Logitech G19 Gaming Keyboard (SV)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Tangentbord (150)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Inget dåligt tangentbord, men det är inte värt pengarna.

  Skärmen kunde ha varit grym, men Logitech är smått efterblivna så det finns inget appstore.
  Nu är det en tragisk och misslyckad gimick, som de ville ha 2k för när den släpptes.
  Lcd skärmen är okej förutom betraktningsvinkeln, som är något av det sämsta jag har sett.

  Tangentbordet är plastigt och lite små sladdrigt.
  För 2k borde man förvänta sig att alla tangenter är programmerbara, G-knappar vid sidan är bortkastat vem fan kommer åt dem när man spelar??

  Gillar mediaknapparna och reglaget för att justera volymen.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppgraderade till detta tangentbord från G15 V2.

  + Inbyggd _powered_ USB2-hub, kompenserar gott och väl för den extra adaptern till väggen. Skulle gärna vilja haft fler än två portar däremot då en meddetsamma går åt till musen (A4Tech NB-99D trådlös batterilös baserad på resonant induktion.) Och den andra till min Palm Touchstone som laddar min Galaxy S3 trådlöst.

  + LCD-skärmen är av bättre kvalitet än jag förväntade mig, kanske då responstiden på G15s LCD sög. Även rätt okej färgrepoduktion.

  + Communityt som växt upp kring G15 och G19 är riktigt engagerade, finns många bra program ute, min personliga favorit är LCDHost, där man enkelt kan bygga sin egen skärm. (Jag körde på LCARS, kontakta mig gärna om du vill ha den. :) )

  + Går att skriva script till det i LUA.

  + Tangentbordet har nu äntligen(!) inbyggt minne för profilerna du skapar, har inte installerat om Windows - och därmed allt annat - än så jag vet inte hur den behåller profilerna mellan installationer.

  + Fler makroknappar! G15 V1 hade lite för många, G15 V2 hade lite för få. Just nu känns det som att detta har ett bra antal, men hade iofs lite svårt att minnas vad jag hade konfigurerat varje enskild knapp till redan på mitt G15 V2...

  ~ "Motståndet" i tangentbordet är avsevärt högre än mitt G15, kan vara att det gamla är mer nedslitet. Har också tagit isär G15 och rengjort det två-tre gånger om året.

  - View angle på LCDn är horribel, måste ha den ställd i nästan rät vinkel mot bordet för att kunna se den på bästa sätt.

  - Styrknapparna till LCDn måste tryckas mycket hårdare än jag är komfortabel med.

  - Bakgrundsbelysningen på knapparna är lite för svag när det är ljust, skulle hellre sett att de gjorde bakgrundsbelysningen starkare men med en enkel Brightness-toggle istället.

  = Jag är mycket nöjd, speciellt med tanke på att jag köpte det knappt begagnat för knappt 600:- och sålde vidare mitt svartsprayade G15 V2 för 300:- "trade-in" på Tradera. För retailpris hade jag nog inte köpt det lika lätt.
  Allt som allt känns detta vara av högre kvalitet än G15 V2, dessutom har det ett mer modern utseende. För mig var det avgörande momentet dock communityt som växt upp kring LCDn och tangentbordet i övrigt. :)
 • Bra
  5 år sedan
  Fräckt tangentbord men tyvärr verkar det inte vara så mycket som har stöd för displayen.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Mycket trevligt tangentbord.

  Hyfsat högupplöst display och valfri bakgrundsfärg för tangenter.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Gillar det skarpt hittills. Bra känsla och väldigt snyggt. Skärmen är väl mest en gimick men det är ett gediget tangentbord.

  - Går inte att vinkla upp tillräckligt med de inbyggda "fötterna"
 • Knappt godkänd
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Känns väldigt plastigt när man tar upp det ur kartongen.
  Installationen var lätt men att man ska behöva ett eget power supply för den lilla skärmen....hmmm....

  LCD-Skärmen: Har testat denna med olika program/spel såsom Swtor, BF3, MW3, etc. Dock är det så att speltillverkarna MÅSTE lägga in ett stöd för LCD skärmen i sina spel. Vilket inte verkar ligga högt på speltillverkarnas lista. Dvs det enda spel som jag spelar i dagsläget som stödjer skärmen är Wow. Den ger information om mina stats på gubben, inget direkt häftigt, samma info som om man trycker på "C".

