Philips PowerLife GC2996

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Strykjärn & steamers (103)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Philips PowerLife GC2996 ångstrykjärn är ett bra och lättarbetat strykjärn med många finesser. Det har en reptålig sula som kommer åt även på knepiga ställen. Det är lätt att fylla på vatten i den extra stora luckan. Strykjärnet har droppstopp och kontinuerlig ånga med 40g/min och Ång- boost med 150g. Det har vertikal ånga som kan användas som en steamer på liggande eller hängande plagg. Vattentanken är på hela 320 ml och strykjärnet har ett anti-calc system. Och till sist en finess som säkert kommer gillas av många: automatiskt auto-off!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Jag är jätte nöjd med det här strykjärnet. Älskar ångfunktionen och använde den för att få bukt på svåra veck. Strök både bomullsskjortor och sidenblusar - alla med toppenresultat. Strykjärnet är smidigt att fylla på och glider fram fint. Sladden var av ok längd och passade mig. En toppen funktion är att det stängs av automatiskt - riktigt bra!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Jättenöjd med detta strykjärn, blir varmt direkt och stryker slätt. Jag tillhör de som fortfarande stryker sängkläderna och många lakan bruka vara så svårstukna att få slätt med men detta strykjärn uppfyller mina krav att det blir slätt och lätt att stryka med!