Philips PowerLife GC2996

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Strykjärn & steamers (94)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.81)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 dag sedan
  Philips PowerLife GC2996 ångstrykjärn är ett bra och lättarbetat strykjärn med många finesser. Det har en reptålig sula som kommer åt även på knepiga ställen. Det är lätt att fylla på vatten i den extra stora luckan. Strykjärnet har droppstopp och kontinuerlig ånga med 40g/min och Ång- boost med 150g. Det har vertikal ånga som kan användas som en steamer på liggande eller hängande plagg. Vattentanken är på hela 320 ml och strykjärnet har ett anti-calc system. Och till sist en finess som säkert kommer gillas av många: automatiskt auto-off!
 • Perfekt
  8 dagar sedan
  Uppdaterat: 3 dagar sedan
  Jag är jätte nöjd med det här strykjärnet. Älskar ångfunktionen och använde den för att få bukt på svåra veck. Strök både bomullsskjortor och sidenblusar - alla med toppenresultat. Strykjärnet är smidigt att fylla på och glider fram fint. Sladden var av ok längd och passade mig. En toppen funktion är att det stängs av automatiskt - riktigt bra!
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  5 dagar sedan
  Ett strykjärn av bra kvalité. Det blir snabbt varmt och gör kläderna släta och fina direkt. Det är trots sin storlek lätthanterligt. Lagom lång smidig sladd. Ett plus för att det stängs av automatiskt om det skulle glömmas på. Stort bra hål för vattenpåfyllning. Lättläst bruksanvisning.
 • Perfekt
  5 dagar sedan
  Jättenöjd med detta strykjärn, blir varmt direkt och stryker slätt. Jag tillhör de som fortfarande stryker sängkläderna och många lakan bruka vara så svårstukna att få slätt med men detta strykjärn uppfyller mina krav att det blir slätt och lätt att stryka med!
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  6 dagar sedan
  Otroligt lätt att använda, även för en rookie. + Sladden är följsam oavsett hur man vinklar strykjärnet. Ångfunktionen mot skrynkligt lin material.. Inga problem för detta strykjärn!
  Jag är imponerad!

  Tips! pusha ångfunktionen några gånger i luften innan du använder den första gången mot tyget.
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  6 dagar sedan
  Strykjärnet är lätthanterligt, behändigt och snyggt. Det gick både snabbt och smidigt att stryka och resultatet blev även superbra trots dålig strykbräda. Enda nackdelen är att det gick sämre med att ångstryka hängande gardiner och lakan. Rekommenderas!
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  6 dagar sedan
  Kraftfullt, smidigt och lätt strykjärn! Bra ångfunktion och det värms upp otroligt snabbt!
  Tydligt och enkelt att använda!
  Testade detta på skrynkliga julgardiner och handbroderade dukar. Inga som helst problem!

  Nu blev det kul att stryka när man genast ser resultat!
 • Omdömet levereras av

  Ganska bra
  6 dagar sedan
  Enkelt & smidigt strykjärn med snygg design. Jag gillar den enkla öppningen för att fylla på vatten. Jag är lite besviken på ångfunktionen då den endast känns som komplement under vanlig strykning. Jag hoppades kunna ångstryka direkt på galge, men det gick inte. Bra med automatisk avstängning
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  9 dagar sedan
  Ett väldigt effektivt och rejält strykjärn med många smidiga funktioner. Jag har testat det på många olika material och plagg, med lika bra resultat varje gång. Det enda negativa är att strykjärnet kan upplevas lite klumpigt. Bortsett från detta är jag väldigt nöjd!
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  10 dagar sedan
  Ett strykjärn som verkligen levererar! Jag har använt mitt nya strykjärn på många olika material och resultatet hr varit bra varje gång. Strykjärnet är smidigt och lättanvänligt och det värms upp snabbt. Sladden kunde vara något längre i övrigt så uppfyller strykjärnet alla mina förväntningar.
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  10 dagar sedan
  Strykjärnet kändes lätt och var smidigt att stryka med, har ett greppvänligt och behagligt handtag och de flesta funktioner ett bra strykjärn bör ha. testade på bomull och nylon och båda funkade bra både på hög och låg temperatur. en löstagbar vattenbehållare och något längre sladd hade varit bra.
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  10 dagar sedan
  Jag tycker att produkten lever upp till det den säger och ger ett bra resultat. Jag testade den på mina gardiner och det blev jättebra. Enkel att använda.

