HTC U11 64GB

HTC U11 64GB

 • Skärmstorlek: 5.5 tum
 • Operativsystem: Android 8.0 (Oreo)
 • 4G (LTE)
Rank 267 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla HTC Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

HTC U11 64GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Skärmstorlek: 5.5 tum
 • Operativsystem: Android 8.0 (Oreo)
 • 4G (LTE)

4 av 5 stjärnor

Baserat på 10 omdömen

Sorterat efter datum
2018-05-26
  a
  avozetta(75 omdömen)
  Så var det dags för en nu lur då micken på min gamla HTC M9 la av. Haft U11 i flera månader nu. Jag är väl en HTC-fan i någon mån då jag inte haft något annat sen HTC Desire (Sensation, M7, M9). Kvalitén har väl varierat lite, sämst var nog Sensation. M7 hade en grymt sjön formfaktor, M9an riktig snabb men lite vass i kanterna. U11 då: Det finns en U11+ också i 18:9-format som kanske är att föredra i denna storleksklass på skärm men med facit i hand är det inte vart de tusenlapparna extra. U11 är riktigt sjön att hålla i om man har lite större händer. Grymt snabb i alla lägen inclusive kameran som också levererar riktigt bra bilder. Skärmen håller mycket hög klass, inte minst i starkt solljus där den fortfarande är läsbar. Första gången för mig med glassbakstycke, och visst, det ser läckert ut men blir extremt halt. Jag har dock vant mig och har dessutom bältesväska så det är sällan jag lägger ifrån mig telefonen när den inte används. Sen finns ju edge sense, du kan klämma fram funktioner du själv ställer in, det funkar hyfsat bra men inget jag använder regelbundet. Att jag hållt mig till HTC även på senare år beror på att de satsat på frontade stereohögtalare, riktigt bra ljud för media men framförallt konferenssamtal då den används en del i jobbet. Har har HTC tyvärr backat lite, nu får du ett frontat diskat/mellanregister från samtalshålet på toppen och någon form av bas från ett hål på telefonens bottenkant, det låter absolut helt OK med bra kraft men är inte i klass med M7/M9. Hörlurar då, riktigt högg klass på det medföljande snäckorna som också har inbyggd brusreducering, de bästa in-ear-lurar jag haft (slår de Denon jag haft tidigare) och sitter bra i örat. Kör även mycket BT med mina Bose Quiet Comfort. Jag saknar inte 3,5-utgång! Lite minus för det hårda knapparna för volym och ström. Jag kan varmt rekommendera denna telefon. Riktigt prisvärd nu när priset gått ner lite!
  2018-01-26
   P
   PcParts(13 omdömen)
   Riktigt trevlig telefon, kameran är otroligt bra, ljudet i hörlurarna är bra men jag använder andra än de som man får med telefonen (jag kan inte använda in ear hörlurar) och då måste man använda deras usb -> 3.5mm adapter men den har en dac och låter riktigt bra. Det som jag tycker drar ned mitt betyg en aning är mjukvaran, det är inte mycket bloatware så det är bra men inställningarna ger dig inte mycket utrymme att göra som du själv vill och man blir påpackad "news republic" vare sig man vill eller inte alltså s.k bloatware och den appen har blivit mer irriterande med oreo uppdateringen, nu har den gått från att inte göra så mycket till att ständigt ge mig notifikationer och finns ingen inställning (delvis mitt klagomål på inställningarna) att sluta få notifikationer från den eller något annat så det enda sättet att få tyst på skiten är att fullständigt inaktivera eller forcera ett stopp för app skiten. det är riktigt dåligt tycker jag. bortsett från det har jag inga klagomål den är snabb, laddar snabbt och batteriet håller riktigt länge. ps: hatar ni auto correct (som jag gör grrrr) så går den i alla fall att stänga av när du skriver på telefonen så finns det några ikoner det är bara att testa sig fram tills du hittar det, auto correct funkar ganska bra både för svenska och engelska men det ställer till mer problem än vad den fixar och så har det alltid varit med auto correct så jag hoppas dom slänger den funktionen i soptunnan.
   2018-01-06
    N
    Nathan Wind(2 omdömen)
    HTC marknadsför "edge sense" funktionen med att man kan använda den som utlösare när man tar bilder under vatten. Säkert bra om det inte vore för att telefonen läcker som ett såll. HTC vill givetvis inte ta det på någon garanti trots att telefonen vid tillfället var helt ny. Deras förlust, gammal trogen kund som aldrig köper HTC igen.
    2017-11-20
     p
     plindahl(35 omdömen)
     Jag har som så många andra haft flertalet telefoner genom åren och nu vart det en U11. Köpte min i september och har använt den dagligen sedan dess, som enda telefon. Jag orkar inte gå in på detaljer utan kommenterar den som följer. + det är en riktigt snabb telefon + batteritiden är långt över förväntan ca:50% efter en dags användning + lite bloatware + bra kamera + bra skärm - hal som en ål Med minuset inkluderat så kan jag inte mer än rekommendera denna starkt.
     2017-08-28
      M
      MathiasM85(16 omdömen)
      Det är en ruskigt bra mobil. den gör allt snabbt och med mycket bra respons. Batteri TUNG ANVÄNDARE: Om du spelar mycket spel och kollar på film & fotar med mycket tid på sociala medier klarar du dig hela dagen men du kommer behöva ladda på kvällen. MEDELMÅTTIG ANVÄNDARE: Lagom med sociala medier några foton lite youtube & spelande så kan du räkna med att du klara dig 36 timmar utan att behöva ladda. LÄTT ANVÄNDARE: Några minuter på social medier och lite meddelande och samtal så klarar du dig 48-60 timmar på 1 laddning. + Foto - Ruskigt bra Prestanda Design MicroSD Displayen - grym bild. - Batteristorleken är bara på 3000mAh med tanke på hur mycket en mobil används så skulle jag vilja se att de hade 4500-5500mAh stor batteri. 4GB ram bara - skulle vilja se iaf 6GB ram för att den bättre ska kunna hålla appar igång i bakgrunden. Displayen blir lätt repig så man måste ha ett display skydd till mobil.
      Sida 1