Withings Body+

Withings Body+

  • Display
  • Funktioner: Bluetooth, Automatisk avstängning, Mobilapp för styrning av funktioner
  • Mätområden: Kroppsfett, Kroppsvätska, Muskelmassa, Benmassa, BMI
Rank 1 i Personvågar
Jämför pris på alla Withings Personvågar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Withings Body+

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Display
  • Funktioner: Bluetooth, Automatisk avstängning, Mobilapp för styrning av funktioner
  • Mätområden: Kroppsfett, Kroppsvätska, Muskelmassa, Benmassa, BMI
rating.rate-n-text-version.md
rating.based-on-n-reviews.md
Sorterat efter datum
2019-01-20
c
challeSWEuser.total-reviews
Superbra våg! Mäter exakt och säger till en hur man ska luta sig för att vikten skall stämma. WiFi med appen funker hur bra som helst och man behöver inte säga till den vem som står på vågen (såvida man inte är väldigt lika varandra i vikt o.s.v). Batteriet räcker länge! Sedan får man se vädret vilket är jättebra så man vet hur mycket man ska klä sig på morgonen, klart att man kan få väder via en app med men man ska ju ändå stå på vågen (helst på morgonen) ändå så. Låt inte priset skrämma, värt varenda krona!
2019-01-11
J
Jenszuser.total-reviews
Vågen jag fick hem fungerar inte alls.. Första steget är att koppla vågen till telefonen, men jag fastnar redan där. Man ska trycka in knappen på baksidan av vågen i 3 sekunder, sen ska telefonen kunna hitta vågen och para enheterna. Kollade videor på youtube och där ska det stå "Hello" på displayen följt av en länk till deras hemsida där man kan tanka hem appen. Efter det ska man bara följa några steg för at komma igång. Men displayen på min våg visar bara "50.0 kg" uppochner och efter några sekunder så står det "Timeout", sen stänger den av sig.. Så telefonen kan inte hitta någonting. Har kontaktat tillverkaren och väntar på svar för tillfället :(
2018-12-30
eforceuser.total-reviews
Jättesnygg våg som är otroligt snabb och enkel att använda. Informationen som visas på vågen är dessutom konfigurerbar via tillhörande appen Health Mate som även kan användas för att djupdyka i dagens alternativt historiskt mätdata. Att vågen även kan visa dagens väder är pricken över i:et. :)
2018-12-26
s
storm72user.total-reviews
Har haft vågen i 1 1/2 år nu och den har fungerat felfritt sedan start. Fettprocent mätning kanske inte är någon som fungerar så bra, felmarginalen är för stor men man ser iaf trender. Appen/hemsidan är snygg och bra gjord. De låser inte sin data som t.ex. Samsung, Fitbit och Garmin gör utan du kan koppla det till t.ex. Googles tjänst om du vill ha över det där.
2018-10-28
r
riverosiriuser.total-reviews
Väldigt snygg våg som väger dig. Withings/ Nokia app har integration mot Apples hälsoapp. Har sedan köpet för 3 månader sedan fungerat fläckfritt. Den kan skilja på olika personer som väger sig.
Sida 1