Philips Avance Collection HR3868

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hushållsmixer (65)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  4 dagar sedan
  Stor & Perfekt blender, som levererar enastående resultat. Gör dagligen smoothies med både färska och frysta ingredienser. Inga problem att köra frysta jordgubbar eller is utan slutresultatet blir perfekt. Plus är att den är enkel att använda, lätt att rengöra, kraftfull maskin, bra programval, stor kanna samt extra plus för appen Philips Healthy Drinks för goda smoothies, juicer med mera. I det stora hela känns det som en prisvärd kvalitets blender som jag är väldigt nöjd med. Minus är den ljuddämpande kåpan som är relativt stor, dock allt använder jag den endast när övriga familjen sover.
 • Mycket bra
  4 dagar sedan
  På utsidan kan man tro att det bara är en kraftig vanlig blender, men kan göra glass, varm soppa, krossa is och göra mjöl av nötter och frön... Blev mycket positivt överraskad av funktionerna, men tyckte den var lite stor och klumpig. Skulle ha varit bra med en mindre kanna också (till nötsmör mm.)
 • Perfekt
  6 dagar sedan
  Nu har jag haft min Philips High Speed Blender Innergizer i ett par veckor och jag älskar den. Jag har gjort drinkar, smoothies, soppor, röror och rawballs. Krossar det mesta på några sekunder, även is. Den stora kannan gör också att man kan få plats med allt direkt. Lätt att göra ren då den tål diskmaskin, men ofta räcker det med att hälla handdiskmedel och vatten direkt i kannan och sedan mixa. Dock är den ganska stor och eftersom kannan är i plast drar den åt sig lite av färgen om man mixar tex. morötter eller rödbeta.