Philips Avance Collection HR3655

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hushållsmixer (65)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.78)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 dagar sedan
  Jag har nu testat maskinen i snart en månad och jag är så nöjd med den. Allt från tillbehören som take away behållarna till appen gillar jag grymt. Appen är fantastisk eftersom du ges förslag på recept och kan anta olika utmaningar, som exempelvis detox challenge. Appen har medfört att jag använt maskinen mer än vad jag troligen skulle gjort annars. Maskinen i sig är en stabil pjäs med sugproppar under som håller den stadigt mot ytan. Den har speciellt program för både iskross och smoothies. Iskrossningen har jag använt till för att bland annat göra Lemon granita. Maskinen är lätt att göra ren, bara häll i vatten och lite diskmedel och sätt igång den några sekunder, klart! 
 • Perfekt
  2 dagar sedan
  Uppdaterat: 2 dagar sedan
  jag bara älskar denna blendern, jag använder den nästan varje dag för mina smoothies då jag kan stoppa i vilken frusen frukt somhelst utan att det fastnar i bladen. en riktigt bra blender som är lätt att använda och man kan bestämma hastigheten själv. även lätt att rengöra och karaffen är stor så man kan göra 3-4 smoothies på en gång. 10 stjärnor!
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 2 dagar sedan
  Den här blendern är riktigt grym! Jag är så glad för den och ser fram emot ett långt liv tillsammans! Den möter alla mina behov på alla plan! Oavsett vilka råvaror du slänger i blir det romans! Det skulle vara isfunktionen som möjligt är lite seg men det är inget problem
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Inte testat blendern än till annat än smoothies och milkshakes.
  Valde denna modell för glasbehållaren samt de två extra glasen som är praktiska att ta med sig. Praktiskt med färdiga program för smoothies och iskross.
  Iskrossen går i pulserande takt. Medans smoothieläget ökar hastighet allt eftersom.

  Lätt att rengöra knivdelen, ingen risk att rester gömmer sig någonstans.

  Kraftfull och väldigt snabb hastighet, men den låter mycket jämfört med vad jag har haft tidigare. Men så är denna också betydligt kraftfullare.
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Blender som alltid ger gott resultat

  En kraftfull och bra blender som går att använda till smoothies och för matlagning som exempelvis jordnötssmör och pesto. Finfördelar allt och lämnar inte kvar små bitar som vissa andra gör. Känns gedigen och är lättanvänd och lätt att rengöra. Har inte haft den så länge, men har funkat bra hittills. Följer med en smidig slickepott att röra runt med som är fiffig då man kan röra genom locket utan risk för att nå bladen!

  Pros: Mångsidig, kraftfull, extra muggar att ta med, lätt att rengöra
  Cons: Låter mycket, som alla blenders iofs
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Den bästa mixern jag nånsin haft! Superenkel att använda och räcker med att trycka på någon av de förvalda programmen (tex smoothie eller iskross) så gör den sitt jobb direkt! Jag använder ofta de två små behållarna som kommer med, då de är superenkelt att mixa direkt i behållaren och sen ta med sig när man ska iväg! Extra plus är att den är enkel att rengöra också! Rekommenderar starkt!
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Fantastiskt bra mixer, en stabil pjäs med sugkoppar så den står stadigt. Jag gör smoothies dagligen med den och resultaten är riktigt bra. De medföljande mindre plastbehållarna är för mig den stora behållningen, mixar smoothies direkt i dem och tar med till jobbet.

  Några mindre synpunkter:
  - Öppningen i locket på de små behållarna är elipsformade och ganska breda, jag som har en normalstor mun har lite problem att dricka ur dom.
  - När jag kör med mycket frysta bär har mixern ibland svårt att mixa alla ingredienser, det kan vara fruktbitar kvar när mixern stannar. Kör en stund extra så löser det sig.
  - Ljudnivån är hög, inte onormalt för en köksmaskin men ändock högt och man riskerar att väcka andra i huset.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Rejäl och kraftfull mixer som gör smoothies utan klumpar vilket uppskattas av barnen! En smoothiefunktion gör att den stannar då drinken är färdig. Finns också en funktion för krossad i, perfekt för drinkar. Den stora kannan på 2 liter är fungerar mycket bra till soppor. De medföljande flaskorna tyckte jag kändes onödiga att få med i köpet. Snygg design på maskinen, vilket gör att jag gärna har en framme på köksbänken.