Samsung HW-MS660/MS661

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Hembiosystem (56)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.63)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  1 månad sedan
  Jag hade förväntat mig mer. Kör denna med en samsung 55 tum (ue55ju6575).

  Installationen var rätt smärtfri, även om jag fick göra om samma steg några gånger innan den installerades ok. Reliabilitet är inte samsungs starka sida. Kör i övrigt Apple produkter av precis den anledningen (det fungerar, stabilt och bra). Kan tyvärr inte säga samma sak om denna Soundbar.

  Det fins flera alternativ vid installation, bla att ansluta den med HDMI, Wifi eller bluetooth. Jag vill ha så lite kablar som möjligt så körde HDMI första månaderna. Största problemet jag hade var att 30-40% av gångerna när jag startade tvn så startade inte soundbaren automatiskt (som den ska). Även om jag då drog igång den med fjärren så hittade inte tvn, soundbaren. Omstart av tv och Soundbar löser det (jobbigt när det sker så ofta).

  När tålamodet tog slut valde jag att köra blåtand istället. Det är fungerar bättre med 10% fails, vilket är på tok för mycket men funkar.

  Apples till iOS för att uppdatera soundbaren eller spela musik är rätt risig, designades nog till iOS6 (Ux).

  Så till ljudet.
  Det är inte alls bra. Riktigt besviken. Speciellt när man lyssnar på musik. Vid dialoger (tv/film) gör den dock ett riktigt bra jobb, tom på riktigt låga nivåer. Kanske är kräsen på ljud, men ja jag hade förväntat mig mer.

  Men ja, eftersom det är samsung så släpper de 999 modeller, uppdaterar dem 1-2 gånger och sen släpper den.

  Supporten är inte heller mycket att ha. De kan inte lösa mjukvaruprpblem eller rapportera dem till QA eller utvecklarteamet. De högläser på sin höjd manualen.

  Köp något annat istället med Atmos stöd eller liknande.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Mycket bra soundbar,detaljerar ljud och bra bas utan sub,imponerad ljud för music och film,många anslutningsmöjligheter och med Hdmi Arc kan du styra allt med tevens fjärr kontroll,köpte den för 2990 kr innan Jul,mycket bra pris,sålde min gamla 5.1 system omgående,passar perfekt under min Samsungs 65 tums tv,väntar på Samsungs surround högtalare som man får efter registrering,rekommenderas stark.
  Nu har jag fått surround högtalarna och testat dem ordentlig,5.1 upplevelse vid filmtittande och Netflix är utomordentlig,provat de på en hemma fest och fått många komplimanger,det måste vara fel från Samsung att släppa en sådan kraftfull soundbar för det priset,full pott från mej.!
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Relativt enkel installation. Kör den genom HDMI till min Samsung TV. Tycker den låter väldigt bra. Dialogen känns tydlig och klar. Självklart inte att jämföra med riktigt hemmabio men för vår del känns det snyggare med en bra soundbar.

  Inte kört så mycket film än, mest Netflix och TV men det låter bra.

  Rekommenderar denna.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Uppdaterad 1/2-18. Måste ge den full pott sett till priset och den fantastiska ljudbild man tillsammans med rear wireless speaker kit. Hade verkligen inte förväntat mig så bra 5.1. Har sett en del recensioner om att dom bakre högtalarna är för tysta. Stämmer inte alls, snarare tvärt om. Då har man nog fel inställningar. Se till att din tv har ljud ut inställt på DTS annars lär du inte höra något.

  Väldigt nöjd än så länge. Kommer uppdatera när jag fått dom trådlösa bakhögtalarna som uppgraderar till 5.1.

  Har en 9-serie Samsung-tv och det går verkligen inte att jämföra ljudet med och utan Soundbaren. Galet mycket bättre och fylligare ljud nu. Rekommenderas starkt. Snygg och enkel att hänga upp under tv:n med dom medföljande fästena.