  Visst att där finns systemövervakning till den såsom CPU belastning, minnesanvändning etc etc. Men det är roligt i ca 5min. Vem sitter och tittar på detta egentligen?

  Youtube på denna känns väldigt liten och pixlad, vem sitter egentligen och tittar på denna skärmen när man har en större skärm precis framför sig?

  Winamp, den stödjer även winamp och visar vilken låt som spelas för tillfälligt. Detta tyckte jag var ganska bra om man körde fullscreen applikation och snabbt ville veta vilken låt som spelades.

  LCD-Skärmen får 2/5 i betyg då den saknar stöd för de flesta program och spel (finns dock stöd för väldigt många gamla spel). Ingenting som imponerade på mig.

  Tangenter, brytare, m.m:
  Direkt när man börjar knappa på tangenterna tycker jag bordet känns billigt och hafsigt. Tangenterna är svajjiga när man trycker ner dem. Spelar man MMO som mig så blev iallafall jag trött i vänster handen efter en raid där man spammar knappar.
  Rubber dome brytarna är precis så dåliga som dom brukar vara. Känns inte alls som ett 1500kr tangentbord när man trycker på dem.
  Bakgrundsbelysningen är bra och lyser gott igenom om man nu gillar det.

  Finns även en "gaming" knapp man kan slå till om man vill avaktivera Windows tangenten.
  Den finns flera förinställda profil knappar så du snabbt kan byta mellan dina olika profiler när du tex bytar spel eller liknande, detta är väldigt bra.

  Tangenterna får 2/5 i betyg då dom känns väldigt billiga och tråkiga. Plus för profil knapparna och bakgrundbelysningen.

  Macro knapparna:
  Dessa tangenter verka vara dedikerade för oss som spelar MMO, bindas lätt antingen via mjukvaran som följer med eller via spelet. Jag använde dessa och de kändes faktiskt bra (om man inte tänker på dom gummiaktiga brytarna).
  Där är många macroknappar och jag känner att dom fungerar som dom ska. Finns egentligen inte mycket att säga om dessa mer än att dom fungerar som dom ska :)

  Macro knapparna får 4/5 i betyg då som är lätt tillgängliga och lätta att binda.

  Storlek, vikt, etc:
  Tangentbordet är i min mening standardstorlek, lite större än ett utan macroknappar givetvis. Ligger bra på borde och glider inte runt mycket.
  Handlovstödet är bra och ger ett skönt stöd när man skriver och spelar.

  Mediaknappar etc:
  Det finns ganska mycket krimskrams på detta borde så som meny knappar till skärmen, mediaknappar etc etc. Detta är en bra feature om man gillar det. Dock är jag lite old och kör allting direkt från windows. Så har inget direkt att säga om detta.

  Mjukvaran:
  Den mjukvaran som logitech skickar med är faktiskt helt ok. Har ni som mig flera produkter ur serien så får du upp alla i detta program. Snyggt interface och lätt att använda. Du kan ändra allt från belysningen till macroknapparna, program som ska visas i displayen m.m
  Även de som inte är så vana vid liknande program kan använda detta utan problem. Jag tycker att logitech har lyckats med detta!

  Mjukvaran får 4/5 i betyg.

  Slutsats:
  Ett dyrt tangentbord som känns väldigt billigt. Helt gjort i plast och osar inte kvalité direkt. Brytarna är totalt värdelösa och gjorde mig trött i armen och i handen. Macro knapparna fungerar bra och för oss som spelar MMO så är det bra att ha till hands.
  Mitt tips är att istället för att köpa detta så kolla in något av de mekaniska tangentborden som finns ute på marknaden idag. Ca 1500kr för detta tangentbord är helt för mycket, hade det legat runt 5-6-700 kronor hade jag kunnat tycka att det var värt det men inte som det är i dagsläget.

