LG G6 H870 32GB

LG G6 H870 32GB

  • Skärmstorlek: 5.7 tum
  • Operativsystem: Android 8.0 (Oreo)
  • 4G (LTE)
Rank 122 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla LG Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
LG

LG G6 H870 32GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Skärmstorlek: 5.7 tum
  • Operativsystem: Android 8.0 (Oreo)
  • 4G (LTE)
LG

3.8 av 5 stjärnor

Baserat på 39 omdömen

Sorterat efter datum
2017-08-31
Redigerades 2019-05-11
dencre(32 omdömen)
Har nu haft denna i 6 veckor. Jag köpte en H870DS på eBay för ca 3800kr inkl snabbfrakt. + Skärmen (inte böjd, högupplöst, 18:9, fina färger) + Byggkvaliteten + Fått tre uppdateringar under dessa 6 veckor - Kvar på Android 8.0 (ingen jättegrej. 9.0 kommer dessutom) - Always-on-Display drar en hel del batteri - Kamera (katastrofalt dålig i lågt ljus) - Går inte att låsa upp bootloadern på min modell. Går dock på den svenska! - Känsligt kameraglas. Repas lätt. - Batteriet (eller egentligen skärmen som drar mycket ström) Sammanfattningsvis är jag nöjd, speciellt med tanke på priset. Löjligt billig! :) Tänk på att många personer och t.o.m. recencenter skriver att den är vattentät vilket den inte är. Den är vattenresistent.
2019-02-09
F
Fräddä(63 omdömen)
Utmärkt telefon som känns välbyggd och har bra batteritid, skärm och kamera. Prestandan räcker gott för "vardaglig" användning. Jag kan faktiskt inte komma på några saker jag stör mig på, vilket jag anser är ett bra betyg.
2019-02-07
e
el_chema(10 omdömen)
Bra mobil för pengen. Rekommenderas Mina senaste var Samsung galaxy s8 och lg g7 Blev tyvärr av med de.. Känner inte för och lägga mycket på mobiler längre utan jag provar de som finns ute för en rimlig peng. Denna är och känns bättre än s8 lätt. De enda som va bra på Samsung Var skärmen men de var allt.. G7 va grym. Men kändes också tyvärr lite för ömtålig.., så denna duger lätt känns mycket mera stabil på alla sätt... Jag gillar mer lg, Motorola , onpleus . Men aldrig äpplet, Samsung.,.. Its just the brand u pay for..,
2019-01-20
h
hopp(8 omdömen)
Toppen. Inte lika häftig som G7 o S9. Men fungerar lika bra.
2018-12-31
J
JE3519(61 omdömen)
En mycket prisvärd mobil. Jag har ägt ett stort antal mobiler av de flesta märken de senaste åren, och denna är lite av en favorit. Plus: - För priset den säljs nu så är det ett olagbart prestanda/prisförhållande. - Vatten och stöttålig - Riktigt bra skärm - tillräckligt snabb för 98% av användarskaran - Perfekt form på skärmen som tillåter skärmskydd utan problem. Inga böjda skärmkanter. - Mycket bra och praktisk storlek och formfaktor - Kamera som kan prestera riktigt bra under de flesta förhållanden. Med Gcam installerad blir bilderna över förväntan även för en inbiten G4-ägare. - Ok batteritid. Räcker för en normalanvändare hela dagen ut, med råge. Minus: - Ingen notifierings-LED, kan visserligen se notifieringar via "always on display", men om man inte vill ha den så måste man förlita sig på repeterande ljudsignaler - Kameralinsen sticker inte ut en mm utan är helt slät med baksidan. Hur kan detta vara ett minus kan man fråga sig? Jo, om kan inte har ett skyddande skal på baksidan så kan kameraglaset repas om man lägger mobilen på ett hårt underlag.
Sida 1