Linksys WMP600N

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Linksys Trådlösa nätverkskort (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.64)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Jag har testat allt!

  Jag har en router som tar alla hastigheter...Och den senaste firmware på den.

  Med en nätverkskabel får jag rätt hastighet som jag betalar för, ca 100/100 fiberlina..

  Kopplar in detta möget...kör Bredbandskollen får DL 40mb och 80upl....Varför kan kortet ladda upp högre än hämtning av paket?!

  Dom lovade ju 300mbit sek...jag kan endast utnyttja 40mbit vid hämtning...Adapter är ställd på 5Ghz bla bla bla...senaste uppdateringarna osv osv..

  Skit produkt..
 • Bra
  5 år sedan
  Fungerar bra i min win 7 32-bit dator, får dock lite sämre mottagning än på mina bärbara datorer, men det kanske beror på att datorn står under skrivbordet.
 • Acceptabel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Nu när jag har testat med 5,0 Ghz så fungerar den svagt ibland. Den ger svag signal och den klarar ibland bra och stabil hastighet. Men med 2,4 ghz Ger stark signal och det är det enda som är bra. Jag vet inte vad det beror på router eller trådlösa nätverkkortet.

  PS: Om ni vill ha drivutinerna till den och bra program då måste ni gå till google, Ralink, klicka på support download och PCI/mPCI/CB. Den fungerar perfekt. ni kan också ställa in på Ghz exepel 2.4Ghz, 5Ghz eller 2.4+5Ghz. Fett bra!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Streamade 1080p till TV:N med flyt samtidigt som körde torrenter på 1,5. Detta var omöjligt förrut. Det kan även ha att göra med att jag även köpte ny router, även det linksys. Kör annars fyrkärnigt AMD windows 7 64, krafikkort i mellanklassen, streamar med ps3 media.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Klockrent!

  Jag "glömde" att köra CDn först, och satte bara i kortet och startade om datorn. Windows fixade drivrutinerna själv m.a.o.

  Det fungerade omedelbart och jag kommer upp i 80 MBit/s utan att ställa in antennerna på något speciellt sätt. Det kan alltså bli ännu bättre.

  Jag är mycket nöjd.

  Jag kör med Windows 7 Prof (64 bitars)
 • Usel
  5 år sedan
  Fick inte detta kort att fungera alls.
  Datorn kunde inte ens läsa in POST när det satt i en PCI slot. Har ett gammalt asus a7v880 moderkort, och dessa 2 verkar inte lira ihopp.
 • Usel
  5 år sedan
  Köpte detta kort till min nya dator i tron att jag skulle få en mycket bättre connection till routern än med min laptop som har inbyggt kort. Tyvärr höll det inte vad det lovade. De medföljande drivrutinerna var värdelösa. De gjorde så att hela datorn laggade konstant om jag hade kortet enablat i enhetshanteraren. Men så fort jag slog ifrån det funkade datorn bra igen (utan internet då förstås).

  Efter dagar av sökande efter drivisar så hittade jag några som inte laggade datorn på realtecks hemsida. Tyvärr var uppkopplingen inte speciellt stabil men datorn funkade iaf och hastigheten låg då kring 2mbit :(

  Slutade med att jag köpte en dongle från neatgear istället som fuinkar mycket bättre :)

  Varning! Köp inte denna produkt!

  Ps: jag är inte den enda som inte får den att fungera enligt linksys... forum
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Har ca 8 meter och två väggar mellan dator och router. Signalstyrka utmärkt i Win7 32-bit. Har även en Linksys router, vilket kan vara en bidragande orsak till den bra signalen. Har inte märk av att systemet har tappat anslutningen, jag har iofs bara haft den en dag. Funkar bra att spela CS, dock något högre ping.

  + bra anslutning och signalsyrka
  + hyffsad hastighet dock kan jag inte kan utnyttja kortet fullt ut pga av min router

  - knepig installation då det jävlades en hel del för mig. Fick bluescreen bland annat.
  - supportern är totalt värdelös
 • Usel
  7 år sedan
  Jag vet inte hur den funkar med bra täckning, hos mig står den en bra bit från routern och har bara 1-2 staplar i Win7.

  Om du som mig har dålig täckning är denna produkt skräp. Med hög last hackar systemet (spel är uteslutet) tills man kopplar bort 600:an. Har ominstallerat, samt uppdaterat drivrutinerna åtskilliga gånger. Problemen visar sig inte jämt, men när det väl händer är det fruktansvärt irriterande.

  Den har bra fart när det väl funkar, men problemen med frysningarna gör att jag absoulut inte kan rekommendera denna produkt.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Jag är mycket nöjd med denna produkt. Den ger bra prestanda och fungerar stabilt även med multipla strömmar. Det enda jag har att anmärka är att på medföljande CD-skiva finns inte någon drivrutin för XP 64bit. Jag drar en stjärna för det. Drivrutiner är enkelt att ladda ner från http://www.linksysbycisco.com/US/en/support/WMP600N/download och installera på vanligt vis via Windows (i mitt fall).