  Rekommenderas inte pga det höga priset och dom dåliga brytarna.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Ett skönt och bra tangentbord med många bra funktioner. Skärmen kan visa många olika typer av info såsom prestandaövervakning, tid och information från spel som stödjer denna funktion.
  Nackdelen med denna skärm är att menyerna är mycket dåligt uppbyggda. Det ska gå att titta på youtubefilmer i den men denna funktion funkar av någon anledning inte för mig. Dessutom är det inte prisvärt, jag hade turen att få mitt för 500 spänn vid en utförsäljning men jag hade aldrig betalat 1500 kr för det.
 • Ganska bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Produkten är väldig fin. Jag har använd i nästan ett år. Den var långsam vid uppstarten när man går i windows i lcd skärmen. Matrialet är tålig men när det gäller knappar då är inte så starka, synd... Mellanslag knappen och pil knappen är sönder. Nu använder jag ett enkel tb skit... Tappade bort garanti beviset hos onoff som nu är i konkurs. Slössade bort 2000 kr på den.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  helt ok.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Bästa tangentbordet jag har haft. Dyraste med såklart, köpte det för länge sen för ca 1700. Har fungerat felfritt, gillar slaglängden och den ooozar kvalite.

  En dag hällde jag ett helt glas öl på den och fick panik, men behövde inte oroa mig egentligen för underhöljet i sammarbete med knapparna låter ingen vätska komma in till elektroniken vid huvudtangenterna. Det var bara skruva upp, rengöra och skriva tillbaks. Den funkar idag med!

  Det enda dåliga tycker jag är logitech mjukvaran, den uppdateras nästan aldrig och det är svårt att styra den. Massor med appar har försvunnit när min dator blåskärmat pga hög klockning och jag vette fan var dom tog vägen.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Haft detta tangentbord ett tag och är väldigt nöjd med det. Väldigt skönt att skriva på och bakgrundsbelysningen fungerar utmärkt. Skärmen tröttnar man fort på och nu använder jag den i princip inte alls.

  Den enda nackdelen med det här tangentbordet är mjukvaran. Helt värdelös enligt mig och den slutar fungera lite då och då. Annars är det ett bra köp!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Grymt bra produkt!

  +Ergonomi.
  +LCD skärm.
  +funktioner.
  +Stilren.

  -Mjukvaran kan tappa bort vissa inmatade funktioner, så ibland får man göra en reinstall någon gång, händer väldigt sällan (1ggn månad)

  annars är jag riktigt nöjd!

  _____________________________

  Inlägget skrevs: 17/10-2010.

  Vill även tacka. Microstore.se för leverans!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  har haft det några månader nu och det är ett väldigt bra tangentbord! finns dock några grejer som jag tycker kunde varit bättre i denna prisklassen.

  -belysningen täcker inte hela ytan på alla tangenterna.
  -alla knappar går inte att skifta färg på

  +man kan ha vilken färg man vill på de tangenterna som går att skifta färg på.
  +bra skärm
  +intelligenta funktioner
  +bekvämt

  *mycket pengar för att tangentbord
  *behöver 220v anslutas

  är lätt värt pengarna om man sitter några timmar vid datorn varje dag!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Värt varenda öre!!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Köpt idag... helnöjd, bra upplösning/kontrast på skärmen. Många inställningsmöjligheter. Köp!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Har inte hunnit testa den riktigt hittills men de ja tycker hittills är bara positivt..
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Bästa tangentbordet jag äger!

  +Lagom stort
  +Gadget'sen till skärmen Youtube och RSS är riktigt bra tidsfördriv när man sitter och spelar och väntar på att rundan man spelar ska sluta
  +Bakgrunds belysninge
  +USB 2.0 med full bandbred

  ---

  -Sladdens placering (placerad ca 10cm från högra hörnan)
  -Sladdens tjocklek

  *Tråkigt att den behövs matas med ström från annat än USB :/
 • Perfekt
  7 år sedan
  köpte denna direkt från logitech hemsida.

  Det är ett mycket skönt tangentbord att skriva på och att spela med,

  så rekommenderar det verkligen.

  den enda nackdelen kan dock var priset, samt som Date-san skrev lite större skärm hade inte gjort något. anars är det inget fel på den heller,samt lite fler program till skärmen hade vart nice.

  Gecchi
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Kanon nöjd med detta tangentbord kvalités känslan är verkligen på top. Det som jag kunde varit bättre är väll displayen som kunde varit lika stor som hållaren för den, nu ser den lite liten ut tycker jag nästan, dom hade kunnat gjort den 1-2 cm bredare så hade det sett perfekt ut.