OBH Nordica 3108 Nordica 3D Styler

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Locktång & plattång (38)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.08)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Oj vad svårt var min första känsla! Det tog mig tre gånger innan jag lyckades få till det som jag önskade. Nu fullkomligt älskar jag denna 3D styler. Jag använder den till att platta håret, locka håret, bara få ut topparna lite. Har ett mellan långt hår, (lite nedanför axlarna.
 • Bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jag tycker att produkten var lättanvänd och rolig att använda. Nackdelen är att jag tycker vågorna blev lite fyrkantiga/ vassa i kanterna. Men när de hade suttit i ett tag såg de naturligare ut. Plattången funkade bra på mitt hår men fick dock ibland ta flera gånger på samma lock för att få den helt platt. Locktången var lättare att använda än att locka med en vanlig plattång ( som jag brukar använda ibland för att få mjukare lockar). Allt som allt är jag nöjd med produkten.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Nu har jag testat denna produkt i ca 4 veckor och jag är nöjd. Tycker det är smidigt att den både kan platta, locka och göra vågor. Har inga problem att på mitt axellånga hår få till lockar men på längre hår hade jag lite svårt att få till det då håret fastnade när jag vred runt stylern. Bra att man kan ställa in värmen i tre olika nivåer då jag har tjockt hår och dottern har tunt hår. Jag som amatör tyckte det var lätt att få in de olika teknikerna på mitt hår och tyckte det var smidigt att slippa byta ut plattorna eller ha tre olika verktyg.En bra prisvärd produkt även för de som inte dagligen stylar håret. Kan varmt rekommendera denna 3d styler.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jag är jätte nöjd med denna produkten. Jag var först skeptisk till hur den skulle kunna platta håret med tanke på hur konstruktionen var på den men det funkade super bra , att göra lockar med den var jätte lätt och det blir jätte fina lockar. Ett stort plus är låsfunktionen som gör att man låsa den så att den förblir stängd. Väldigt lätt använd och inte för krångligt. Jätte smidigt att man kan göra 3 olika frisyrer utan att behöva byta ut plattorna.
 • Dålig
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  den är inte lätt använd tekniken är svår och inga tydliga instruktioner på hur man gör. Tycker att den är inte heller är särskild bra för att platta håret med .Mitt hår är till slutet utav ryggen ändå så fungerade inte teknikerna bra.. Försökte få till de på alla möjliga sätt men de verkade inte fungera. Utseendet är väldigt fint. Men inte alls enkel och använda. Jag hade ganska höga förväntingar på denna produkt. Hade velat ha mer tydliga instruktioner.
  Men själv produkten verkar vara i bra kvalite och tåler mycket. Låset som finns på den för att öppna och låsa denns plattor är väldigt praktiskt och en otrolig bra funktion. Men de är just tekninken som man får jobba med ..
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Jag är helt förälskad i denna produkten. Var lite skeptisk till en början att den verkligen skulle klara att den lovade, men den funkar verkligen. Visst det tog lite tid att få in rätt teknik pga av att mitt hår inte är jätte långt, knappt till axlarna. Men när jag hade fattat hur jag slulle göra, så blir det så bra. Den gör ett underbart jobb o dessutom sliter den inte alls på håret som många andra värmeverktyg
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Får superfina lockar, fixar både korkskruvar o större lockar.
  Blir även fina vågor men det tar lite längre tid att fixa än lockar :)
  Plattningen kräver lite mer träning att få till men fungerar fint när
  man väl fått till tekniken.
  Suveränt med 3 olika värmelägen, använder den lägsta o den
  fungerar utmärkt på mitt hår vilket är suveränt för det sliter mindre.
 • Acceptabel
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Tycker att den är bra för att platta håret men de andra funktionerna funkar inte på mitt hår (tror att det är för kort, har axellångt hår).
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Allt i ett. Bra med både platt, våg och locktång i ett. Tar en stund att lära sig teknikerna men sen går det galant. Bra att ta med sig på resa. Det som inte jag tyckte om är att den är lite plastig. Fastnar i skarvarna med håret men som sagt efter ha lärt sig tekniken så är den toppen.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Lätt att använda, även för större barn. Blir mycket rakt och fint hår. Svårare att komma till de fina lockar och vågor är inte så populärt, men just tanga används ofta här i huset.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  En snygg och lätt att använda styling verktyg, som båda slätter, vågor och lockar håret. Plus att det kommer att bli ganska snabbt varm. Verkar bort funktionen är förvånansvärt bra. Curl Nej jag måste jobba mer med. Allt som allt är jag väldigt glad 3D styler.