Honor 9 (4GB RAM) 64GB

Honor 9 (4GB RAM) 64GB

 • Skärmstorlek: 5.15 tum
 • Operativsystem: Android 8.0 (Oreo)
 • 4G (LTE)
Rank 320 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla Honor Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Honor 9 (4GB RAM) 64GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Skärmstorlek: 5.15 tum
 • Operativsystem: Android 8.0 (Oreo)
 • 4G (LTE)

3.8 av 5 stjärnor

Baserat på 22 omdömen

Sorterat efter datum
2019-05-19
Redigerades 2019-05-20
  HDWC(181 omdömen)
  Köpte den här under hösten 2017 och än idag fungerar den mycket bra. Väl tilltaget internminne och lagringsutrymme har gjort att den här telefonen åldrats med värdighet. Jag skriver en lista med lite plus och minus punkter nedan som sammanfattar mina upplevelser med denna telefon. + Batteritiden är den bästa jag någonsin mött på en telefon. Klarar två dygn om man använder den normalt och även om man skulle använda den mycket så håller den mer än en hel dag. + Byggkvalitén är bra. Har haft ett tunt TPU case runt den men har tappat den ganska mycket utan att för den delen skada telefonen nämnvärt. Några mindre repor på skärmen men inte mer än så. + Mycket funktioner som inte finns i "stock android" + - Kommer inte helt utan "bloatware" men det är inte särskilt mycket och det mesta går att avinstallera. - Jag föredrar egentligen "stock Android" så jag är inget fan av Huaweis launcher EMUI men det går att byta ut den mot Google Launcher via Play Store. Likaså gillar jag inte vissa av Huaweis appar för att ringa, SMSa och liknande men flera av dessa går som väl är att byta ut. + Plats för dubbla SIM-kort eller ett SIM-kort samt ett MicroSD-kort. + - Kameran är OK. Inte dålig men inte heller fantastisk på något sätt. Filmar i 4K men jag tror inte bildstabiliseringen fungerar i denna höga upplösningen. Den framåtriktade kameran har 20 MP men det spelar ingen vidare roll med denna höga upplösning när själva optiken är medioker. Helt OK bilder i dagsljus men i mörker har den problem. + - Har senaste tiden, efter uppdateringar, haft en del problem med att styra Chromecast-enheter på ett smidigt sätt. Tar lång tid att koppla upp och styra. - Google Assistent fungerar inte helt perfekt på den här telefonen eftersom Huaweis EMUI och egna röstassistent har högre prioritet. T.ex kan man inte tala till Google Assistent när skärmen är låst vilket är irriterande när man sitter i bilen. - Vissa av Googles egna appar (som jag använder mycket) fungerar inte helt bra på den här modellen. Google Fit buggar ur med jämna mellanrum och Googles kameraapp fungerar också sådär. Det är lite sådant här smågrejer som stör mig. - Den här telefonen har inte stöd för alla LTE-frekvenser och det är inget problem så länge man använder den i Europa men ska du använda den i Nordamerika så tänk på att surf där ofta blir mycket långsamt då den är begränsad till vissa frekvenser i LTE-bandet. Att ringa har dock aldrig varit några problem. För mig som använder telefonen ganska mycket i Nordamerikan är det här en ganska stor nackdel och jag hade nog funderat på en annan telefonmodell pga detta, men ska man använda den huvudsakligen i Europa och andra delar av världen så är det inga problem. Sammanfattningsvis tycker jag det här är en telefon som ger mycket för pengarna och är även idag, trots bristerna nöjd med köpet.
  2019-03-20
   sweden721127(151 omdömen)
   En av de bästa mobilerna som jag haft. Jag har alltid ägt en Samsung (jag gör det fortfarande, har denna mobil som andra mobil) men den är verkligen fin och snabb. Och efter mer än 2 år så håller den fortfarande och är fortfarande (nästan) lika snabb.
   2018-07-17
    D
    DrakeMan(198 omdömen)
    Rent skräp, laggar i UI och vid start av rena basic-appar. Touchen når inte ut i kanten, plus att den inte är särskilt bra i responsen rent allmänt, ex vid swipning när jag skriver. Måste startas om varje dag. Fördelar är få: väldigt bra batteriliv och prestanda, snygg för vad det nu är värt. UNDVIK. Även om du får den nästan gratis, som jag fick från Comviq, så är den inte värd ens det.
    2018-06-03
     n
     noraguy90(37 omdömen)
     Mycket bra telefon med mycket bra funktioner. Jag har haft den nu i ca ett halvår och det finns ingenting att klaga på. Jag övergick från en Iphone 7 och tycker den här telefonen var mycket bättre. Jag tänkte först övergå till en iphone x eftersom jag tyckte den var bra eftersom det fanns ansiktsigenkänning på den. Men när jag uppdaterade min Huawei telefon så kom även ansiktsigenkänning i den här telefonen. Jag tycker även det är en mycket bra 20 megapixel kamera som tar mycket bra bilder sedan gillar jag också att det är full HD skärm. Den har funkat kanonbra och det finns ingenting att klaga på och jag är riktigt nöjd
     2018-04-30
      duckofdoom(12 omdömen)
      Första androiden var en honor 6 och när den paja så vart det denna. Väldigt nöjd. Tycker att den är snabb och responsiv. Spela HS eller pubg mobil går bra gentemot tidigare nämnd modell. Inget o klaga på hitills förutom att den är hal men köpt ett skal omgående pga detta. 8/10 tycker jag detta motsvarar.
      Sida 1