose lurarna är bättre på Noice Cancelation med jag tycker beats by dr.dre studio sitter skönare och har bättre ljud för musik. Detta dock först efter jag ställt in 10 bands EQ sättningarna efter min smak då basen var för påtaglig o mellanregistret föll bort innan.. Eftersom jag ändå flyger förhållandevis sällan prioriterades ljudet:)
  Får ståpäls när jag spelar Ledin, Vivaldi, Dire Straits eller Laurent de Wolfs "no stress" etc. För att inte tala om öset i Ozzy Osbournes Iron man som har oerhört gott tryck.
  Bra dessutom är att man kan svara på samtal när lurarna är kopplade i till iphonen!
  Har man lurarna på sig och ser någon som kommer o vill prata behöver man inte ta av sig lurarna utan trycker bara på en knapp på utsidan för att muta o prata med personen -smidigt!
  Mina tonårsdöttrar(inkl. kompisar) gillar lurarna skarpt -och då inte bara ljudet, utan även designen.
  På minussida kan nämnas att Noice Cancelation funktionen (som ej kan stängas av)genererar ett brus som hörs igenom på en del låtar:(
  På det hela taget blir det 8 stjärnor på den 10 gradiga skalan. REKOMMENDERAS.
 • Dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har provlyssnat ett par gånger på en väns Dr Dre Studio. Det enda jag kom fram till är att mina egna Audio-Technica ATH-M50s är bättre på alla sätt - förutom i bas.

  Beats Studio färgar ljudet bortom igenkännelse och som många redan påpekat ger de intrycket av att det endast är bas och utseende som räknas. Ett par prakthörlurar för personer som inte egentligen bryr sig något om ljudkvalité. Kanske de minst ljudneutrala hörlurarna jag hört, slagna möjligtvis av Koss the Plug (som förövrigt delar samma karaktär på ljudet - dominant bas).

  En extra stjärna för löstagbar kabel...
 • Dålig
  5 år sedan
  Mycket bas, inget mer.
 • Ganska dålig
  5 år sedan
  Ojämn frekvensgång och tveksam byggkvalitet, Audio Technica, AKG och Sennheiser är trevligare lurar i min mening.
 • Ganska dålig
  5 år sedan
  Tror att läget är tväremot vad sunken skriver, att folk snarare ger bra betyg fast dom inte äger lurarna, lol..

  Nej skämt å samma dessa lurar låter (i mina öron lägger jag till) låångt ifrån bra men vad är egentligen bra ljud då kan man undra? Jag menar i slutändan så är det ju extremt induviduellt kan man tycka och folk har helt enkelt olika förutsättningar för att bedöma ljud. Som tex att vissa hör bättre/sämre och en del har aldrig ens haft ett par riktiga high end lurar på huvudet och speciellt då med en riktig källa inkopplad via en "riktig" dac, stärkare etc.. vidare ut till lurarna. Det var då min första snudd på religösa upplevelse ett gäng år tillbaka i tiden, att inte bara få sätt ett par 15k lurar på huvudet utan att också ha möjligheten att byta fram och tillbaka som jag vill mellan olika källor och stärkare, allt ifrån extrema high end kedjor med komponenter till en single simple bärbar lurförstärkare med Hifiman HM801 som källa.

  Testade dessa när dom var relativt nya ute på marknaden (i sverige iaf) med just splitter nya HM801 som då var (vad jag vet av?) den första riktiga bärbara (el släpbara, lol) källan på marknaden som hade "riktiga" dac´s inuti och inget mobilt elände. 2 st. mono dacs i form av Burr-Brown PCM1704UK dac´s i den gör den rätt överlägsen vilken "ipod" liknande källa som helst och kör ju över mobiler som ingenting. Åter igen enligt mig då ljudupplevelser är just så induviduellt, men vad har allt dett med just Beats by Dre att göra?
  Jo, jag försöker med min högst begränsade svenskakunskaper att förklara vilken kopiös skillnad det kan vara mellan olika lurar och hur mycket hela komponent-kedjan i sig kan spela in för ljudbilden som i slutändan spelas upp i dina öron och då har jag inte ens nämnt materialet i form at musik filer/format och den stora skillnad en sån till synes simpel sak kan göra för ljud kvaliteten.

