Sony Xperia XZ Premium G8141

Sony Xperia XZ Premium G8141

 • Skärmstorlek: 5.5 tum
 • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
 • 4G (LTE)
Rank 230 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla Sony Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony Xperia XZ Premium G8141

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Skärmstorlek: 5.5 tum
 • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
 • 4G (LTE)

4.3 av 5 stjärnor

Baserat på 20 omdömen

Sorterat efter datum
2017-11-20
  d
  dejjemonnen(2 omdömen)
  Får toppbetyg innan senaste systemuppdateringen då den tappar anslutning till nätet så man varken kan ringa eller skicka meddelande. Hoppas på buggfix snarast! Nu får jag hålla kvar vid min trotjänare Galaxy S6 mintcondition anno 2015..
  2017-09-21
   n
   nin1975(8 omdömen)
   Alltså, ljudet är I en klass för sig. Jag hade Z5 premium innan, men ojoj vilken förbättrad ljudupplevelse! Den inbyggda. DAC:en är otroligt bra! Mina Magnat 980 lurar har aldrig spelat så bra! Även lite sämre lurar lyfts till nya höjder. (en DAC är omvandling från digital till analog, för bluetooth fantaster skickar den mer audiodata än normalt). Kameran är också riktigt bra. Gränssnittet är rappt. Sony gör rätt i att börja ta bort egna appar och satsar på hårdvaran (tvsideview och trackid är borta numera) 4k rullar på fint. Detta är telefonen z5 borde varit.
   2017-08-18
    Blazter(294 omdömen)
    Har haft min i lite över två månader nu och måste säga att det är en grym mobiltelefon! Robust med grym skärm! Gillar även att Sony har en bra mjukvaruinstallation utan för mycket lullull.
    2017-08-10
     S
     Sinless(16 omdömen)
     Efter en simtur med min gamla Z5 så blev det att köpa ny telefon, och då blev det senaste Sony XZ, då jag är märket trogen sen många år, stod i valet och kvalet mellan denna och Oneplus 5. Efter en dryg veckas användning är jag mycket nöjd. Mobilen andas snabbhet och kvalitet, allt jag hittills gjort har gått mycket smidigt och allt går med blixtens hastighet. Extra Positivt +batteritiden, håller hela dagen med flitigt användande, behöver inte extraladda under dagen +ljudkvaliteten, både via Bluetooth och 3,5mm + skärmen, överlägsen allt annat jag sett + fingeravtryckssensorn Lite negativt - storleken, ökningen från 5,2 till 5,5 kändes faktiskt rejält när man som jag kör med plånboksfodral - väldigt lågt ljus kvällstid om man kör med ljusstyrka baserat på omgivning, hoppas det skruvas upp lite vid uppdaterimg framöver Köp så det skriker om det, släng ut äppelskruttar och annat och köp en grym telefon!
     2017-07-18
      W
      Warpie(47 omdömen)
      Omdöme efter någon veckas användande. +Kameran. Hanterar mörker på ett imponerande vis och slowmotion videos i i 120 fps blir väldigt bra. +Skärmen Riktigt vass +Ljud i hörlurar. +Fingervtrycksläsaren. Skönt att ha den på sidan och den registrar nästan alltid. -Batteriet Lämnar mer att önska. Att ha den en hel dag, med lite tyngre användande, funkar inte utan att ladda på. -Laddtid Tar längre tid att ladda än sina konkurrenter. -Bloat som inte går att inaktivera.
      Sida 2