Philips Avance Collection HR3655

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hushållsmixer (58)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.35)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  5 dagar sedan
  Inte testat blendern än till annat än smoothies och milkshakes.
  Valde denna modell för glasbehållaren samt de två extra glasen som är praktiska att ta med sig. Praktiskt med färdiga program för smoothies och iskross.
  Iskrossen går i pulserande takt. Medans smoothieläget ökar hastighet allt eftersom.

  Lätt att rengöra knivdelen, ingen risk att rester gömmer sig någonstans.

  Kraftfull och väldigt snabb hastighet, men den låter mycket jämfört med vad jag har haft tidigare. Men så är denna också betydligt kraftfullare.
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Blender som alltid ger gott resultat

  En kraftfull och bra blender som går att använda till smoothies och för matlagning som exempelvis jordnötssmör och pesto. Finfördelar allt och lämnar inte kvar små bitar som vissa andra gör. Känns gedigen och är lättanvänd och lätt att rengöra. Har inte haft den så länge, men har funkat bra hittills. Följer med en smidig slickepott att röra runt med som är fiffig då man kan röra genom locket utan risk för att nå bladen!

  Pros: Mångsidig, kraftfull, extra muggar att ta med, lätt att rengöra
  Cons: Låter mycket, som alla blenders iofs
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Den bästa mixern jag nånsin haft! Superenkel att använda och räcker med att trycka på någon av de förvalda programmen (tex smoothie eller iskross) så gör den sitt jobb direkt! Jag använder ofta de två små behållarna som kommer med, då de är superenkelt att mixa direkt i behållaren och sen ta med sig när man ska iväg! Extra plus är att den är enkel att rengöra också! Rekommenderar starkt!
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  5 mån sedan
  Jag är väldigt nöjd med mixern.
  Den är lätt att använda och enkel att rengöra.

  Den mixar allt och det går snabbt! Inga klumpar.

  Perfekt att göra smoothies med medföljande glasbehållare. Glasbehållaren är tät och är perfekt att ha med sig i träningsväskan!

  En produkt som jag rekommenderar helt enkelt.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  5 mån sedan
  jag bara älskar denna blendern, jag använder den nästan varje dag för mina smoothies då jag kan stoppa i vilken frusen frukt somhelst utan att det fastnar i bladen. en riktigt bra blender som är lätt att använda och man kan bestämma hastigheten själv. även lätt att rengöra och karaffen är stor så man kan göra 3-4 smoothies på en gång. fem stjärnor!
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Fantastiskt bra mixer, en stabil pjäs med sugkoppar så den står stadigt. Jag gör smoothies dagligen med den och resultaten är riktigt bra. De medföljande mindre plastbehållarna är för mig den stora behållningen, mixar smoothies direkt i dem och tar med till jobbet.

  Några mindre synpunkter:
  - Öppningen i locket på de små behållarna är elipsformade och ganska breda, jag som har en normalstor mun har lite problem att dricka ur dom.
  - När jag kör med mycket frysta bär har mixern ibland svårt att mixa alla ingredienser, det kan vara fruktbitar kvar när mixern stannar. Kör en stund extra så löser det sig.
  - Ljudnivån är hög, inte onormalt för en köksmaskin men ändock högt och man riskerar att väcka andra i huset.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  6 mån sedan
  Jag har nu testat maskinen i snart en månad och jag är så nöjd med den. Allt från tillbehören som take away behållarna till appen gillar jag grymt. Appen är fantastisk eftersom du ges förslag på recept och kan anta olika utmaningar, som exempelvis detox challenge. Appen har medfört att jag använt maskinen mer än vad jag troligen skulle gjort annars. Maskinen i sig är en stabil pjäs med sugproppar under som håller den stadigt mot ytan. Den har speciellt program för både iskross och smoothies. Iskrossningen har jag använt till för att bland annat göra Lemon granita. Maskinen är lätt att göra ren, bara häll i vatten och lite diskmedel och sätt igång den några sekunder, klart!
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Rejäl och kraftfull mixer som gör smoothies utan klumpar vilket uppskattas av barnen! En smoothiefunktion gör att den stannar då drinken är färdig. Finns också en funktion för krossad i, perfekt för drinkar. Den stora kannan på 2 liter är fungerar mycket bra till soppor. De medföljande flaskorna tyckte jag kändes onödiga att få med i köpet. Snygg design på maskinen, vilket gör att jag gärna har en framme på köksbänken.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  6 mån sedan
  Med denna hemma har det blivit mycket smoothies! Båda jag och mina barn använder den flera gånger i veckan. Enkel att använda samt att rengöra. Gillar att den står stabilt med sugkloclrona under, att den går att göra smoothies direkt i en \"to go\" behållare är perfekt på morgonen!
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  6 mån sedan
  Den här produkten var toppen! Den är väldigt lätt använd, den är snabb och resultatet blir lika bra varje gång. De två take away glasen man får med är riktigt bra också då man kan mixa direkt i dom. Den är lätt att diska och skölja av. Designen är stilren.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  6 mån sedan
  Jag är mycket nöjd med denna mixerna, både utseendemässigt samt prestationen från den. Jag är även väldigt imponerad av kapaciteten den har. Fungerade utmärkt för att göra eget mandelsmör, smoothies men även en frozen Margarita. Kan starkt rekommendera den.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  6 mån sedan
  Supersmidig, snygg och bra prestanda.
  Fullkomligt älskar denna blender! Designen, prestandan samt hur enkel den är att förstå. Pricken över i:et är att man även får med 2 st glasbehållare som är grymt för mig som älskar att göra smoothies på morgonen som jag kan ta med till jobbet.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  6 mån sedan
  Väldigt stark och snabb mixer som helt klart levererar. Vi ser fram emot att ha egen mandelmassa och jordnötssmör numera. Den är lättanvänd och lätt att tvätta, enda jag kan säga som är negativt är att den är tung. Hoppas den håller sig lika stark framöver
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  6 mån sedan
  Väldigt orentlig och välfungerande maskin! Känns riktigt rejäl. De två smoothie muggarna som följer med är super, mindre disk och bra storlek. Liten heads up då Knivarna satt väldigt hårt fast vid leverans vilket resulterade i lite blodsvite och man kan råka skruva av muggen uppochner om man inte är försiktig.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  6 mån sedan
  En jättebra mixer som jag verkligen rekommenderar! Anpassar sig och stänger av själv när smoothien är klar. Klarar av stora frysta frukter tex jordgubbar. Ett minus är att den låter ganska högt men det är nog svårt att undgå. Ändå väldigt nöjd med denna!
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  6 mån sedan
  Väldigt imponerad över kapaciteten på denna Blender. Jag har sen tidigare en råsafts centrifug och denna blender är minst lika bra, dock blir allt fruktkött kvar när man kör det i blendern medans i centifugen blir det juice.

  Sen att man kan välja att få det i \"chunky bites\" eller puréliknande är toppen.