Huawei Smart Cover for Huawei Mate 9 Pro

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Huawei Skal & skärmskydd till mobiler (51)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Det är snyggt och det är i bra kvalitét men skyddet lämnar en rand efter att man använt och stängt locket. Den tygbelagda sidan tar nämligen bort fett från fingrarna men inte den delen som är gjort av plast. Det betyder att du måste gnugga bort randen efter några användningar och det är irriterande. Det kanske låter löjligt men det är en sådan designmiss att man undrar om de ens testade skalet och mobilen med varandra. Dessutom kom en uppdatering som tog bort funktionen med ett smart-skydd (du fick nämligen ingen info när skyddet var igenstängt), nu löste sig det men jag hoppas de i framtiden inte gör samma tabbe.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Utseendemässigt och formmässigt det bästa skal jag haft någonsin. Hade fått full pott om det inte vore för att den genomskinliga delen skaver mot telefonen så det blir repor.

  Hade på skalet i några veckor tills skyddsplasten som satt på telefonen blivit rejält repigt. Drog av plasten så telefonen kändes som ny igen. Fortsatte använda skalet lite till (är ju skillnad i reptålighet på plast och glas) men anade ganska snabbt små förslitningar även på glaset. Så slängde skalet där och då innan det var för sent.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Locket borde verkligen få full poäng, men på grund av konstruktionsfel är bara fyra.
  "Window" i locket är tillverkat av hårdplast och vilar mot panelen i det stängda läget. Där ligger de stoftkorn och andra mikroskopiska partiklar som gnids mot skärmen. Detta resulterar i repor och repor. Lyckligtvis telefon med förinstallerat skärmskydd, men efter några dagars användning i smarta visa täcka skärmskydd full av repor och bucklor längs hela högersidan.