Apple iPhone SE 32GB

Apple iPhone SE 32GB

  • Skärmstorlek: 4 tum
  • Operativsystem: Apple iOS 12
  • 4G (LTE)
Rank 89 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla Apple Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Apple

Apple iPhone SE 32GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Skärmstorlek: 4 tum
  • Operativsystem: Apple iOS 12
  • 4G (LTE)
Apple

3.6 av 5 stjärnor

Baserat på 11 omdömen

Sorterat efter datum
2019-02-24
V
ViVoX(7 omdömen)
Rätt så nöjd för priset. Synd att man ej har så mycket frihet på en iPhone som man har på andra telefoner (t.ex lägga låtar utan att hålla på med dryga programmet itunes). Dör vid för kallt och varmt väder, därav 7/10 i betyg. Man kan då fan inte lyssna på musik när man cyklar till gymmet/jobbet under vintern och under kalla delen av hösten och våren. Skaffar mig troligen en Samsung innan vinter 2019 har jag bestämt mig i alla fall. Vill kunna ge betyg 10/10.
2018-12-29
ruva(152 omdömen)
Om man inte tänkt använda den som kameramobil så duger den: https://youtu.be/YtepaGYhg04 kameran är ju lika dålig som en Kinesisk Dodge 2016 för 700 kr. Då är det tur att man inte ska fota. Ville bara ha en liten mobil att ha på träningsrundor och eventuellt senare köpa en Apple Watch. Lite visset att EQ inte fungerar med annat än Itunes/Music och inte med Google Play music. Särskilt om man har AirPods behövs EQ. Blev lite förvånad att Airpods låter sämre än från min Androidmobil även från Apple Music men mina Sony BT (MX 2000) låter fantastiskt bra och matchar rätt bra fast Android har både LDAC och aptX. Men gadgets, nu fattar jag varför det alltid är strul med Android. Tillverkarna av tex Fitbit-klockor och DJI anpassar sin mjukvara till Apple och försöker sig sedan på att copy/paste till Android + laga med en extra funktion som BT-classic istället för att helt utveckla till Android. Its only work with IOS medan vi Androidare får svettas och skicka in buggrapporter till tillverkarna. Acceptabel blir mitt betyg för den här lilla lagom manicken gör det jag vill, förutom att jag kände mig tvungen att skaffa Apple Music, och bjuder inte på några överraskningar, varken positiva eller negativa.
2018-07-31
L
Linnea E(2 omdömen)
Fungerar bra!
2017-11-22
S
Spiderwebb021(23 omdömen)
Jobbtelefon. Bytte ut min Nexus 5:a till en iPhone SE. Kör sedan tidigare iPhone privat sedan många år och icloud-synkningen mellan enheterna är perfekt. Poängavdrag för att skärmstorleken är för liten för dagens användningsområden. Antingen så gillar man eller så gillar man inte iOS. Visst har Android sina fördelar om man ska knåpa. Men på en 4-tumsskärm så är det för mig viktigast att systemet/mjukvaran alltid fungerar och iOS på denna har aldrig krånglat.
2017-09-12
J
Js-jocke(11 omdömen)
Har en som jobb telefon Jag jämför med min privata oneplus 3 och jag tycker att iOS är tungrott,man är låst till motsatsen till frihet. skärmen har fantastisk dålig upplösning nu måste jag använda läsglasögon. Två skärnor går till batteriet som håller ca 2 dagar.
Sida 1