LG OLED65B7V

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG TV (333)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.77)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Uppdatering 25/9: Får dra ner betyget lite eftersom mitt exemplar har en gul tint på vänstersidan som är ca 7-8 cm bred, funderar på att få den utbytt. Hade samma fenomen på min gamla B6 men mer påtagligt där. Kan vara lite störande om man till exempel kollar på fotboll eller hockey eller något annat som har en enfärgad bakgrund. Banding däremot är nästan helt borta på TVn efter drygt 200h, mycket bättre än när den var ny och går inte att se i material ens om man kollar efter det så mycket bra där.

  Originalomdöme: Bytte från en 65B6V till 65B7V och det är svårt att se några direkta svagheter på den här TVn, framför allt så är problemet med vignetting från B6 löst (eller så hade jag tur med min) och ljusstyrkan är bättre, vitt ser vitt ut.

  Fortfarande svag banding på alla 2017-års OLED oavsett märke då alla använder sig av LGs paneler men det syns i stort sett endast på testmaterial nära svart, inget jag reagerar på vid vanlig användning. Youtube-appen har nu stöd för HDR, funkade inte på B6. WebOS ser i stort sett likadant ut. Ska numera stöda pass through av Dolby Atmos från TV till receiver men har inte testat, behöver en nyare receiver först.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Efter ha fått skicka tillbaka en 65b6 pga banding så valde jag att köpa en b7 istället. Skillnaderna mellan dessa är inte så jättestor. Mitt nya ex lider fortfarande av banding i mörka scener, men linjerna är mycket ”mjukare” än på min förra b6. Det bör påpekas att det är högst individuellt oavsett modell.

  B7 har bättre hantering av ljusa partier tycker jag. Man ser detaljer i ljusa partier, något som b6 inte var så bra på.

  Annars så är bilden löjligt bra. Total svärta och extrema detaljer. Mata den med 4K HDR så är det en fröjd för ögat.

  Första du bör göra är att stänga av alla så kallade ”förbättringar”. TrueMotion är det första man stänger av, resten är tycke och smak.
 • Alla omdömen

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  8 dagar sedan
  Grym TV. Jag gick från en Panasonic Viera TH-46PZ85 som servat mig väl i 9 år.
  LCD har aldrig lockat mig bildmässigt. OLED är dock mer lik Plasma men många ggr bättre på det mesta. Svärtan är grym och ljusstyrkan duger gott. HDR-material är galet bra.
  Gillar tom LG:s OS.
 • Utmärkt
  9 dagar sedan
  kör ihop med samsungs hw-k960 och det är fan inte dumt! mycket gnäll om vågiga paneler men det är minimalt på min iallafall o vem tittar på tv från sidan för den delen :)
 • Mycket bra
  10 dagar sedan
  Uppdaterat: 10 dagar sedan
  Fick en panel som är böjd på ett ställe, så den får gå i retur.
  Lite gul tint på vänster sida, endast synligt vid helt vit bild.
  Ingen banding över huvud taget vad jag kan se.
  Annars väldigt trevlig.
 • Perfekt
  20 dagar sedan
  Herregud vilken bild! Visste folk att det ser så här bra ut skulle ingen köpa en LCD. Jag kommer från en top-of-the-line Samsung 2017.
 • Utmärkt
  20 dagar sedan
  Wow!
  Denna TV förtrollade hela familjen direkt när vi såg vår första 4K-film. Kontrasten och färgerna är magiska. HDR-bilden är bättre än något annat jag sett. Filmupplevelsen är mycket bättre på denna OLED-tv än på vår projektor (där vi ser på 140" bild), tack vare den helt otroliga bildkvalitén.

  Jag valde mellan denna och Sony 65XD9005, som tydligen ska hantera snabba rörelser bättre. Jag var orolig för att det skulle hacka och lagga när jag titta på fotboll, men OJ så fel jag hade! Även fotboll är en fröjd att se.

  Den sista stjärnan fattas pga lite, lite hack ibland vid panorering i vissa scener.

  Sammanfattning: jag älskar min nya TV orimligt mycket!
 • Ganska dålig
  23 dagar sedan
  Uppdaterat: 23 dagar sedan
  Köp en OLED65C7V istället, den har en panel av stål, den andra är av plast och när jag fick den så såg den ut som havet stormar på panelen, krokig skärm, verkar vara fler än jag som fått det, speciellt på förra årets B6.
  Så den fick gå i retur, Idag har komplett sänkt priset på OLED65C7V med 10000 endast idag 22/11, och kostar 26900, billigare än OLED65B7V som kostar 28900.
  Så nu är den beställd.skulle man få tag på en B7 utan vågor på panelen så är den helt enkelt outstanding, kollade med vågor och såg att min gamla plasma panna 2012 kunde gå till tippen..
 • Acceptabel
  29 dagar sedan
  För svagt ljus än. Är inte imponerad av oled än som jag var imponerad utav plasman för 10 år sedan.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  En bra tv men med vissa problem. Bildkvalitet med 4k och hdr är så klart fantastiskt. Men det finns vissa problem.
  Positivt:
  4k och Hdr och de bilder som produceras.
  Svärtan.
  Designen.
  Webos
  Magic remote
  Input lag i game mode

  Negativt:
  Vertikal banding, ffa vid panorering i grå miljöer tex vid användning av ps4 pro
  Rörelsehanteringen i sidled inte lika bra som tex sonys high end tv
  Dåliga detaljer i gråskalor

  Återkommer när jag använt tvn en längre period
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Inga störningar ännu och bilden är perfekt :) Sitter på ca 2,5 -3m så sändningar i bara HD= DVD kvalitet är lite grynig. Tv:n är bara ca 10h så bilden borde bli bättre och bättre.
  Blue-ray och UHD är grymt bra, tycker dock att tv:ns inbyggda uppskalning är lite dålig så jag väntar nu spänt på min UHD spelare som ska vara grymt bra på detta, kanske till och med DVD filmerna får ett fortsatt liv genom denna, om någon undrar så är det en Panasonic DMP-UB700 som kommer.

  Det första jag gjorde vara att ta bort Eco för att öka ljus styrkan men på kvällen blir skärmen nästan för ljus i mitt mörka vardagsrum så har bytt tillbaka, och detta ska ju vara Oled:s akilleshäl, dock har ju detta förbättrats kraftigt från förra modellen :)
  Tv:n är riktigt snabb i menyerna och jag älskar dosan!
  Är riktigt nöjd så här långt.

  Mitt enda problem hittills är att tv:n svävar så lågt över tv bordet att min center högtalare blockerar signalen när jag vill stänga av tv:n.

  Rekommenderar varmt denna produkt! :)
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Löjligt bra bild. Har provat 4k streaming, 1080p, ps4/wii U (1080p/720p), SD.
  Det enda jag kan klaga på är möjligen att menysystemet tillsammans med medföljande fjärrkontroll inte har en helt intuitiv layout.