Philips Avance Collection HR3868

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hushållsmixer (64)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  Jag kan rekommendera Philips Innergizer för alla som blendar mycket & vill blender snabb mjuka som hårda ingredienser till shakes, soppor, glass, barnmat eller mala nötter.
  Ljuddämpande kåpa är väldig bra & jag var förvånat hur snabbt & tyst den krossar 14 bitar is & gör mandlar till mandelmjöl.
  14 tim sedan
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  Det här är verkligen en mixer i särklass! Gillar verkligen att den är digital. Man kan sätta på ett propram, tex iför nötter eller smoothie och gå därifrån och den gör jobbet själv. Den får 4 av 5 stjärnor. Egentligen vill jag ge den 5 stjärnor för det är den värd om man bara tänker på funktionen. Men den får 4 för den är extremt stor och det är svårt att få plats med en så stor mixer i köket. Väldigt saftigt pris har den också. Är det inga problem för er, dåså, kööööp! Den är bäst!
  2 dagar sedan
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  Har provat en hel del blenders och den här rekommenderar jag. Perfekta nötmjöler, silkeslen hummus, frozen drinks, frysta bär, frukostshakes. Det är en bra maskin, kraftig motor och behållaren är stor vilket jag gillar eftersom jag är en sån som lagar storkok och mycket mat på en gång. Enkel att rengöra och massa förinställda program för olika typer av mixning. 10/10!
  5 dagar sedan
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  En superbra blender som fixar rejäla grönsakssmoothies och även nötter i ett kick.

  Enkel att använda med tydliga knappar/reglage
  Riktigt smidig att rengöra.
  Det extra ljuddämpande höljet är bra att det finns.
  Tänk på att den behöver en rejäl plats.
  7 dagar sedan
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  Smidig och super lätt att använda.. Snabb och tyst vilket är jätte bra ??Mixar allt från frukt, grönsaker, nötter och mkt mer. Ska bli spännande att mixa soppor i den Hade den vart mindre hade det vart ännu bättre .. Men annars äSmidig och lätt att använda.. Mixar allt från frukt, grönsaker och mkt mer. Hade den vart mindre hade det vart ännu bättre .. Men annars är jag super nöjd ??r jag super nöjd!
  8 dagar sedan
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  Gillar verkligen min nya blender! Den känns snygg och kraftfull. Fungerar perfekt till smoothies och annat. Många bra funktioner! Enda negativa är att den kan upplevas som lite för stor och klumpig + hade varit bra med 2 olika storlekar på behållaren.
  10 dagar sedan
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  Blendern är verkligen kraftfull och enkel att använda. Man kan lätt krossa nötter, mixa smoothies och soppor på ett ögonblick. Inget krångel. Dock är den tung och otymplig. Den ljudisolerande kåpan är svårhanterlig. Hade även gärna sett att en mindre behållare medföljt.
  10 dagar sedan
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  Snygg (dock alldeles för klumpig), kraftfull och tyst. Men framförallt - supersmidig och använda!
  Grönkål som jag använder i mina smoothies är ett mardröm i en annan blender, i denna går det hur smidigt som helst.
  Väldigt nöjd med allt förutom storleken, svårt och hitta plats i köket ?
  11 dagar sedan
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  Fantastisk! Älskar de färdiga programmen. Den mixar sönder ALLT, isbitar, nötter mm, & kannan är lätt och smidig. Den låter en del, men den medföljande ljuddämparen hjälper. Det enda minuset är att jag skulle vilja ha med en mindre behållare så man kan göra nötsmör, det går inte i den stora kannan.
  11 dagar sedan
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  Jag tycker att denna är så lätt att använda, den gör sitt jobb på absolut bästa sätt. Allt du mixar blir mixat utan klumpar och den funkar till allt som jag testat. Jag gör till och med juice i denna och den får en helt perfekt konsistens utan fruktkött, bitar och annat. Jag blev glatt överraskad att den här blendern har många användningsområden. Nu kan jag använda samma maskin till både mina smoothies, juicer, krossa is och hacka/krossa nötter eller göra krämiga soppor. Den är också väldigt snygg och lätt att göra ren. Det enda minuset jag har är att den är stor så den får inte plats på någon av mina bänkytor på grund av överskåpen, så jag får flytta runt den varje dag i mitt kök men det måste jag säga att det är det värt. Mitt nästa kök blir definitivt anpassat efter min Philips High Speed Blender Innergizer!
  13 dagar sedan
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  Lätt att använda och rengöra, och väldigt stilren om än något stor. Har bjudit familjen på en mängd olika smoothies och juicer tack vare denna maskin. Har även kunnat ordna nötter som behövde mosas till fint mjöl och krossad is tack vare blendern.
  På minussidan är dock storleken, den är väldigt stor och med skyddskåpan på blir den ännu större.
  14 dagar sedan
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  På utsidan kan man tro att det bara är en kraftig vanlig blender, men kan göra glass, varm soppa, krossa is och göra mjöl av nötter och frön...
  Blev mycket positivt överraskad av funktionerna, men tyckte den var lite stor och klumpig. Skulle ha varit bra med en mindre kanna också (till nötsmör mm.)
  16 dagar sedan
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  Kraftfull och maler sönder allt från grönkål till nötter. Tyst och bra med olika program! Även kul att kunna göra varma soppor genom att lägga i alla ingredienser och sätta på högsta effekt och mixa till det blir varmt! Saknar dock en mindre behållare så man kan göra nötsmör och hummus- det går inte i den stora kannan så skulle vilja ha fler tillbehör!
  18 dagar sedan