  Dr Dre´s Beats har så många brister att det är svårt att nämna alla här och nu på begränsad plats men vi kan börja med det lägre registret där basen såklart är det mest uppenbara man lägger märke till vid en första provlyssning. Visst jag håller med och förstår att många ungdomar kanske inte har provat mycket på marknaden så att dom har en bra bas aytt stå på vid eventuella jämförelser och därför kan tycka att "wow, vilken bas i dessa lurar", men mängden bas är inte avgörande i min mening utan kvaliteten på den. Beats har kvantitet så det räcker för de flesta men kvaliteten känns sisådär. Tar över för mycket och ihop med det smått skrämmnade dåliga mellanregistret vilket känns det dämpat och tillbakahållet och dessutom brusar det en del som iaf jag hör bäst vid låga volymer. Tänker inte ens tanken att höja volymen speciellt mycket med dessa då hela ljudbilder urartar snabbt och även diskant börjar kännas påträngande, skarp, knastrande och outhärdlig medans den på låga volymer även den kan kännas dämpad? Eller rättare sagt tillbakahållen kanske, den får inte leva ut så att säga och den där härliga klara, skarpa, rena och luftiga känslan av en kvalitetsdiskant är helt frånvarande.

  Dom kan upplevas lite mörka t.o.m men då på ett sämre vis en tex. Beyer´s DT770 (speciellt Pro 80) som även dom fått lite liknande kritik för förhållandet bas, mellanregister och diskant. Dock ägen jag som tur är även dom och tycker själv att dom är en bättre variant av denna typ av lur, tänker då på folk som uppskattar djup bas, bass junkies or whatever to call them, lol. 80Ohm må inte vara helt optimalt för liten portabel källa utan extra förstärkning men dom är ändå en märkbar förbättring jämfört med Beats till halva priset mer el mindre, men visst jag håller med att dom är inte lika snygga och väcker definitivt inte samma "ha begär" och "titta på mig känsla" som Beats´en gör på random skolgård i random storstad och lite där i ligger en del av mitt andra problem med dessa lurar!

  Det känns helt klart som att Beats även efter flera år på marknaden fortfarande behandlas mer som en statussymbol i diverse ungdomskretsar, nåt den lite tuffe hiphoparen bara måste ha i sin vänskapskrets då inget annat duger? Förstår inte riktigt tänket bakom detta fenomen? Det finns faktiskt både bekvämare, bättre och billigare lurar att välja mellan, Beats var ju snygga när dom kom (och är fortfarande till viss del imm) men känns nästan uteslutande som en statussymbol idag vilket känns riktigt larvigt då kretsen som oftast äger dom knappast är några hifi heads i riktig mening! Finns massvis av snyggare, bättre lurar där ute till likvärdigt el t.o.m bättre pris. Ta en titt på tex relativt nya Sennheiser Momentum som också är en stängd lur? Dom är ju betydligt snyggare att se på och borde få massor av folk att vrida på huvudet om det nu är vad man är ute efter? Men det står ju INTE Beats på dom såklart, lol.

  Men är man bass head så är man antar jag, slutligen vill jag dock ge ännu ett tips på en annan lur för dessa hip hop fantaster som vill ha tunggung, fast det är då en IEM och kommer därmed inte att väcka samma uppmärksamhet såklart. Modellen heter IE80 och går att hitta för mindre pengar, runt: 2k skulle jag tippa på. Även IE8 (som jag själv äger) är väldigt snarlika men sedan finns ju även IE7 samt IE6 för ännu mindre pengar och kan vara ett billigare och smidigare alternativ till Beats för "the average basshead". Efter att ha spelat in mina IE8 med en Whiplash TWag v2 Eclipse kabel (balanserade tap på som går via en gammal TB1 Toucan stärkare, helt underbar uppgradering) under en sisådär 2-3 hundra timmar så böjar de låta på ett sätt som Beats bara kan drömma om. Whiplash kan ju även användas till andra lurar då mammen bakom företaget gärna moddar efter dina önskemål. http://www.whiplashaudio.com/cables/headphone-cables/elite-jha-ue-westone-iem-replacement-cable.html

  Ja ja, som sagt enbart ett tips för alternativ bas tung lur (dock IEM) för en rimligare slant som dessutom ger möjligheter att sänka/höja bas direkt på luren också. Ger ändock Beats en 3:a istället för 1:an jag kände för att ge dom jag tycker dom är komfortabla att ha på sig under långa perioder, förutsatt att du inte får slut på batteri då..
 • Perfekt
  5 år sedan
  Absolut dem bästa lurarna jag köpt. mycket bra ljud och grym bas!
 • Usel
  5 år sedan
  Var ska man börja? En stjärna för design? Verkar vara det enda tillverkaren har lagt pengar på.

  Trodde att hörlurar i den här prisklassen handlade om att leverera bra ljud, inte någon snygg plastremsa med kanske de sämsta element den här sidan 1000-kronors strecket. Andra har skrivit om AKGs 518 som ett alternativ. Får jag välja går jag på AKG varje dag i veckan året om!