  Litet minus får att anslutningarna krånglade en hel del. För mig slutade det med HDMI (ARC) mellan baren och tv. Övriga ljudingångar går till tvn. Wifi och bluetooth ville inte lira och med optisk fungerade det inte att använda tvns fjärrkontroll.
 • Usel
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Helt värdelös. Förstår inte vad problemet är med att ha en subwoofer. Du får inte ens i närheten av samma ljud. Och man köper den för ljudets skull. Annars kan man lika bra ha TV ljudet istället
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Suverän soundbar, köpte silver snygg som tusan.
  Betalade 2495kr under black-friday + att man får 1 års abonnemang på Tidal på köpet.
  Skönt att slippa alla dessa j--vla kablar.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Imponerande ljud från relativt liten låda. Kostade 3200kr under black friday
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Veldig bra lyd, en god løsning om man ikke har plass til høytalere. Mistet kontakt iblandt når jeg hørte på Spotify men dette skyldes dårlig ruter. Veldig praktisk med innebygd bass så man slipper å ha den stående på gulvet. Veldig godt fornøyd med dette produktet!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Samsung All-In-One soundbar är en riktigt bra soundbar med härlig känsla. Klart ljud, lätt att hantera och den ger en skön feeling oavsett om du ska kolla film eller lyssna på musik. Plus i kanten för att man kan koppla upp den mot wifi och använda den med bluetooth.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Bra ljud. Tyvärr block anslutna TV * soundbar via Wi-Fi. Detta innebär att om din TV är ansluten till Wi-Fi, är det inte möjligt att finna soundbar i Spotify. För att frigöra plankan (göra tillgängliga för andra enheter via Wi-Fi) måste vara (fysiskt) bort strömmen till det, är det inte tillräckligt för att stänga av TV: n. Har pratat med Samsung support, och de kunde bekräfta att det är så det ska fungera.

  * Samsung SUHD från 2016
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag hade tur och fick prova denna härliga högtalare genom Buzzador. Otroligt vacker högtalare med en snygg design, vilket gör att den passar mycket väl in i mitt hem. Bra och klart ljud - så i princip helt perfekt för mina behov. Tyvärr fanns det mycket problem med att använda motsvarande app eller spela musik via Spotify över det trådlösa nätverket. Efter varje låt kopplad det från, och att tillbringa tid och energi på att försöka ansluta den igen var femte minut gjorde det tyvärr inte så stor utsträckning. Men om det är bara programuppdateringar som behövs för att göra det lite bättre, rekommenderas det starkt nog!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket bra ljud!
  Kristallklart ljud och bra bas. Snygg design och små trådar. Lätt att installera och använda.
  Fantastik återgivning av ljud genom TV / film och musik.
  Rekommenderas!
  Försökte genom Buzzador.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Designen är elegant och ren. Jag hade det på en bänk framför TV: n och bländas in i kupén. Lite kablar behöver bara ett eluttag och ansluten via wifi, men här hade jag problem. Sound bar kräver en relativt stark / hastighet nätverksanslutning och min router var inte tillräckligt kraftfull eftersom det fanns problem med den hittade anslutningen föll ut och ljudet hackigt. Jag var tvungen att gå till menyn / inställningar och välj ljudutgång av de gånger det inte är kopplade automatiskt genom app'n. Så jag tyckte att det var lite stress och därför inte var lika stor utsträckning. Men ljudet är enastående här, den ansluter också upp mot bluetooth så jag spelade musik från telefonen så. Har du en kraftfull router, kan jag rekommendera produkt! (Buzzador)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket nöjd. Mycket ljud till ett rimligt pris. Lätt att installera, lätt att hantera ur kontroll, iPad eller mobiltelefon. Litet fotavtryck och ger mycket ljud.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  rekommenderas inte.

  Till TV (hopplös)
  Försena med optisk kabel, som inte kan fastställas (läppsynk inte är sant).
  Inget ljud med AUX (jack kabel eller RCA-kabel).
  HDMI-ingång passar inte en vanlig HDMI-kabel (inte får kabel).
  Endast optisk kabel jag fick tillbringa, men med fördröjning.
  Surround med flera högtalare erhålls endast med Samsung TV, något som jag inte har.

  Musik / Radio:
  Ljudet är bra.
  Radio med TuneIn är OK och bra urval av kompatibla program.

  Om du har unplugge ljud bar, då måste man förlita mig på 15 minuter med balning nästa gång du ansluter till ljudfältet.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte detta efter att ha läst testet till bild och ljud. Helt usel, platt och livlöst ljud. Sände rätt att returnera följande dag. Även min son vid 11 reagerade på ljudet.
  Bytte till Canton DM 75. Det var en annan värld. Canton är en mycket bättre produkt. Mycket nöjd med både ljud och design. Det går mycket djupare bas än du tror.
  Jag börjar nästan undra om det kan ha varit ett misstag på min Samsung HW-MS660, för den lik av skillnaden till samma pris, jag har aldrig varit borta. Ren en liga.