Philips PowerLife GC2996

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Strykjärn & steamers (120)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Strykjärnet kändes lätt och var smidigt att stryka med, har ett greppvänligt och behagligt handtag och de flesta funktioner ett bra strykjärn bör ha. Testade på bomull och nylon och båda funkade bra både på hög och låg temperatur. En löstagbar vattenbehållare och något längre sladd hade varit bra.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Ett strykjärn som verkligen levererar! Jag har använt mitt nya strykjärn på många olika material och resultatet hr varit bra varje gång. Strykjärnet är smidigt och lättanvänligt och det värms upp snabbt. Sladden kunde vara något längre i övrigt så uppfyller strykjärnet alla mina förväntningar.
 • Bra
  7 mån sedan
  Kraftfullt, smidigt och lätt strykjärn! Bra ångfunktion och det värms upp otroligt snabbt! Tydligt och enkelt att använda! Testade detta på skrynkliga julgardiner och handbroderade dukar. Inga som helst problem! Nu blev det kul att stryka när man genast ser resultat!
 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Enkelt & smidigt strykjärn med snygg design. Jag gillar den enkla öppningen för att fylla på vatten. Jag är lite besviken på ångfunktionen då den endast känns som komplement under vanlig strykning. Jag hoppades kunna ångstryka direkt på galge, men det gick inte. Bra med automatisk avstängning
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Ett superbra strykjärn som är lätt att hantera trots storleken.Känns stabilt och lätt att hålla i.Tydliga och enkla knappar.Bra värme som ger ett bra resultat.Ett plus för stor vattentank som är lätt att fylla på pga stor lucka. Ger bra ånga och bra spridning på vattenduschen.Supernöjd!
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Smidigt och lätthanterligt strykjärn, skönt grepp och fint glid över det man stryker. Otroligt bra att det stänger av sig om man glömt det själv. Det jag älskar är ångutsläppet som skall hjälpa till med vecken på traven! Hittar inge negativt med detta ångstrykjärn. Ett strykjärn att lita på helt enkelt!
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Strykjärnet är lätthanterligt, behändigt och snyggt. Det gick både snabbt och smidigt att stryka och resultatet blev även superbra trots dålig strykbräda. Enda nackdelen är att det gick sämre med att ångstryka hängande gardiner och lakan. Rekommenderas!
 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Ett okej strykjärn där sprayfunktionen fungerade helt suveränt, men puffandet var jag inte lika imponerad av. Fick trycka flera gånger innan det gav effekt. Järnet är lätt och glider bra när man stryker, både gardiner, lakan och skjortor i olika värdeskalor. Den håller jämn värme. Däremot var sladden enormt kort, fick stå precis bredvid uttaget för att kunna stryka över hela brädan. Annars ett helt fungerande strykjärn.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Philips PowerLife GC2996 ångstrykjärn är ett bra och lättarbetat strykjärn med många finesser. Det har en reptålig sula som kommer åt även på knepiga ställen. Det är lätt att fylla på vatten i den extra stora luckan. Strykjärnet har droppstopp och kontinuerlig ånga med 40g/min och Ång- boost med 150g. Det har vertikal ånga som kan användas som en steamer på liggande eller hängande plagg. Vattentanken är på hela 320 ml och strykjärnet har ett anti-calc system. Och till sist en finess som säkert kommer gillas av många: automatiskt auto-off!
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Jag är jätte nöjd med det här strykjärnet. Älskar ångfunktionen och använde den för att få bukt på svåra veck. Strök både bomullsskjortor och sidenblusar - alla med toppenresultat. Strykjärnet är smidigt att fylla på och glider fram fint. Sladden var av ok längd och passade mig. En toppen funktion är att det stängs av automatiskt - riktigt bra!
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Jättenöjd med detta strykjärn, blir varmt direkt och stryker slätt. Jag tillhör de som fortfarande stryker sängkläderna och många lakan bruka vara så svårstukna att få slätt med men detta strykjärn uppfyller mina krav att det blir slätt och lätt att stryka med!