Electrolux EG20W100 1000W (200x1280)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Electrolux Element (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Stor besvikelse, undvik alla paneler i denna serie. Trodde inte att Electrolux skulle sätta sin logga på en så pass undermålig design.

  Vad är då problemen?
  Uselt: ett ljudligt relä i termostaten, klickar så högt att det inte går att ha i ett tyst hem. Absolut inte i ett sovrum.
  Dåligt: Både belyst strömbrytare och en lysdiod på kontrollpanelen. När du har "mysbelysning" eller mörkt så lyser dessa upp och drar det till sig blicken (vilket man ju vill undvika).
  Mindre bra: Dålig design på väggfästet. Allmänt klent för den avlånga panelen, gör att den inte sitter helt vinkelrätt. Lätt att skada plåten på panelens baksida.

  Sammantaget så smälter elementet inte in i en hemmiljö. I produktbeskrivningen står det "ren minimalistisk design framtagen för att smälta in i alla moderna hem". Detta stämmer endast avseende panelens utseende när den är avstängd.

  Kommer tyvärr att kasta ut de jag har köpt, ta förlusten och köpa nya av andra märken. Jävligt irriterande när man har borrat och monterat i nyrenoverade väggar.

  Köpte dem för 799:- på tretti.se när det vara kampanj, borde ha anat oråd. Lider med dem som betalat fullpris.

  Tillägg 1: konstant knäppande när värmen är på, både från relä och från spänningar i själva konstruktionen.

  Tillägg 2: När man trodde att det inte kan bli sämre: elektroniken stänger av sig vid strömavbrott och går inte igång när strömmen kommer tillbaka.

  Electrolux, ta bort denna modellserie från marknaden!