Glue Smart Kit Scandinavian

Glue Smart Kit Scandinavian

(11)
2.8
(11 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Android, iOS
 • Styrning via app
 • Wi-Fi, Bluetooth
 • Vit, Silver
 • Operativsystem: Android, iOS
 • Styrning via app
 • Kommunikationsstandard: Wi-Fi, Bluetooth
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

Glue Smart Kit Scandinavian

(11)
2.8
(11 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Android, iOS
 • Styrning via app
 • Wi-Fi, Bluetooth
 • Vit, Silver
 • Operativsystem: Android, iOS
 • Styrning via app
 • Kommunikationsstandard: Wi-Fi, Bluetooth
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

2.8 av 5 stjärnor

Baserat på 11 omdömen

Sorterat efter datum
2018-04-30
Redigerades 2019-06-09
RikiRu(8 omdömen)
** UPPDATERING 2019-06-09 ** Låset började krångla med att låsa upp, otaliga felmeddelanden när man försökte, kontaktade Glue supporten som bytte ut låset, tog ca 2 månader och nu fungerar inte min WiFi hub längre, suck.... Pratade också med supporten på Glue, där jag påtalade vissa funktioner som behöver finnas, t.ex: - När någon låser upp med nyckel. - Status på om dörren är låst eller olåst. - Samt öppna API:er till t.ex. Google Home samt IFTTT Samtliga nekades, och de påtalade mer att det kommer en ny produkt som man då får uppgradera till för mer funktioner, alltså inte en tilläggs grej, utan ett HELT NYTT LÅS!? snacka om att inte värna om sina kunder, hur kan man överhuvudtaget skapa en plattform, för att sedan skrota den, och skapa en ny? jag förstår inte riktigt logiken, har man gett upp på sin nuvarande plattform kanske? hm? hm? Låset är helt enkelt inte värt alls att köpa, lägg era pengar på ett dyrare alternativ, jag själv kommer kika mer mot Yale Doorman och det hållet, det blir nog aldrig mer några Glue produkter. *** --------------------------- *** Ett helt okej "Smart" Lock. Ger ändå känslan av en rätt simpel med ändå bra konstruktion, jag skulle använt ytan bättre mellan batterierna och kanske nyttjat någon slags status LED på låst eller olåst genom ett knapp tryck på låsknappen. utöver detta så känns det som att man borde få veta status om dörren är låst eller ej i appen, när den låstes senast är rätt orelevant, och eftersom man inte får notiser när dörren låser upp sig utan hjälp av appen så blir den infon snabbt orelevant. Jag hittar mig allt för ofta där jag helt enkelt glömt om det är låst eller ej, och jag ändå skickar en låsning och hör hur motorn jobbar men dörren redan är låst.. Det finns 3 saker som de MÅSTE implementera i en uppdatering: - Status på låst eller öppen dörr. (Duh?) - Notiser på om dörren låser upp sig med nyckel eller manuellt, känns otroligt viktigt att detta implementeras rätt omgående, det ska trots allt vara ett "smart" lås. - Öppna API:er, med en gång, en enhet är absolut inte "smart" om den inte kan kommunicera med andra "trusted" enheter, t.ex. Zwave eller IFTTT. Med en gång, fix it.
2019-04-11
entertheregistrationkey(70 omdömen)
Haft den i ett par veckor nu, har fungerat jättebra nu under några veckors tid. Vi kan släppa in hantverkare, städare och andra som behöver komma in när man är på jobbet med bara ett knapptryck, jätteskönt! Som andra skriver finns det dock inte någon kontroll hurvida låset faktiskt är låst. Om en av de som kommer in inte stänger dörren tillräckligt hårt kommer Glue lock att säga att dörren är låst när den egentligen inte är det. Detsamma hade hänt med en vanlig nyckel, men då hade personen märkt att den inte var låst. Med det sagt, ger man ut digitala nycklar till folk som får åtkomst till huset under en tid kan man helt enkelt be dem att känna en extra gång på dörren som om de hade haft en fysisk nyckel.
2019-01-21
T
Tallfjant(113 omdömen)
