Epson EcoTank ET-2650

Epson EcoTank ET-2650

 • Skrivartyp: Bläckstråleskrivare
 • Färgutskrift
 • Gränssnitt: USB, Bluetooth, Nätverk (RJ45), Trådlöst nätverk
Jämför pris på alla Epson Multifunktionsskrivare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Epson EcoTank ET-2650

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Skrivartyp: Bläckstråleskrivare
 • Färgutskrift
 • Gränssnitt: USB, Bluetooth, Nätverk (RJ45), Trådlöst nätverk

3.9 av 5 stjärnor

Baserat på 12 omdömen

Sorterat efter datum
2019-07-06
  Icefredda(9 omdömen)
  Tycker man får rengöra ofta och flera gånger för att få den skriva ut bra utskrifter. Vet inte om det är så med alla skrivare? Men jag tycker inte att jag skrivit ut så mycket. Och nu sitter jag o gör rent för andra gången. funderar köpa laser eller led skrivare istället.
  2019-04-06
   x
   xb271hu(2 omdömen)
   Helt klart prisvärd och bra skrivare men stor bläcktank som inte heller kostar massor att fylla på. Som alltid när det gäller bläck på vanligt papper så blir inte bilder/färger lika bra som på en färglaser från kopieringsbutiken. Men denna skrivare gör inte dåligs utskrifter (som bläckskrivare gjorde för 5 år sedan) utan materialet den producerar är bra. Jag köpte den med 500 kr cash-back, så den var nästan gratis. :-)
   2018-11-17
    e
    evaluator(3 omdömen)
    Har använt den i snart ett år och skrivit ut ungefär 400 sidor. Nivån på bläcket har knappt rört sig, så det är väldigt billiga utskrifter. Används mest till barnen som skriver ut bilder, mandala och saker de vill färglägga. Utskriftskvaliten uppfyller deras krav. Däremot så har jag behövt rengöra bläckhuvudet eftersom det inbyggda rengöringsprogrammet inte kunde klara av det (körde det nog 10 gånger). Kan ju bero på att vi inte använder skrivaren så ofta. Hittade en guide på youtube hur man rengör bläckhuvudet som jag följde: https://www.youtube.com/watch?v=xDQAHqA-ssE istället för ammoniak använde jag vanlig 12% ättiksprit (kanske hade funkat lika bra med vatten). Hade tänkt att använda den med google cloud print, men det har funkat lite skakigt och använder oftast alternativet airprint istället (på min mac). Skanningsfunktionen har jag använt för att skriva ut en kopia, men inte orkat ta reda på hur man ska göra ifall jag istället vill spara skanningen som exempelvis pdf. Användarvänligheten kunde alltså vara bättre, men sett till kostnaden för utskrifter är den nog svårt att slå.
    2018-11-12
     Widescreener(8 omdömen)
     Så här långt gör den vad den ska. Lite seg uppstart och den saknar pappersmagasin. Men känns bra att inte lägga upp 6-700 spänn för patroner varannan månad.
     2018-09-30
      K
      Kosika(41 omdömen)
      Köpte denna för att slippa lägga så mycket pengar på patroner. Var inne på en Laser skrivare men kom fram till att denna var billigare per sida. Första exemplaret dog skärmen på under uppstart, men fick ut en ny utan större problem. Funkar bra att skriva ut vanlig text med, klarar dock inte dubbelsidiga utskrifter, det är det jag saknar mest också. Har testat några bilder på vanligt papper men dom har inte blivit särskilt bra, bleka färger och ränder. Men har inte testat på riktigt papper eller med andra inställningar. Den tar väldigt lång tid på sig att starta och köra igång en utskrift. Ett par minuter från att man tryckt på ON. Den är uppkopplad på WIFI så den måste koppla upp sig osv. Scanning är bäst att hantera via dator, då man inte kan scanna nästa sida via skrivaren mm. Summa: Bra om du vill skriva ut mycket text billigt. Mindre bra i användarvänlighet. Komihåg att pappers magasinet pekar uppåt på baksidan
      Sida 1