Garmin Zumo 660 (Europa)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Garmin GPS-navigatorer (184)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  7 år sedan
  Använde denna tillsammans med mitt Scala Q2 headset. En titt i manualen gör det enkelt att para GPS med headset via Bluetooth vilket fungerade klanderfritt.

  Det jag irriterade mig med gällande navigeringen var att den var relativt slö att upp kartan, vilket även inkluderar att zooma ut/in och rotera. Snurrade man runt i staden hängde den inte riktigt med. Den var även alldeles för sen med att ropa ut köranvisningar. Ibland tjoade den när man redan var i svängen. På landsväg fungerar den däremot ok.

  MP3 spelaren är grundläggande men fungerar bra. Tillsammans med Scala headset får man dock bara mono över Bluetooth. Kör man istället med kabel får man stereo, men då blir ljudnivån så låg att det är omöjligt att höra något (KTM 990 Supermoto med hörselproppar i öronen).

  Telefoni-delen fungerade katastrofalt dåligt. Tillsammans med min Nokia kunde man ibland höra ringsignalen, lyfte man på luren så låste sig hela GPS-enheten. Ibland kunde man ringa ut, men när man lade på så låste den sig igen. Den korta tiden man kunde prata var ljudet med Scala över Bluetooth mycket bra och mottagaren kunde inte avgöra att man satt på en MC i 90 knyck. Lyckades heller inte para den med HTC Legend med Android 2.1, fungerade inte alls.

  Displayen är helt ok och läslig i alla situationer med undantag från direkt solljus som kommer över axeln. Medföljande MC-fäste fungerade även det utmärkt och det var inga problem att koppla in elen på min KTM.

  TMC saknas om man monterar den på MC då mottagaren sitter på en speciell bilkabel man måste köpa separat. Svagt tycker jag.

  I det stora hela känns enheten OK, så länge man inte använder telefonin. I förhållande till priset känns den dock inte värd pengarna.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Har haft en TomTom Rider V.2 innan jag köpte Garmin Zumo 660. Skillnaden är ungefär som att jämföra en Lada och en Ferrari. Jag tyckte TomTom var bra innan jag provade den nya Garmin som kan allt som TomTom kan fast mycket bättre och har många fler funktioner. Om man dessutom köper till Garmins "nüMaps Lifetime" för ca: 1000kr så har man fyra kartuppdateringar om året så länge ens GPS fungerar. Anledningen till att jag inte gav fullt betyg är för att det säkert finns något som fattas eller kunde fungera bättre men jag vet inte vad det kunde vara. :-)
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Korrektiv till den tidigare diskussionen om Puffy Pirate:
  Scala Rider är förmodligen orsaken till din mono reproduktion, eftersom jag hade nu skala ryttare och Q4 660LM flera säsonger och har kristallklart ljud som du kan drömma om 100 km / t :) IN STEREO!
  Har aldrig haft problem med funktionen i iPhone, alltid fungerat bra med Samsung, LG och HTC, och även NOKIA 85 i sin tid. Lätt att komma till telefonen direkt på displayen, men kan också köras med Scala Rider enhet. Fantastiskt ljud.
  När det gäller MP3-avsnitt är också mycket bra, men det är naturligtvis beroende har monterade högtalare i hjälmen alltid rätt för att undvika ljudläckage från utsidan och träffa rätt öra. Att gå långt för att överträffa denna kombination. Ny scala rider komma, men kommer att nöja mig med den aktuella versionen tills vidare efter en perfekt sorglig version av en RDS-radio, men presisrer att här talar vi om Cardo enhet. MP3-spelaren är ovärderlig i "Road Trip" där man kan välja bort de flesta av exhaustlyden i utbyte mot musik eller ljudböcker - eller vice vesra. Enkel karta regelbunden 2-D eller "3-D". Kartorna är enkla - ja, tack och lov, men du har 3 nivå möjligheter att fylla kvoten på skärmen detaljer / information. Enkla informativa kartbilder är bättre en påkostad grafik rikedom som det bör finnas "något att sitta och stirra på imponatorgrafikk". Update Software har förbättrats på senare tid, men det krävs mer än tid. Några magra info om minneschip behov som kan uppstå under uppdateringar. Har haft några fall av tidigare uppdateringar (även med Zumo 550 modell ...) att det har skett någon sabotage med uppdateringen på grund av mycket dåliga instruktioner på de nordiska och engelska språket för en del absolut nödvändig info.

  Det går inte att ta reda på vad som är max sd kapacitet och min / max hastighetskodex minneschip är tillrådligt nuvarande modellen, men är väl någonstans .... Att de nya modellerna har vissa brister i förhållande till 660'n, vilket gör det ett relativt enkelt beslut att köpa 660 igen nu, även om modellen är nu ca 5 år. Jag har nu gjort sedan jag sålde min BMW komplett med den gamla och uppdaterade 660LM redan bifogas.

  Vet att jag inte kommer att ångra det eftersom det är odiskutabelt så gott som en "Rolls-Royce" mc-utomhus GPS - och nu med mycket bättre SW tillgänglig via Garmins Express Update Service. Ett måste köpa medan det fortfarande existerar. Ignorera den något stela priset på en sådan gammal, men säkert ambulatorisk version av det nya verktyget är det :)