Huawei Honor 9 (4GB RAM) 64GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Huawei Mobiltelefoner (84)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.68)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Honor 9,
  kan närmast beskrivas som ett av Huaweis varumärke, som främst riktar sig till en lite yngre folk. Har en vacker design och gladare färg än Huaweis P-10 serien. Som sagt, en mycket välbyggd mobil. Som ligger väl i handen, men bakstycket är mycket halt, jag löste detta problem med en hybrid skyddsskal för Honor 9, från Teknikdelar.

  Fingeravtrycksläsare sitter nedan skärmen omgiven av två kapacitiva knappar för tillbaka och appväxling. Touchknappar har inte fått några symboler, utan består endast av en liten punkt på vardera sidan om fingeravtrycksläsare. Detta kan vara lite förvirrande, då man är ny med telefonen, men man lär sig ganska snabbt vad knapparnas funktion är.

  När det gäller bildskärmens fabriksinställning det är inte det bästa, men lätt att kalibrera om efter egen önskemål. Det är en IPS-panel på 1,080 x 1,920. Kontrasten är ganska bra, med bilder som ser ut tillräckligt snygga. Färgbalans och noggrannhet är dock lite av övermättade toner, som har en tendens att bleka ut de lättaste gråtonerna och har en aning för hög responstid vilket resulterar i en viss ghosting i gränssnittet.

  Honors 9-s dubbla kameror på baksidan är liksom de interna komponenter, i stort sett densamma som i Huawei P-10 serien, utan Leica-märke. Det betyder att den har en 20-megapixel monokromsensor och en 12-megapixel RGB-sensor som producerar mycket skarpa och imponerande bilder, som ser mycket bra ut, och kan även ta bilder i svagt ljus. Bländaren är en på f/2.2 och det finns ingen optisk bildstabilisering, så fotografering i svag ljus kan bli lite av chansning.

  Batteri är på 3200 mMh och den är inte direkt dåligt, men inte häller den bästa. Medelmåttligt. Det medföljer också en snabbladdare på 9V 2A, med ganska styv USB kabel av Typ C-port.

  Honor 9 är inte IP-klassat, alltså, den är inte damm och vattenresistant.

  Ljudkvaliteten vid samtal är mycket bra! Mottagningen är också över mina förväntningar och jag har inte haft några problem med signalfall.

  Musikavspelning/avlysning i Honor 9 är mycket, mycket bra, både med 3,5 millimetersporten och Bluetooth! Huaweis mjukvarumeny Histen, under vilken ljudbilden kan justeras, finns bland annat en equalizer med tio band, ”3D Audio” och inställningar för olika typer av headsets, men ljudförbättringen fungerar bara med trådbundna hörlurar via 3,5 millimeterjacken, men inte via Bluetooth.

  Honor 9 är bra:
  + Har hög byggkvalitet och premiumkänsla
  + Mycket bra prestanda
  + Dubbla SIM-kortplatser eller minneskortsplats
  + Smidigt storlek
  + Utmärkt bild och film kamera

  Mindre bra:
  - Hal som en ål
  - Saknar optisk bildstabilisering
  - Saknar Damm och Vattenresistans
  - Bristande mörkers kamera

  Sammanfattning av Honor 9
  Honor 9 är i princip kopia av det utmärkta syskonet P-10 serien. Honor 9 är kanske lite mera design lyxigt och lite mer lekfull, i motsats till P-10 serien. Jag föredrar Honor 9 utan tvekan, men detta är helt och hållet en personligt pervers.

