Samsung HW-MS660/MS661

Samsung HW-MS660/MS661

  • Utförande: 3.0
  • Typ av hembiopaket: Soundbar
  • Streaming-standarder: Spotify Connect
Rank 3 i Hembiosystem
Jämför pris på alla Samsung Hembiosystem
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung HW-MS660/MS661

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Utförande: 3.0
  • Typ av hembiopaket: Soundbar
  • Streaming-standarder: Spotify Connect
Samsung
rating.rate-n-text-version.md
rating.based-on-n-reviews.md
Sorterat efter datum
2019-01-04
M
MeanMike1user.total-reviews
Lämnade tillbaka min då jag anser basen obefintlig. Hade läst om att denna hade fylligt och bra ljud, men det anser verkligen inte jag. Klent och trött ljud. Vill man ha lite spark i musiken eller filmen så tro inte detta "lyfter". Lite bättre än TV:ns original ljud. (har en SamsungQ6FN) men inget man ringer hem om precis. Köpte idag en HW-N660 med sub i stället. Tyvärr mister jag WIFI på den. Blir inte detta heller bra så vet jag fasen inte vad jag ska göra.
2018-12-28
H
Hannnahuser.total-reviews
Lyssnade på den i affären och det är svårt att avgöra om ljudet var ok eller inte men jag gillade inte det. En extra baslåda måste man ha för film eller musik oavsett. Kanske sw700. Märkligaste av allt är hur Samsung konstruerar sina bluetooth sändare och mottagare. Volymkontroll ligger hos mottagaren och inte omvänd som alla andra tillverkare. Det innebär att tv:n kan kopplas till vilken bt-högtalare som helst men volymen skall justeras med högtalarens kontroll om det finns en sådan huvudtaget! Samma problem gör att om du kopplar din mobil till soundbaren för att lyssna på musik kan du inte justera ljudet med mobilen utan du skall använda sb kontroll. Alltså du kan inte koppla bt-högtalare utan kontroll till tv för att du inte kan justera ljudet och du kan inte koppla mobilen till sb utan krångel för att du måste ha sb kontroll! Och du kan inte använda din mobil för avspegling om din mobil inte är Samsung. Det börjar bli värre än Apple.
2018-12-23
T
T-bagsuser.total-reviews
Prisvärd soundbar med riktigt bra ljud, som man kan förvänta sig för tre tusen spänn. Det enda (och ganska stora problemet) är dock att HDMI-signalen är otroligt känslig. Jag har provat flera UHD/4K-kompatibla kablar utan att få någon bild, varav endast en fungerade utan att med jämna mellanrum tappa bild. Eftersom det bara finns en HDMI-ingång behövde jag koppla in en växel för att köra både PS4 Pro och Apple 4K, men det funkade inte. Har provat med Bluetooth och Optiskt också, men då får jag andra nackdelar, som att det inte går att reglera ljudet från Apple TV-kotrollen. Funderar på att byta hel rasket om det finns bättre alternativ om man har flera HDMI-enheter som kräver 4K och HDR...
2018-08-12
r
rickardsuser.total-reviews
Jag hade förväntat mig mer. Kör denna med en samsung 55 tum (ue55ju6575). Installationen var rätt smärtfri, även om jag fick göra om samma steg några gånger innan den installerades ok. Reliabilitet är inte samsungs starka sida. Kör i övrigt Apple produkter av precis den anledningen (det fungerar, stabilt och bra). Kan tyvärr inte säga samma sak om denna Soundbar. Det fins flera alternativ vid installation, bla att ansluta den med HDMI, Wifi eller bluetooth. Jag vill ha så lite kablar som möjligt så körde HDMI första månaderna. Största problemet jag hade var att 30-40% av gångerna när jag startade tvn så startade inte soundbaren automatiskt (som den ska). Även om jag då drog igång den med fjärren så hittade inte tvn, soundbaren. Omstart av tv och Soundbar löser det (jobbigt när det sker så ofta). När tålamodet tog slut valde jag att köra blåtand istället. Det är fungerar bättre med 10% fails, vilket är på tok för mycket men funkar. Apples till iOS för att uppdatera soundbaren eller spela musik är rätt risig, designades nog till iOS6 (Ux). Så till ljudet. Det är inte alls bra. Riktigt besviken. Speciellt när man lyssnar på musik. Vid dialoger (tv/film) gör den dock ett riktigt bra jobb, tom på riktigt låga nivåer. Kanske är kräsen på ljud, men ja jag hade förväntat mig mer. Men ja, eftersom det är samsung så släpper de 999 modeller, uppdaterar dem 1-2 gånger och sen släpper den. Supporten är inte heller mycket att ha. De kan inte lösa mjukvaruprpblem eller rapportera dem till QA eller utvecklarteamet. De högläser på sin höjd manualen. Köp något annat istället med Atmos stöd eller liknande.
2018-01-05
Redigerades 2018-03-13
k
krisaruser.total-reviews
Mycket bra soundbar,detaljerar ljud och bra bas utan sub,imponerad ljud för music och film,många anslutningsmöjligheter och med Hdmi Arc kan du styra allt med tevens fjärr kontroll,köpte den för 2990 kr innan Jul,mycket bra pris,sålde min gamla 5.1 system omgående,passar perfekt under min Samsungs 65 tums tv,väntar på Samsungs surround högtalare som man får efter registrering,rekommenderas stark. Nu har jag fått surround högtalarna och testat dem ordentlig,5.1 upplevelse vid filmtittande och Netflix är utomordentlig,provat de på en hemma fest och fått många komplimanger,det måste vara fel från Samsung att släppa en sådan kraftfull soundbar för det priset,full pott från mej.!
Sida 2