Creative Outlier Sports

Creative Outlier Sports

  • Hörlursdesign: In-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
Rank 262 i Hörlurar
Jämför pris på alla Creative Hörlurar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Creative Outlier Sports

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Hörlursdesign: In-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)

3.2 av 5 stjärnor

Baserat på 22 omdömen

Sorterat efter datum
2019-02-17
Benedict(41 omdömen)
Har använt dessa hörlurar i ett par månader nu och kan inte i nuläget rekommendera dem. Dessa fungerar inte bra med Android-mobiler. 1. Om du inte lyssnar på någon musik eller annat så stängs kopplingen mellan din telefon och hörlurarna av inom 15-30 sekunder. Du måste aktivt sätta på hörlurarna varje gång du måste använda dem. Den tappar alltså kontakten efter 15-30 sekunders inaktivitet. Så att använda dem som headset går inte. 2. Volymen sänks automatiskt efter varje gång de stängs av. 3. man kan inte styra mobilens volym , utan det är enbart hörlurarna som man ändrar. Detta gör att volymnivån begränsas ganska kraftigt. 4. Batteriet håller inte länge, trots att hörlurarna stänger av bluetooth-kopplingen till telefonen automatiskt inom 15-30 sekunder. 5. Hörlurarna blinkar ganska med ett ganska agressivt blått ljus när du har den på, oavsett om de är kopplade mot mobil eller ej. Om de är kopplade mot mobil blinkar dem mer frenetiskt. Om man befinner sig i ett mörkt rum, exempelvis i sängen och vilar så störs man ganska rejält av dessa. 6. Om du har en mössa på dig som täcker hörlurarna skapas ett obehagligt och obekvämt tryck mot öronen.
2019-02-11
F
ForestGump(20 omdömen)
Jag var ganska nöjd med dessa lurar men nu har de lagt av så jag får tyvärr dra ner på betyget. Plus: bra ljud mycket bas, sitter bra i örat. Enkel ladda och batteriet varar länge. Lätta ta med överallt. Minus: är inte så tåliga. Jag har användt mina till gymträning och nu har de lagt av.
2018-11-10
u
unketknyte(3 omdömen)
+ Ljudkvalitén är bra + Priset är ok - Sitter dåligt i mina öron, svårt att få dom i rätt position, åker ofta ur - Knapparna funkar inte som väntat, dubbeltryck byter inte låt utan ringer senast uppringda
2017-06-15
Redigerades 2018-08-15
m
mrt85(1 omdöme)
Har använt dem till vardags när jag åker tåg eller går promenader. Även vid träning, löpträning 5-10km. Har fungerat mycket bra. Den lilla klämman som följer med gör att de inte fladdrar omkring och är ivägen. Enkelt att gömma undan mobilen och byta låt via headsetet. Fungerar även bra att ta telefonsamtal via micen. Efter 3 månaders användning började de hänga sig: https://www.youtube.com/watch?v=M4L2qnSa2Cs https://www.youtube.com/watch?v=ba1bCoAT-58 Men som sagt, under tiden de fungerade så fungerade de också väldigt bra! Edit: Har nu haft dem i 1.5 år. Har haft 2st och båda gått sönder efter att jag haft dem på mig i regn. Men jag kommer fortsätta använda ett 3:e par. De har lång batteritid och bra ljud. Dock undvika regn den här gången!
2017-10-07
Redigerades 2018-05-28
ArashJ(86 omdömen)
Har nu använt dessa hörlurar varje dag i ett halvt år och är ganska nöjd. Ljudet är riktigt bra och ljud utifrån dämpas helt ok. Väldigt bekväma att ha på sig och de största vingarna håller de på plats. Det är 3 olika storlekar på pluggen samt vingarna och gillar man inte vingarna finns det en vinglös lösning. Den midnattsblåa färgen är lika snygg som svart och kontrollknapparna och LED-indikatorn är tydliga. Batteritiden är fantastisk och de är enkla och snabba att ladda genom den korta USB-sladden. Mottagning och räckvidden är bra men tyvärr blir ljudet hackigt när vissa saker är mellan telefonen och lurarna. Förövrigt hade önskat att den blinkande dioden var lite mer diskret, den platta sladden mellan lurarna ytterligare mjuk och (ett extra batteri som) motvikt på andra sidan. + Bra ljud + Bra batteritid + Bekväma + Snygga + 3 par plugg/vingar + Förvaringsdosa - Mottagning - Sitter inte bra nog
Sida 1