Har bara haft det i någon dag men skulle inte rekommendera det till de flesta. Det saknar för många funktioner för att det ska vara praktiskt.För att låsa upp måste man gå in i appen och trycka på en knapp, det finns inte ens en widget. Det finns ingen integration med smarta assistenter eller hemautomation. Den verkar inte ha positionsstyrning så låst/olåst betyder bara att den försökt låsa, inte att den har lyckats som det skrivits om nedan. Appen har inte många inställningar, jag hade önskat att jag kunde göra betydligt mer. Ett exempel är att jag får välja om jag vill ha notifikationer eller inte - dvs antingen får jag en varje gång jag och/eller min sambo öppnar låset eller ingen alls. Jag kan inte välja att bara få om gäster eller leveranser öppnar. Detta har funnits på marknaden allt för länge för att man ska behöva acceptera så pass lite features. Det som är bekvämt ar att man trycker på den när man går ut så låser den automatiskt, i övrigt är den inte mycket smidigare än nycklar.
2019-01-15
r
roljud(36 omdömen)
Har haft Glue Lock i ca 1,5 år och är nöjd. Anledningen till att det inte blir full pott är att man inte får ett meddelade om huruvida dörren faktiskt är låst eller inte. Om dörren inte är riktigt stängd så blir den ju inte heller låst (såklart...det blir den ju inte med vanlig nyckel heller), men man borde ju få ett meddelande om det.
2018-12-01
L
Lillebrorsan(2 omdömen)
Rekommenderar inte Glue! Jag köpte Glue som praktiskt hjälpmedel och i första hand för mina barn som kan hantera sina mobiltelefoner och aldrig någonsin kommer tappa bort dem ;). Hoppades på ett bra alternativ till nycklar helt enkelt. Har nu skickat tillbaka Glue. Några saker som ni som väljer att köpa Glue bör ha i åtanke är: - Oavsett hur ni väljer att kalibrera Glue kommer Glue att vrida mot ändläge, mot både öppna och stänga, dvs Glue kommer att vrida så hårt att Glue upplever ett visst motstånd, på samma sätt som en elektrisk fönsterhiss på en bil, då den stannar. - Meddelandet i appen "Glue har låst/öppnat" betyder bara att Glue har försökt att låsa/öppna, vilket enkelt inses när dörren fortfarande är låst när man står där utanför dörren och funderar. Ännu värre är det när man lämnar huset och tror att dörren är låst! - Sesam-öppna-dig-funktion via fjärrmanövern fungerar inte. Man står där som en fåntratt och hoppas, men icke. Man är tvungen att ta fram telefonen och fippla med den och i bästa fall öppnas låset såvida det inte fastnat i låst läge pga att Glue vridit fast låset så att Glue inte själv orkar öppna det igen. - Kontroll via appen om låset är låst/öppet finns inte. Loggfilen meddelar bara vad Glue försökt att göra. Om Glue lyckades måste kontrolleras på plats. - Glue är långsam både i reaktion och i själva rörelsen. Eftersom låset kan hamna i ett besvärligt läge för Glue om man använder nyckel från utsidan i den typ av lås som vi har, kom vi överens om att bara använda telefonerna för att öppna/låsa. Men tyvärr så hjälper inte detta för Glue som inte vet i vilket läge låset är i varje givet ögonblick samt att Glue trasslar till det för sig själv (i mitt lås iaf) då den drar åt för hårt och inte orkar dra loss ifrån ändläge. Med andra produkter är detta möjligt, dvs kommer familjemedlemmarna överens om att endast telefoner ska användas fungerar detta utmärkt. En bra funktion som faktiskt fungerar (om Glue orkar vrida vill säga) är det som kallas för "dubbel-tapp" (en dubbeltryckning på Glue)som låser dörren tidsfördröjt när man kommit ut och stängt dörren, vilket är en bra lösning för de som normalt sett har dörren uppställd när de är hemma och vill stänga och låsa dörren på ett smidigt sätt när de lämnar bostaden utan att behöva trassla med telefonen just då. Den funktionen är den enda funktion jag saknar i produkten jag valde att köpa istället. Jag valde en annan produkt som ni förstår.
Sida 1