Aarke Carbonator

Aarke Carbonator

  • Färg/material: Vit, Rostfri/krom, Svart, Silver
  • Antal flaskor: 1 st
  • Liter per gaspatron: 60 liter
Jämför pris på alla Aarke Kolsyremaskiner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

Aarke Carbonator

  • Färg/material: Vit, Rostfri/krom, Svart, Silver
  • Antal flaskor: 1 st
  • Liter per gaspatron: 60 liter
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

3.9 av 5 stjärnor

Baserat på 5 omdömen

Sorterat efter datum
2018-12-21
W
Witzansky(6 omdömen)
Har aldrig någonsin fått tag på en bättre kolsyremaskin. Har aldrig heller sett en snyggare.
2018-06-05
Oakenborn(2 omdömen)
Anledningen till att den inte får 10 är att det känns gammalt att behöva skruva i flaskan flera varv för att kolsyra samt att det lätt blir spill i spillskålen om man råkar gå några mm över max strecket på flaskan. Men annars är det en snygg och stabil skapelse. Passar perfekt i köket.
2017-11-16
m
mha42(26 omdömen)
Bra tyngd och ser sjukt snygg ut. Därför man betalar 1200 mer än en plastig version. :-) OBS så finns det fortsatt vissa plastdetaljer på den. Spaken för att kolsyra känns inte som den är solid metall. Men över lag väldigt snygg. Dämpade fötter som gör att den även står stadigt och inte glider runt. Några intryck: - SodaStreamer-flaskor passar med denna modell. Du kan återanvända gamla flaskor. Detta fick jag göra en del research för att hitta i en användarkommentar på Amazon. Det var mitt störta frågetecken. - Flaskorna fästes något segt. Känns inte lika smidig att skruva i/ur som en SodaStream. Men originalflaskan känns likadan. - Fick testa tre gånger för att skruva i patronen. Den ville inte gänga i. Men efter lite lirkande gick det utmärkt. - Bra möjlighet att kolsyra innehållet mer utan att lätta på trycket vilket sparar på gas genom att inte dra upp kolsyrespaken hela vägen. - Skönt att kunna skruva i/ur kolsyrepatrunen underifrån utan att behöva öppna någon lucka eller hölje. Slutresultatet är identiskt med en plastig SodaStreamer. Den enda övervägningen är hurvida jag skulle köpa en DrinkMate carbonator som kan kolsyra allt, inte bara vatten. Den pallar med vin, mjölk, alkohol you name it. :-) Verkar rätt cool. Men absolut inte lika snygg. https://www.amazon.co.uk/Carbonator-Machine-carbonating-cylinder-SodaStream/dp/B01EDNNGKK/ Ska ni bara ha vatten så är valet självklart. :-) Den får inte full pott pga pris och de små obekvämligheterna om att fästa flaskor och patron. Dock är det överkomligt.
2017-06-19
M
MrFoodie(1 omdöme)
Köpte produkten (den i stål) på Kitchentime för några månader sedan och måste säga att jag är riktigt nöjd. Den är mycket mindre och nättare än den jag hade innan. Gillar verkligen spaken, som gör den smidig att använda. Men det bästa är att den är så snygg i köket!
2017-06-18
m
mcah(1 omdöme)
Lämnar ett omdöme baserat på kvalitetsintryck vid uppackning av silvermodellen köpt från NetonNet: Första intryck är överlag bra. Ingen hejdundrande wowkänsla men slår som förväntat lätt de plastiga sodastreamers vi haft genom åren (som också kostat ca halva priset av denna). Några synpunkter: Enheten står på 5 gummifötter med den femte i centrum av den bakre delen; enheten kan vicka något vid hantering (användande av kolsyrespaken samt i-och urgängning av flaska) i vart fall när inte någon kolsyrepatron är monterad. Spillbrickan (metall) kan gärna rassla vid vickande eller i/utskrivning av flaska då det inte finns någon gummipackning i droppskålen som brickan ligger mot (kunde heller inte se några självhäftande gummifötter bland materialet att fästa i droppskålen som brickan ligger mot). Mitt intryck är att basen inte tillräckligt tung/stabil för att ligga helt stilla vid min hantering. Fullt möjligt att monterad kolsyrepatron avhjälper detta. Att fästa egna gummifötter skulle inte vara något problem vad jag kan se. Metallcylinderns övre del vill gärna röra sig något (flexar) vid i-och utskrivning av flaska eller mer än ett mjukt användande av kolsyrespaken. Detta på grund av att cylindern består av två delar (se produktbild) som inte är helt stumt fästa till varandra. Obs; som ovan: jag skruvade aldrig i någon kolsyrepatron - det är möjligt att detta skulle styva till de två delarna något då patronen gängas fast i den mindre cylinderdelen och ev. får stöd av patronen mot den nedre delen.
Sida 1