  Känns som att Beats har lyckats lura Dr. Dre att sätta sitt namn på dessa lurar så att alla p12 vill ha dem oavsett om det låter skit eller inte. Skulle all tillämpa regeln att man ska testlyssna innan köp skulle denna produkt försvinna från marknaden lika snabbt som snön från marken en varm vårdag.
 • Usel
  5 år sedan
  De här lurarna är ett skämt. Jag förstår inte varför någon skulle vid sina sinnens fulla bruk betala nästan 2000 kronor förr detta.
 • Ganska dålig
  5 år sedan
  Ljudet är faktiskt dåligt på dessa par lurar, hade förväntat mig mer men under plasten är det faktiskt inte mycket mer, basen är det ända plus på detta lurar KÖP EJ
 • Ganska dålig
  5 år sedan
  Fick nästan ont i öronen av att ha dessa på sig. De trycker väldigt hårt och öronsvetten är inte många minuter bort. Var tvungen att ta av dom titt som tätt för att lufta.

  Ljudet är inte direkt någon höjdare. Brusar väldigt mycket vid låg volym. Det enda positiva är basen.

  Lämnade tillbaka dessa efter en dag och gick tillbaka till Sennheiser.
 • Ganska dålig
  5 år sedan
  Beats är kanske bra jämfört med hörlurar från clas ohlsson men finns en uppsjö av bättre lurar för 2000 och uppåt. Jag rekommenderar Bose. Dessa är inte värda mer än runt 1000.
 • Acceptabel
  5 år sedan
  PLUS
  -Grymt snygga
  -Riktigt bekväma
  -Utbytbar kabel så de håller längre
  -Sa jag hur snygga dem var?

  MINUS
  -Ljudet
  -Ljudet
  -Ljudet

  Lämnade tillbaka lurarna i inbyte och fick kommentaren "dessa lurarna är för dem som tycker utseendet är viktigare än ljudet"

  Slutade med ett par för halva priset och mycket mer nöjd med ljudet, tyvärr inte lika snygga.
 • Usel
  5 år sedan
  Skräp för pengarna. Egentligen värda en trea kanske, men jag måste väga igen för alla som ger dessa åttor och nior som inte kan någonting alls om ljud.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Kanonhörlurar! Grymt ljud, enda nackdelen är väl att det lätt blir fingeravtryck på, men man fick ju med en putsduk!
 • Utmärkt
  6 år sedan
  köpte monster beats Dr. dre studio! måste säga att ljudet är bra men det känns inte så bra att man ska behöva betala 2500kr (när jag köpte) gillar inte heller att man måste använda sig av brusreduceringen hela tiden, då man lyssnar på låg musik tar bruset i sig över... väldigt bra hörlurar! kanske bäst på marknaden just nu?! dock har jag slavat bort min röda sladd till hörlurarna vet någon vart man köper en ny?!
 • Ganska bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Var inne på apple store och testade dessa. Om man fantiserar att de kostar 1000 kronor, så är ljudet väldigt bra. Tyvärr så är det verkliga priset mer än dubbelt så högt.

  Basen är väl egentligen det som Beats Studio har och skryta med. Mellanregistret är inte bra, mycket svag och instängd känsla.
  Diskanten, som de flesta klagar på här, är precis som ni säger, den är väldigt vass, känns som diskanten distar ibland (det kan vara min mediaspelare också). Godkänt för "street"-lyssning.

  Byggkvaliteten är okej, kunde vara bättre, men den är helt godkänd.

  Kablarna har en riktigt skön känsla när man håller i dem. Ingenting att klaga på här :) de gör sitt jobb.

  Fick inte chansen att känna på hörlurarnas "hardcase".

  Designen är höjdpunkten hos lurarna, troligen de snyggaste lurarna jag har skådat hittills, personlig smaksak :P

  Nu är det så här att jag skulle vilja ha lurarna för just designen, men prislappen är ack så saftig. Det känns inte värt det. Köpte ett par replicas, men tänker inte gå in på det i mitt omdöme för det handlar inte om originalen.
 • Ganska dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag sätter mitt betyg grundat på pris i förhållande till hur hörlurarna låter samt byggkvalitet.

  Dessa verkar vara skapade endast med tanke på hiphop eller annan bastung musik utan dynamik.
  För 500 kr kan man få AKG K518 (LE eller DJ) som låter minst lika bra. AKG är ett respekterat företag som tillverkat hörlurar sedan 1949, medan Monster Cable är motsvarigheten till en trendig "gourmetrestaurang" som serverar sunkig skolmatsalsmat för 300 kr per portion. Alltså ganska mediokra produkter med mycket blingbling för att lura folk.

