Garmin Vívosmart 3

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Garmin Aktivitetsarmband (23)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  +
  Sitter bra
  Ser okej ut - diskret design som inte är för bulkig på en smal handled
  Stegmätningen är bra
  Pulsmätningen funkar bra vid löpning
  Appen Garmin Connect är helt okej

  -
  Kan inte mäta puls under styrketräning öht, så fort dina handleder är minsta spända så tappar den helt.
  Räknar inte alls kcal under styrketräning (påstår att man typ gör av med 150 kcal som mest, trots 1h tung träning). Använt den tillsammans med en annan klocka samtidigt (på andra handleden) som iaf visar 600-700 brända.
  Displayen är oregelbundet känslig, ibland kan tyg vara tillräckligt för att den ska pausa ett pass. Ibland behöver man trycka flera ggr för att få den att vakna.

  Generellt är jag inte nöjd eftersom att jag främst styrketränar och köpte den för det syftet - man kan inte lägga in egna övningar i appen för styrketräningspassen heller och det är osmidigt att fylla i efteråt med vikt och dylikt, samt om den missat vilken övning du kör (den är generellt sätt dålig på att gissa). Jag har helt slutat förlita mig på den när det gäller min totala energiförbrukning.
 • Acceptabel
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Sitter bra på armen, håller med råge den utlovade batteritiden, klarar stegmätning och sömnmätning riktigt bra. Att den är vattentät är ett stort plus då den går att ha med på vattengympa, tyvärr så får dock skärmen fnatt var gång och tror jag pillar med allt...
  Men det finns också stora problem, pulsmätningen verkar göra precis som den vill, enligt bandet har jag oavsett om jag tränar eller inte en puls på 90-120 bpm kommer sällan varken över eller under det intervallet.Den ska ha en trappfunktion, trots att vi bor på 2 våningen i ett hyreshus har jag knappt lyckats gå uppför 1 trappa på flera veckor enligt armbandet. Är väl inte ute exakt varje dag men mer än 1 trappa har jag gått uppför på 2 veckor. Det ska gå att ansluta till mobiltelefon, efter kontakt med Garmin support om armbandet visar det sig att det gör det i teorin, men deras app stödjer numera inte anslutning med detta armband på grund av en okänd bugg som de försöker lösa för iPhone. Detta gäller både iPhone och Android. Till datorn får den kontakt om man sätter laddaren exakt rätt och väntar tillräckligt länge.

  Så summerat många fina löften, inte riktigt lika många uppfyllda löften.