Razer Lancehead Tournament Edition

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Razer Möss & pekdon (31)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Inga som helst problem ännu. Känns skön och är rapp. Fina led färger som man kan dona med i Synapse programmet.
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Super!
 • Bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Musen är skön och allt funkar som det ska, inge glapp o skit som mamban men enda - den får för är att man blir svettig i händerna så kommer det permanenta fläckar på musen som inte går bort.
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Har nu använt den i lite över en månad. Den optiska sensorn är exceptionell (till skillnad från den trådlösa varianten av denna mus som har en lasersensor som plågas av viss inbyggd acceleration, som i princip alla lasersensorer). Knapparna är distinkta och skrollhjulet är nog det bästa jag testat.

  Jag håller musen i ett hybrid "claw/palm" grepp med mina stora händer (21 cm handled till fingerspets) och för det funkar den bra. Att tänka på om man har stora händer (19 cm+) är att höger och vänster musknapp går ner lite på sidan och jag råkade i början vid flera tillfällen högerklicka av misstag med ringringret, något jag dock inte gör längre när jag vant mig vid designen.

  Ytan på musen är riktigt bra och passar mig som har ganska lätt för att få handsvett mycket bättre än t.ex. Zowies möss (använder en ZA12 som backupmus). Formen och storleken är annars väldigt lik ZA12, bara marginellt lägre.