  Om du endast lyssnar på hiphop så kanske betyget på dessa lurar kan höjas till 6/10, men om du gillar rock så rekommenderas andra portabla modeller av riktiga hörlurstillverkare:
  Sennheiser HD25 1:II för ca 1 400 kr
  Audio Technica ES7 för ca 11.000 yen i Japan eller ES10 för ca 30.000 yen i Japan
  AKG K518 LE/DJ för ca 500 kr
  Beyerdynamics DT1350 för ca 2 300 kr
  AIAIAI TMA-1 (ganska mörkt ljud men betydligt bättre än Beats) för ca 1 400 kr

  Om ni vill veta mer är det bara att gå till Head-fi: http://www.head-fi.org/f/
 • Bra
  6 år sedan
  Grym bas men lite tafatt mellanregister då basen tar över. Men gillar man rap så e det fett!
 • Ganska bra
  6 år sedan
  Hade lurarna i nästan 6 månader. Generellt sett mycket bra ljud. Bra tryck i basen men något vass i diskanten. Annars väldigt klart ljud om man har lite volym. Vid för låg volym så tar bruset från hörlurarna över lite för mycket.

  Jag skickade tillbaka mina pga två trasiga sladdar på under 6 månaders sparsamt användande. Kanske var så att jag hade väldig otur men det kändes inte så stabilt. Har precis fått B&W P5, hoppas på att dom håller bättre..
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Jag tror att många som skriver negativt om dom här lurarna inte själva äger dom. Fantastiskt sköna och jag tycker ljudet är kanon. Då jämför jag med Sennheiser HD25. Det enda negativa är att brusreduceringen inte är speciellt bra.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Ljudet kunde varit lite bättre, lite skarp diskant & basen blir lite mer än dom klarar ibland. Men generellt sett så är jag super nöjd.
 • Knappt godkänd
  6 år sedan
  Dom är kanske bra jämfört med hörlurar från clas ohlsson men finns en uppsjö av bättre lurar för 2000 och uppåt. Dessa är inte värda mer än runt 1000.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag blir MYCKET förvånad när jag läser de, om än få, negativa omdömena om Beats Studio.Förmodligen vill man bara göra sig märkvärdigare än vad man är om man påstår nått sådant.
  Med det sagt så vill jag lämna mitt omdöme av Beats Studio. Bortsett från den något häftiga prislappen så vill jag nog påstå att det för min smak inte blir bättre än såhär. Beats Studio är fenomenala hörlurar med en helt sanslöst stor och kraftfull ljudbild. Den aktiva bullerreduceringen tar bort yttre störande ljud mycket effektivt och jag har verkligen inte upplevt att påverkat musikljudet negativt. De sitter skönt, håller hög kvalité och spelar musik mycket övertygande. Det absolut enda minus för dessa lurar är att de läcker ljud ut ganska mycket och lämpar sig därför kanske inte till volym på fullt ös på biblioteket eller andra offentliga platser där det kan uppfattas som störande. Bara därför ger jag dessa 9 stjärnor för att vara rättvis, annars hade de fått 10.
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Använt dessa 2 dagar nu och detta tycker jag efter lite användande:

  Låter ungefär lika bra ljudmässigt som koss portapro, som jag använt innan i flera år nu. Dessa har inbyggd förstärkare så ljudet är lite kraftigare och stänger ute ljud iom muffarna och noise cancellationfunktionen. Men trodde det skulle vara större skillnad mellan dessa. Köpte dessa för framtida flyg/tåg/bilresor och DJ-ande på hobbynivå.

  Bra:
  * Bra tryck i ljudet på alla nivåer, går inte att klaga på alls
  * Bra med mute-knapp på sidan
  * Farligt jävla snygga (mitt största argument för inköp)
  * Ingår liten väska
  * iPhone headsetsladd ingår
  * Mycket bekväma

  Dåligt
  * För högt pris för det man får
  * Lågt bakgrundsbrus pga noise cancellation
  * Tycker inte det är stor skillnad i ljud mellan dessa och porta pro, dessvärre
  * Hade velat kunna stänga av noise cancellation
  * Hypade av bra marknadsföring
  * Plastigt batteri-parti (störde mig på detta när resten av hörlurarna är i, till synes, exklusiv kvalité)
  * Drivs på batterier, går inte att driva dem utan.
 • Knappt godkänd
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag trodde de skulle vara bättre än så här?