  Rekommenderar Honor 9, det är en mycket bra mobil, en mobil som är väl värd för den som vill ha en lite mindre mobil i fickan med premiumskänsla.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  23 dagar sedan
  Uppdaterat: 23 dagar sedan
  Första androiden var en honor 6 och när den paja så vart det denna. Väldigt nöjd. Tycker att den är snabb och responsiv. Spela HS eller pubg mobil går bra gentemot tidigare nämnd modell. Inget o klaga på hitills förutom att den är hal men köpt ett skal omgående pga detta. 8/10 tycker jag detta motsvarar.
 • Knappt godkänd
  26 dagar sedan
  Uppdaterat: 26 dagar sedan
  Hemknappen slutade att fungera efter en månad. Man kan dock ha en liten navigeringsknapp på skärmen. Om hemknappen skulle fungera skulle det vara en utmärkt telefon. Det här med hemknappen hände innan också. Då fick jag fabriksåterställa den. Men nu har problemet kommit tillbaks igen.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Haft den 3 veckor nu, hade iPhone 5 innan, skulle gått över till Android tidigare! Har även Xperia z5 compact på jobbet.
  Bra mobil till vettigt pris - batteritid, skärm, kamera, flyt, allt väsentligt är bra. Ganska stor mot vad jag är van vid, men verkar va bland de mindre som finns på marknaden numera. Får plats i fickan men det är på håret. Handskläge funkar tyvärr inte (funkar utmärkt på Xperian) . Vissa har nämnt att den är hal, och jag håller med, dock inte att hålla i, utan att lägga på nåt som lutar pyttelite. Man tror att den ligger stilla men den glider superlångsamt och ramlar i golvet efter ett par minuter.
  Absolut nöjd hittills!
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  En helt ok budget telefon som hade fått några fler stjärnor om det inte hade varit för senaste uppgraderingen. Telefonen var bara någon månad gammal och fungerade bra innan uppgraderingen av mjukvaran, helt plötsligt börjar batteriet dö över natten. 75% i supersparläge räcker plötsligt inte, förut klarade den natten utan problem i normalläge med 40%... Detta gör att jag nu byter telefon och Huawei tappar sin förstagångskund som med största säkerhet inte kommer tillbaka.

  Slipper man det problemet är telefonen helt ok för priset.

  Plus
  Dubbla simkort
  Bra funktionalitet för priset

  Minus
  Batteriproblem (för mig).
  Halt ytskikt, ramlar ofta i golvet (trodde inte det skulle vara ett sådant problem, men det är det faktiskt, helt otroligt).
  Skärmen reagerar på fingrar på kanterna när man tittar på Youtube I helskärm, väldigt irriterande.

  Allt som allt skulle jag inte rekommendera telefonen om man kan gå upp lite i pris. Men för de med begränsad budget är Honor 9 ett ok val.
 • Bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Väldigt lik min gamla Huawei P10 men med skillnaden att denna inte krånglar för mig när jag ska trycka på små knappar i appar eller använda knogar och gester osv. En väldigt stor fördel jämfört med P10 är att dom har flyttat ner knapparna nedanför skärmen eftersom mina stora fingrar kom åt hemknappen när jag använde fingeravtrycksläsaren på P10. Helt ok mobil som är ganska prisvärd.
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Efter ett par veckor är jag helnöjd med Honor 9, precis som jag var med förra Honor 8.
  Ingen större skillnad men lite vassare på allt, processor, kamera osv.
  Finns inget hittills som irriterat, utan tvärtom, allt bättre än väntat.
  Oreo 8 ska komma i skarp version snart som lär bli lite extra lyft.
 • Bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Telefonen är bra, skönt också att det är dual-SIM och att det är så lätt att växla mellan korten, mest därför jag valde denna lur.
  Kameran får inte godkänt såvida man inte har perfekt ljus och håller den blixtstilla.

