Huawei P10 Plus Dual SIM 128GB

Huawei P10 Plus Dual SIM 128GB

 • Operativsystem: Android 7.0 (Nougat)
 • Skärmstorlek: 5.5 tum
 • 4G (LTE)
Rank 276 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla Huawei Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Huawei P10 Plus Dual SIM 128GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

4.3 av 5 stjärnor

Baserat på 9 omdömen

Sorterat efter datum
2018-01-13
Redigerades 2018-03-21
  T
  Thorped(10 omdömen)
  Sämsta mobilen jag någonsin ägt! Så jävla usel så jag har lust att såga den i småbitar. Får väl börja med det positiva.... Plus + Riktigt bra skärm + Fingeravtrycksläsaren är toksnabb Minus - Ljudkortet tillåter väldigt låg maxvolym, extremt låg! - Kamerorna speciellt främre har en tendens att blur'a till det och bli väldigt suddig - Skärmen är inte speciellt reptålig - Batteritiden är dålig och tar lång tid att ladda - Trots stark hårdvara är mobilen ofta seg och laggar - Den inbyggda ordlistan byter ut rätt ord mot fel och lägger till versaler mitt i meningar - Har ännu inte lyckats stänga av "swipa upp för google" mycket störande - Enknappsfunktionen som fingeravtrycksläsaren har fungerar väldigt dåligt - Väldigt svag touch i handskläge - Väldigt begränsat med inställningar och dåligt sorterat Som ni hör är mjukvaran en katastrof. Köp något bättre och billigare! Har ägt min i ca ett kvartal.
  2018-01-13
  Redigerades 2018-01-16
   M
   Mitropa(11 omdömen)
   Vilken telefon för pengarna! Har haft den i en månad nu och bara älskar den. Kameran och alla dess manuella inställningar är en fröjd att använda. Hade tidigare LG G3 som jag uppskattat och kameran är den del som varit sämst. Det är som natt och dag. Jag är en riktig Råd&Rönare som läser och testar saker nästan löjligt mycket innan jag bestämmer mig. P10 Plus är ett formidabelt mästerverk och jag skulle tom kunnat betalat mer för den (gav 6 000 SEK). Jag har svårt att förstå (Thorped) som gav telefon ett medelbra betyg enbart för att personen har svårt att uppskatta ljudet i telefonen. Intresserad av att få veta vilken/vilka telefoner personen jämför med.
   2017-12-30
    M
    Mitso83(1 omdöme)
    Har haft Iphone tidigare men ville testa något nytt. Jag säger bara fan vad bra denna telefon är! Jag betalade 4500sek på Tele 2, och det är hälften av vad en Iphone 8 plus kostar. Det som fick mig att tveka lite var att den tydligen inte ska ha oleophobic coating på skärmen. Det sitter istället ett skärmskydd på telefonen från fabrik som jag trodde skulle störa mig. Men nu när jag haft telefonen i några dagar är det inget jag tänker på. Enligt vissa forum ska det vara Coating på skärmen om man köper telefonen nu, men inget jag kan bekräfta. Personligen är jag inte mycket för skärmskydd men om man nu vill ha det så kan man köpa ett heltäckande i glas som då kommer ha oleophobic coating, Problem solved:) Plus+ *Supersnabb *Sjukt snygg *Superbra Kamera *Väldigt detaljrik och bra skärm *Batteritid *Många bra funktioner *Stereohögtalare *Hörlursuttag *Väldigt snabb fingeravtryckssensor. *mm mm mm.... Minus- *Den är inte vattentålig (men vad kan man begära när den kostar hälften av vad en Iphone kostar?) Sammanfattningsvis så för detta pris så finns det inget bättre.
    2017-12-07
     W
     Weeble(5 omdömen)
     Jag har använt både Apple-telefoner och diverse Android-telefoner och detta är verkligen en fullträff. Dubbla simkort, fantastiskt bra prestanda avseeende skärm, respons och batteritid. Kameran är helt fenomenal och möjligheten att ändra skärpedjup i efterhand gör att systemkameran åker fram allt mer sällan. Stort plus för Quick-charge! Hade de bara haft fingeravtrycksläsaren på baksidan som på Honor 8 (som jag bytte ifrån) hade 10-poängaren varit ett faktum.
     2017-12-01
      r
      rampat(29 omdömen)
      Mycket nöjd med denna mobil.
      Sida 1