  Nej de är bara hypade och måste tyvärr säga att om man tycker de här är bland de bästa så kan man nog säga att man gått på marknadsföringen eller så har man inte den koll på ljudkvalitet som man kanske tror.

  Är väl ok om man bara gillar Hip hop och BAS! men neutrala är de inte och det hörs ett svagt brus hela tiden, väldigt irriterande.

  De måste ha batterier isatta annars så fungerar de inte, detta är en stor nackdel, man borde kunna välja noice canceling eller inte.

  Köp inte dessa bara för att andra har läst eller sett massa kändis hip hoppare i USA som rekommenderar dessa, de är så köpta och lurade.

  Lyssna runt på flera hörlurar så kan du höra att de inte är så bra som det sägs och skrivs.

  Testa Audio Technica ATH-M50, Sennheiser HD25 eller HD 280 Pro så får ni mycket bättre ljudkvalitet och de är billigare dessutom.
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Ljudet och basen är skit bra!
  Dock läcker dem ljud som fan. Med halv full volým kan folk inom 5 meter höra exakt vad du lyssnar på. Det gillas inte när man dunkar barbie girl!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Värdens bästa hörlurar? JA!

  Dr. Dre you did it again!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Fick Dessa i julklapp och efter några dagars användning kan jag bara säga att de presterar kanon.

  Har bara mina sony lurar för 700kr att gemföra med men när jag, efter 2 dar bytte tillbaka så lät de skräp.

  +Separerar ljudet och har bättre diskant en jag trodde.
  +Basen är underbar
  +Snygga som få, Har de vita.
  +sitter underbart och ja har ganska stort huvud.
  +Utbytbar kabel samt att man kan använda den till telefonen.

  Några få saker som är minus
  -Batteri drivna en om de verkar hålla ett bra tag.
  -Som någon har sagt tidigare locket för batteriet har inte samma kvalitet som de i övrig.
  -Läcker ljud

  Allt som allt så tycker jag endå att de förtjänar en 9a för ljudet och designen.
 • Perfekt
  7 år sedan
  otroligt grymma hörlurar!

  bra diskant och bas.
  basen är otrolig. låter helt enkelt så som man vill att det ska låta. kraftfullt och tungt. känns inte som någon hype grej utan när man lyssnar så förstår man.

  vill inte betala mer än 3000kr för bra ljud så är detta ett perfekt alternativ.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Övergrymma!!! Så sjukt snygga också.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Fins inget bättre så jävla bra bas och så detaljerad

  helt underbar!
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Helt sjukt grymma lurar! Ljudet är toppklass! Designen likaså, personligen är de en viktigt detalj då jag inte är villig att betala så mycket pengar om hörlurarna inte uppfyller dessa båda kriterierna.

  För dom är som sagt väldigt dyra, men på nått sätt känns de ändå som dom är värda de. Dom känns väldigt exlusiva ända ner till förpackningen.

  Grymt skönt med elektroniska ljuddämpningsfunktionen som fungerar bra. Men hålla på att byta batterier känns inte så hypat, men dom håller ju väldigt länge så de är inte så farligt. MEN autosleep funktion om dom inte används saknar jag, då de händer att man ibland glömmer lurarna på.

  Annars, helt underbara lurar som leverar de bästa ljud jag hört i ett par hörlurar och likaså dom snyggaste jag sett (många lurar är inte lika snygga i verkligheten som på bild, men dom här är)!

  Så har du pengarna, KÖP! Efter haft dom i mer än ett år är man fortfarande grymt nöjd.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Bra ljudkvalitet med fyllig bas. Snygga som tusan men tyvärr gör noise-cancellation-funktionen att man får ett bakgrundsbrus som hörs vid låga volymer om man lyssnar på lugn musik. Dock prisvärda!
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Utan tvekan det bästa hörlurar som jag har haft i mina ägor. Allt är i stort sett perfekt och när det kommer till ljud är jag mycket kräsen. Jag vill att basen ska vara mycket tydlig, pumpa bra men samtidigt inte få ett övertag från det rena diskantljudet heller. Beats by dr. dre levererar ett enastående ljud som jag aldrig har upplevt förut än från stora ljudanläggningar. Komforten är också mycket bra med sköna mjuka tygkuddar och den är anpassad för iPhone med sin kontroll på sladden. Det ända som håller mig ifrån att sätta full poäng är priset som är något saftigt. Men har man råd så tveka inte att köpa de bästa hörlurarna som man kan få tag på.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  5 år sedan
  Jag trodde att detta är ett mycket bra headset med bra ljud och fantastisk bas!