  +OS (användarvänligt, inte en massa bloats)
  +snabb
  +fingeravtrycksläsaren
  +snygg
  +skärmen

  -hal som en ål (skydd krävs!)
  -kameran
  -inget skönt flyt vid scrollning på webben/appar

  Summa summarum får den godkänt, men hade jag köpt en telefon idag hade det inte blivit en honor 9, mest pga kameran och storleken, kommer man från 6" (Nexus 6) är det svårt att gå ner till dryga 5 ;-)
 • Acceptabel
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Skaffat denna då min Nexus 6P skall in på service, första som jag undrade över var och det skulle störa mig med finger sensorn fram, men börjar gilla den, den är super känslig och snabb som attan, gillar även att den har microSD plats. känns gedigen i bygg kvalitén och ligger bra i handen, dock är den sjukt hal måste skaffa någon typ av case annars är den inte hel om en vecka. Det som stör mig var också att den verkar inte synka alla min Google saker som tidigare telefoner gjort med skrivbord appar och wifi lösen. Stör mig lite på att skärmen bara klarar fyra ikoner i bredd mot fem på 6P.

  uppdate: efter senaste uppdateringen kameran blir super seg och nästan omöjlig att använda, i övrigt som vanligt !
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  En telefon som är så galet prisvärd att man nästan gråter av lycka. Den har i princip allt du kan önska dig. Snygg, snabb, kanonkamera, välbyggd, dubbla SIM-kort. Det som dock gör att den inte får en tia är gränssnittet som saknar möjligheten att skapa foldrar inne i app-drawern. Jag vill inte ha en IOS-kopia där alla mina appar hamnar på hemskärmen och dess undersidor. Som också tidigare nämnt, baksidan är galet glatt - och den glider iväg när du minst anar det! Skaffa ett bra bakstycke! Annars! 9 tummar upp av 10 möjliga!
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Ännu en lyckad modell från Huawei!
  Bra skärm, Bra men inte bäst batteritid, Bra flyt och riktigt stilig design!
  Kameran tar riktigt bra bilder och har massor med inställningsmöjligheter.
  Svartvita bilder blir riktigt imponerande! Man hade dock kunnat önska bättre mörkerbilder vilket drar ner betyget till en nia.
  Med tanke på att den har flaggskeppsprestanda till ca halva priset mot konkurrenterna så är den galet prisvärd!
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Superbra mobil. Väldigt snabb inloggning med tummavtrycket och öppning av appar. Många fina "krimskrams" funktioner, som t.ex. andvändargjorda bakgrunder. Dock blir batteriet väldigt varmt och glasbaksidan gör den väldigt hal. Men i helhet en väldigt bra mobil.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Kommer från Sony Xperia Z3 och kan inte påstå att jag är direkt imponerad av prestandan i denna lur. Har använt 1 vecka nu.

  Problem med att det småhackar lite då och då i spel, som det inte gjorde i Z3. Kameran i Z3 är överlägsen, iallafall om man tar bilder i lite dunklare miljöer.

  Skönt med fingeravtrycksläsare. Läsa o skriva data går blixtsnabbt.

  Från honor 8 som sambon äger märker jag ingen skillnad alls :-) skulle inte byta en 8 mot 9.

  Edit: Lägger till en stjärna för att telefonen bara fungerar utan problem. Även när den varit igång 3 veckor utan omstart så segar den inte. Det är några saker som hindrar från full pott och det är att skärmen laggar när jag drar jag ska scrolla. Först efter ca 0,5 cm reagerar skärmen och scrollar innehållet. Däremot inga problem med att trycka. Hoppas det löses genom en kommande uppdatering. Har också lite problem med minneshanteringen; att appar stängs ner osv men har inte varit med om någon lur där det fungerar bra.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Grym! Snabb och med Pixel launcher blir ert som Stock Android...
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Klart prisvärd mobil. Snygg design. Kameran får ett litet minus då den saknar lite skärpa m.m. Gjorde en review på den här. https://youtu.be/5uza78lBLWc
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Kommer från en Honor 8 och tycker det är en bra och snygg uppgradering på 9:an. Många är skeptiska till fingeravtrycksläsarens placering på den nya men jag gillar den skarpt. På 8:an hade jag den i bilen med flipcover då var det kört att använda den. Har använt den ett par dagar nu och nöjd än. Mycket telefon för pengarna.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Utmärkt telefon utan defekter. Batteritid och skärmens överkant (för priset). Ultrasnabb fingeravtrycksläsare, en glädje. Bonus: bra kamera!