Samsung Galaxy Tab A 10.1 SM-T580 32GB

Samsung Galaxy Tab A 10.1 SM-T580 32GB

 • Skärmstorlek: 10.1 tum
 • Operativsystem: Android 6.0 (Marshmallow)
 • Internt lagringsutrymme: 32 GB
Rank 8 i Surfplattor
Jämför pris på alla Samsung Surfplattor
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy Tab A 10.1 SM-T580 32GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Skärmstorlek: 10.1 tum
 • Operativsystem: Android 6.0 (Marshmallow)
 • Internt lagringsutrymme: 32 GB
Samsung

4 av 5 stjärnor

Baserat på 17 omdömen

Sorterat efter datum
2019-02-07
  Hedblom(28 omdömen)
  Jämför med iPad Mini 2, från fjärde kvartalet 2013 Har begränsad ekonomi och suttit med en iPad Mini 2 (wifi-versionen) sedan slutet av 2013. Jag köpte en Samsung G Tab 10.1 (2016) för 1290:- först och främst för att barnen ska hålla sig lugna i tvättstugan, en 2- och 3-åring som i princip har ihjäl varandra, eller försöker pga det är såklart tråkigt att vänta på att pappa ska tvätta. Provat med div leksaker och annat men de har motsatt effekt till skillnad från surfplattor som varvar ner, i varje fall rörelsemässigt. I första anblick är samsungen ganska tung men ser helt okej ut. Det flyter okej i menyer om än den släpar efter mer i svep än en iPad från 2013, vilket är besynnerligt, även om samsungen är uppdaterad till Oreo 8.1 som blir den sista androiduppdateringen till den plattan. Ser man till pris så är samsungen mer värd än en iPad ur ett kort tidsperspektiv. Nu är det ju så att iPad mini 2 från 2013 faktiskt presterar bättre än samsungen ur en subjektiv aspekt så frågan är hur samsungen blir över tid? Har man begränsad ekonomi och inte har en iPad att jämföra med, så blir man mer än nöjd. Men helt ärligt med handen på hjärtat, ge inte mer än 1300:- för en samsung tab 10.1 (2016), allt över det är bortkastade pengar med tanke på hur den presterar jämfört med tre år äldre surfplattor - i detta fall en iPad mini 2. + Pris (men ge inte över 1300:-) + Utseende + Mer inställningsmöjligheter än iPad + Skarp skärm + Mycket eftermarknadsprylar såsom skal, skärmskydd etc till VETTIGA priser. + Laddar upp batteriet fort + Batteritiden +++ Möjlighet att utöka lagring! Superbra! - Inte så rapp i svep - Android gör upplevelsen seg - Fysiska knappar är av bristande kvalitet - Tung - Inte vändbar laddningskontakt (Micro-USB)
  2019-01-19
   t
   thomas68(31 omdömen)
   Var på jakt efter en på 8tum, men utbudet var dåligt så det blev en 10a. Tyvärr är vikten för hög när man ligger i soffan eller sängen. Jag vet inte hur ni använder era plattor men jag använder den liggande, å då kan man ju fundera varför båda högtalarna sitter till höger?! Inte tittar man väl på film på högkant?? Idiotiskt. Annars är den väl rätt OK
   2019-01-16
    s
    stefunge(78 omdömen)
    Jag köpte var sin till mina två barn. Jag är över förväntan nöjd med plattan! Mycket bra batteri tid, snabb i uppstart och processer. Förinstallerad med word, powerpoit, excel. Netflix, surfande, spel med mera flyter helt utan problem. Jag har en Samsung S9 telefon men sitter gärna med denna plattan utan att sakna prestanda i det jag använt den till. Gav 1500 kr per styck och kan bara rekommendera denna!
    2019-01-03
     e
     estella(19 omdömen)
     + Extremt bra batteritid, vid surf och youtubande minst 10+ timmar. Wow + Billig (gratis vid köp av s9) + laddar rätt snabbt - Inte så snabb - skärmen inte lika bra som på en Ipad
     2018-12-17
      n
      nicam(15 omdömen)
      Haft denna ett år nu och väldigt nöjd. Skärmen är bra med bra upplösning och helt okej ljusstyrka även på ljusa dagen, mkt bra batteritid och den är tillräckligt rapp. Det låga priset till trots så känns den inte billig. Fungerar utmärkt på resan eller till vardagligt användande som film, spel, diverse appar etc. Men visst, det mest exklusiva specsen får du inte med denna produkt. Kameran tex är inte så mkt att hurra för. Och gps saknas. Men när behöver du det i en platta egenligen?
      Sida 2