Polar M430

Polar M430

 • Funktioner: Datumvisare, Timer, Bluetooth, Hastighetsmätare, Stoppur, Sömnavläsning, Kalorimätare, Displaybelysning, Altimeter (höjdmätare), Alarm, Stegräknare, Vibrationslarm
 • Passform: Herr, Dam
 • Vattentålig
Jämför pris på alla Polar Pulsklockor & sportklockor
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Polar M430

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Funktioner: Datumvisare, Timer, Bluetooth, Hastighetsmätare, Stoppur, Sömnavläsning, Kalorimätare, Displaybelysning, Altimeter (höjdmätare), Alarm, Stegräknare, Vibrationslarm
 • Passform: Herr, Dam
 • Vattentålig

3.9 av 5 stjärnor

Baserat på 6 omdömen

Sorterat efter datum
2018-08-07
  a
  a2011(5 omdömen)
  Har tidigare haft ett antal Garmin-klockor och senast en Polar M400. Jag bytte från Polar M400 därför att pulsbandet gick sönder och då valde jag att uppgradera istället för att köpa nytt pulsband. För mig uppfyller den här klockan alla mina krav på en klocka för löpning. Hittar signal snabbt. Tydlig display. Enkelt att starta och stoppa. Enkelt att konfigurera olika träningsprofiler som man enkelt väljer vid start av träningen, t.e.x löpning, cykling, paddling osv. och man kan även rimligt enkelt skapa program för intervallträning. Polars sida där resultaten hamnar är ok men det finns en enkel koppling till Strava så att resultaten direkt laddas upp där. Med M400 hade jag ett fel som innebar att jag var tvungen att skicka in klockan till Polar för reparation. Kontakten var otroligt bra och jag var bara utan klockan i ett par dagar. Stort plus!
  2018-07-29
   a
   alkanist(2 omdömen)
   Bytte från en Polar M400 och är betydligt mer nöjd nu. Klockan är inte direkt vacker, men funkar till vardags om man inte är så kräsen. Den optiska pulsmätningen funkar riktigt bra till löpning, cykel och liknande, där pulsen är relativt kontinuerlig, och kanske att armarna inte rör sej så mycket. Däremot funkar det inte särskilt bra till gymträning där pulsen går upp och ner snabbt, så där använder jag ett pulsbälte (Polar H7) till, vilket funkar fint. En liten nackdel jämfört med M400 är att M430 har en speciell kabel för laddning.
   2018-07-01
    h
    henkeeb(3 omdömen)
    Bra träningsklocka. Den gör det den ska med bravur. + Hittar Gps snabbt + Appen Polar flow +batteritid - Notiser, det går inte att se hela medelanden/scrolla. Det är märkligt att Polar inte gör någonting åt det.
    2017-07-20
    Redigerades 2018-03-07
     o
     oggeman(54 omdömen)
     Väldigt bra träningsklocka + Bra funtioner (steg, puls, vattentålig, batteri) + Snabbt, enkelt och tydligt gränssnitt som även kan visa notiser från mobilen + Skön klocka med låg vikt + Material av hög funktionell kvalitet + Användarvänlig och detaljerad app Polar Flow, där förutom träningsdata även sömnanalys, konditionstest och träningsprogram ingår - Kunde varit tunnare, man ser t.ex. innerkanten mellan glas och display SUMMERING: Bästa träningsklockan hittills, rekommenderas starkt. (Mina tidigare klockor: Polar M400, Apple Watch 1 & 2, Garmin 735XT)
     2018-01-30
      h
      hholmberg(3 omdömen)
      Bra funktioner, stabil pulsmätning och gps. Nackdelen är att den inte passar så bra som vardagsklocka men den primära användningen är för träning och där fungerar det utmärkt. Appen synkroniserar inte jättebra och kan kräva omstart av telefonen men det verkar bero på telefon.
      Sida 1