  Dock så läcker det ur hålen på baksidan sv strykjärnet, vilket jag inte vet om det ska göra eller inte.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  10 dagar sedan
  Ett lättanvänt strykjärn med många trevliga funktioner! Man fyller på med vanligt kranvatten och slipper därmed att köpa destillerat vatten. Utrustad med ett antikkalkreglage. Konstant eller ånga i puffar gör veck till ett minne blott. Extra plus för vertikal ånga som underlättar vid strykning av hängande plagg och textilier. Dessutom utrustad med automatisk avstängning vid stillastående. Effektiv och bra strykjärn helt enkelt!
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  12 dagar sedan
  Smidigt och lätthanterligt strykjärn, skönt grepp och fint glid över det man stryker.
  Otroligt bra att det stänger av sig om man glömt det själv.
  Det jag älskar är ångutsläppet som skall hjälpa till med vecken på traven!
  Hittar inge negativt med detta ångstrykjärn.
  Ett strykjärn att lita på helt enkelt!
 • Omdömet levereras av

  Ganska bra
  13 dagar sedan
  Ett okej strykjärn där sprayfunktionen fungerade helt suveränt, men puffandet var jag inte lika imponerad av. Fick trycka flera gånger innan det gav effekt.
  Järnet är lätt och glider bra när man stryker, både gardiner, lakan och skjortor i olika värdeskalor. Den håller jämn värme.
  Däremot var sladden enormt kort, fick stå precis bredvid uttaget för att kunna stryka över hela brädan.
  Annars ett helt fungerande strykjärn.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  13 dagar sedan
  En trolig ”topp” säljande produkt .
  Med dagens egenskaper man behöver för att utföra smidig och enkel strykning av kläder. Helt underbart strykjärn , vilken design.
  Strykjärnet inbjuder till en stund trevlig strykning och perfekt med att det går att stryka över all material..
  super nöjd..
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  16 dagar sedan
  Känns lätthanterligt och inte alls klumpigt, även om strykjärnet i sig inte är litet. Knappar osv är enkla att förstå ,likaså var man ska hälla i vatten. Känns skonsamt mot kläderna och inte alls som \"gammeldags\" strykjärn undertill! Skulle absolut rekomendera!
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  16 dagar sedan
  Jag är väldigt nöjd med detta strykjärn. Ångeffekten var kraftigare än vad jag hoppats på så kläderna blev släta på nolltid. Mycket bra att man även kan stryka hängandes kläder med ångfunktionen. Järnet värms upp snabbt och stängs av automatiskt om man inte använder det på en stund vilket vilket kan rädda en tankspridd mamma ibland. Helt enkelt ett kraftfullt, effektivt och smart strykjärn. Rekommenderas!!!
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  16 dagar sedan
  Ett superbra strykjärn som är lätt att hantera trots storleken.Känns stabilt och lätt att hålla i.Tydliga och enkla knappar.Bra värme som ger ett bra resultat.Ett plus för stor vattentank som är lätt att fylla på pga stor lucka. Ger bra ånga och bra spridning på vattenduschen.Supernöjd!
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  17 dagar sedan
  Är positivt överaskad av detta strykjärn då jag trodde det inte var så mycket mer än ett vanligt strykjärn. Ångförmågan har visat sig fungera utmärkt på klädesplagg jag tidigare inte vågat stryka. Strykjärnet är smidigt och jag gillar designen. Dock hade jag önskat ett sladdfritt sådant.