Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.58)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  Ja, var ska man börja? Efter cirka 300 matcher spelade så kan man konstatera att spelet inte är speciellt realistiskt till att börja med. Spelar man mot datorn så har jag mestadels spelat mot legendarisk och världsklass och ibland mot ultimat och vunnit cirka 70 % av matcherna. Det som är uselt är att det inte spelar roll vilken målvakt man har mot datorn då datorn gör en finess shot i krysset. Varje match har man i princip dubbelt så mer skott på mål än datorn men det blir jämna matcher då datorn gör mål enklare. Datorns målvakt är alltid bättre och gör få misstag medan målvakten man själv spelar med är i princip värdelös. Höga nickar från straffområdet som inte är hårda har gått in, målvakten har stannat flera gånger och tittat på bollen där den har kunnats sparkas ut eller räddats men ingenting händer och datorn gör mål. Datorns målvakt däremot kan agera vägg och räknade att de räddade 6 straffar i rad från olika matcher och straffarna var bra placerade i hörn. Frisparkar och gula kort är väldigt ovanligt att datorn får då de i princip gör perfekta tacklingar ganska ofta. Till sist men inte minst så är det i princip omöjligt att få de bästa spelarna i FUT om man inte pröjsar tusentals kronor på FIFA-poäng. I slutändan är det ett skitspel som är gjort för små barn där man inte är ute efter realistisk fotboll och EA mjölkar spelare på pengar med FIFA-poäng.
  5 dagar sedan
 • Dålig
  Kopplas från Ea servrar med alldeles för jämna mellanrum. Tydligen vanligt bekymmer och ingen lösning när jag googlat. I övrigt ingen större skillnad från fifa 17
  1 månad sedan
 • Ganska bra
  Hade förväntat mig större förändringar från tidigare versioner. Men som alltid kul att spela mot polarna
  1 månad sedan
 • Acceptabel
  Ganska bra spel, grafiken är såklart bättre än i gamla FIFA, men tyvärr så för varje år så finns det ba mindre att o mindre att förändra, fifa 17 o 18 känns verkligen jätte lika, men ja e ingen fifa fan alla tycker olika, men det e iaf min åsikt
  1 månad sedan
 • Perfekt
  Spelet uppnår allt som utgivarna har lovat, och till alla er som ger dåligt betyg för att spelet är tekniskt sätt exakt likadant förutom grafiken så skulle jag vilja höra vad man kan ändra på spelet? Vill du ha en trekantig fotbollsplan eller runda mål?
  1 månad sedan
 • Perfekt
  Utmärkt spel, unik upplevelse!
  1 månad sedan
 • Usel
  De har tagit bort multiplayer funktionen på UT draft.
  Den största anledningen till att jag spelar Fifa.
  1 månad sedan
 • Perfekt
  Väldigt bra i år och en av dom bästa FIFA spelen i serien just nu. Rekommenderar bra!
  1 månad sedan
 • Omdömen från andra länder

 • Usel
  Stor besvikelse, är spelet som vanligt på samma sätt som alla utgåvor före ... Den enda noterbara skillnaden är att hålla ren suger skit, bara räddar är när skottet träffade. Kommer definitivt min sista Fifa eftersom alla spel är nästan identiska.